標題: 打豬流感針要簽生死狀 [打印本頁]

作者: man9    時間: 2009-12-7 08:10 PM     標題: 打豬流感針要簽生死狀

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20091207&sec_id=4104&art_id=13497059
2 E/ @! w9 Q! C7 E% F6 {
4 C& N, k& B$ Q( p真係打又死唔打又死.....
作者: 艾官    時間: 2009-12-7 11:41 PM

咁就唔好打喇~寧願豬流感死都唔想畀政府害死
; R5 G. L7 [$ n+ V5 i7 D話時話~玩笨豬JUMP或者跳降落傘先會簽生死狀者...原來打疫苗都要架~~~?
作者: 自由神    時間: 2009-12-8 12:38 AM

其實疫苗本身係咩大家應該知嫁啦
6 ]4 L' _: p" T8 t
1 ?. p8 C5 K# u: S! S3 m係將果隻virus既弱殘版/個死左既身驅打入身體
: Q( f1 _1 D5 ?: A/ s3 H' N簡單黎講姐係要你奶一次H1N1先
! z  o1 W7 c9 I  |1 \只不過係d病毒就死咁解/ f5 j! t- m( C" O, f
等你身體有對類似物種既抗體姐+ ~5 z* l; g* @+ Y! j
& s9 W8 u5 v% M; P: s/ t
咁假若....你身體本身弱,面對弱殘版既流感病毒打輸6 L. k0 k0 q. T9 o; c0 O7 S, _
咁自然會....瓜嫁啦....
作者: 魚佬    時間: 2009-12-8 03:46 PM

咁就唔好打喇~寧願豬流感死都唔想畀政府害死
$ V- w. L" A% W/ D" i' R( g話時話~玩笨豬JUMP或者跳降落傘先會簽生死狀者...原來打疫苗都要架~~~?2 q) u6 }9 d2 f7 J3 U! a
艾官 發表於 2009-12-7 11:41 PM
7 J' y3 B$ R+ `
$ J% X- z2 f& s/ Y% H' O咪係, 重要自己俾錢
作者: infjlam    時間: 2009-12-8 03:59 PM

咪唔好打囉,又唔怪得晒政府,打新針,始終有風險

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0