標題: 有無人今日會去遊行反高鐵?? [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-1-8 01:54 PM     標題: 有無人今日會去遊行反高鐵??

& X, P* \$ U6 M5 @: X: `: g8 Z% I
用六百幾億起個高鐵...痴線...起多個機場都得啦....d狗官又唔知從中袋左幾多!!!!
作者: 魚佬    時間: 2010-1-8 02:25 PM

用六百幾億起個高鐵...痴線...起多個機場都得啦....d狗官又唔知從中袋左幾多!!!!
$ B4 D& T6 N0 y- ksm123456 發表於 2010-1-8 01:54 PM
7 @' Q8 k  t3 r; e: h% P+ |7 x: ~2 B' K' e, n- p
d 人去晒, 冇人覆你
作者: 小小種子    時間: 2010-1-8 02:40 PM

當年地鐵咪又係好多人反既! F" j8 r: B9 D, p7 b
" Y! \3 P& c' U( ~4 }5 D# w
而家冇左地鐵真係唔知點算
作者: infjlam    時間: 2010-1-8 02:54 PM

今次高鐵要洗六百多億,最大問題係總站冇必要去到西九,4 S! o8 T3 X8 O3 g
和當年興建地鐵,日後令全港市民都能受惠情況很不同
作者: vbvb    時間: 2010-1-8 03:06 PM

點都好過送錢俾迪士尼
作者: kuru    時間: 2010-1-9 11:08 AM

起高鐵增就業, 支持
作者: 常在床    時間: 2010-1-9 11:24 AM

高鐵應該要起2 |1 B% ]: J5 f4 j1 Z+ Z
但總站唔好去西九
作者: vbvb    時間: 2010-1-9 02:29 PM

高鐵應該要起
% R9 |) U5 J* ^; p. B但總站唔好去西九
$ {* a7 ~2 [5 r: h" o: g常在床 發表於 2010-1-9 11:24 AM
去西九有乜唔妥?
作者: 電梯男    時間: 2010-1-9 02:37 PM

點都好過送錢俾迪士尼
2 S# |2 \& X9 h# K, kvbvb 發表於 2010-1-8 03:06 PM
6 G  M7 c9 b8 Y, C* `- f4 Y0 ^) L/ m" p5 ?/ ^, u
當年曾凸夠講過︰「有迪士尼冇窮人!」
; J1 M. l/ D# r! S
; M# z4 f+ s/ @; R+ }) ?. {實情迪士尼係香港人既最大負資產牙
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 02:10 AM

" N/ E6 o, R, @5 H+ _$ p, i. L6 o  J; Y
當年曾凸夠講過︰「有迪士尼冇窮人!」
. k. G& k" k- ^, J: j8 F  V8 V' ~$ l
實情迪士尼係香港人既最大負資產牙 0 |6 j$ W: n$ U
電梯男 發表於 2010-1-9 02:37 PM
證明死版公務員出身嘅曾凸冇乜遠見

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0