標題: 大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎? [打印本頁]

作者: a1036043    時間: 2009-11-20 10:37 PM     標題: 大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?

大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?
7 h- t% e, _$ _
+ b) c% T- `" P  E) ]3 A- N連D屎波都出埋...又要打附碌賽...各球員係勁...但組織埋一起重差過香港.
作者: chewlun3    時間: 2009-11-20 10:42 PM

個個有上帝之手咪得囉
作者: skyhookii    時間: 2009-11-20 11:01 PM

Even with Zinedine, he'd be old by now and pretty much useless. The French National Team is made up of basically 90% Africans, anyway. Shouldn't be allowed.
作者: 艾官    時間: 2009-11-21 12:03 AM

其實除左施丹~其他位置都比唔上之前d球員~3 F! y+ L. W7 c4 h* k) t
好似韋拉~迪西里~杜林~李沙拉素等等~都無人接到班
作者: 自由神    時間: 2009-11-21 12:08 AM

最大問題係個領隊........' t- ^4 z# r# J' ^+ n& J: F
佢有小運,炒極都炒唔到....
作者: SCM    時間: 2009-11-21 12:12 AM

最大問題係個領隊........
/ |: k% U8 h2 A& i& Q佢有小運,炒極都炒唔到....
! c8 B  Z( d" U5 }4 z自由神 發表於 2009-11-21 12:08 AM
呢個先係重點 負碌到爆, a' \& L: C; x! U$ p' ^
一到大賽就早早收山
. I& t4 d/ @& d* g( g: V" [5 M星座排人呢招點解法國足總可以接受
作者: wonderful19000    時間: 2009-11-21 01:01 PM

踢波唔係踢一個人 ....1 l9 K* |8 V" c: D
況且冇左施丹,4 `% t$ a# S4 k6 M- h6 T
我又唔覺得法國隊表現真係太差0者 ~~
作者: leungman    時間: 2009-11-21 01:37 PM

我反而覺得佢重用老將先至大獲,史基拉斯、哥古夫果D如果一早用佢地的話,唔會要出動到亨利呢招先至得啦...
作者: 自由神    時間: 2009-11-21 02:59 PM

8# leungman Mexes 呢個真係經典
$ R" w8 w% p9 n0 @死都唔用~
作者: 勇勇    時間: 2009-11-21 06:20 PM

點解變左體育吹水區
作者: mnbvc    時間: 2009-11-21 08:19 PM

點解變左體育吹水區
) Z, z( j! m& Q) a4 {& [* x6 h勇勇 發表於 2009-11-21 06:20 PM
) A, N+ Y5 ~( o! h* ~) p
你會唔知點解
作者: vv1668vv    時間: 2009-11-21 08:34 PM

- M& q( {1 V' k7 [3 x1 }& O5 x# n: p. N3 l" y# D
法国 似乎 暂时未 揾到一位 老练中场 策划 接班人
2 b( X4 a. @! f7 q7 {1 \0 k
) a/ c, m1 o4 e% f
: R! w7 S9 u  qPS 怀念“斯丹转身”
作者: kuen01    時間: 2009-11-23 12:26 PM

主要都係星座王子o既問題/ W  z) W7 ~8 ]
你睇佢個名就知咩事
作者: 魚佬    時間: 2009-11-23 12:50 PM

大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?$ f) ]* I! D$ k9 J4 F: {

; O3 U  e6 Y/ z連D屎波都出埋...又要打附碌賽...各球員係勁...但組織埋一起重差過香港." m5 b# Q# q; ^1 B* I, A9 v
a1036043 發表於 2009-11-20 10:37 PM
& a/ b' h; L. f; M' j! ^+ ?8 I( w
8 n  `) C" [( y( y
換個教練會好好多
作者: gt2686    時間: 2009-11-25 05:43 PM

我想都是換杜生會好d
作者: kuru    時間: 2009-11-25 11:19 PM

廢到爆, 所以出左線, 都冇乜機會贏到世界盃
作者: 費事高    時間: 2009-11-26 01:38 AM

名大於實,下注買呢隊波...10居其9都凍過水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0