標題: 腐液狂徒在廟街再施毒手 [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-1-10 12:56 AM     標題: 腐液狂徒在廟街再施毒手

去到廟街,其實警察有無諗過好似拍戲咁,同d古惑仔合作,捉到個狂徒??
作者: skyhookii    時間: 2010-1-10 01:35 AM

好簡單,班重案組走哂去捉一個陳巧文,咪無人捉呢位所謂「腐液狂徒」囉。; C* X+ c8 S) N7 T. B
上次就喺曾特首話完全年最開心一日,今次就捉陳巧文嗰日,政府唔做啲咁無謂既嘢咪無事囉!
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 01:53 AM

去到廟街,其實警察有無諗過好似拍戲咁,同d古惑仔合作,捉到個狂徒??' q8 S  {3 M) X7 K3 }, y) N
sm123456 發表於 2010-1-10 12:56 AM
無間道?
作者: kuru    時間: 2010-1-10 02:35 AM

幾時可以捉左呢個人渣
作者: jojojojoj    時間: 2010-1-10 02:59 AM

幾時可以捉左呢個人渣! l. W& o: }' L
kuru 發表於 2010-1-10 02:35 AM
2 Z3 q: R! v6 Y. q, `) @, F

X5 ?) b1 Z$ i9 K已經捉到,: a; f. j0 s8 @! }# U: J/ k6 y
但唔知之前果D係咪佢做+ D/ d! N, M0 g' Z) N- w
今次哩個好似弱好多
) |9 E. |7 z; v同之前計好晒果幾單差好遠
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 02:14 PM

$ C3 }$ m6 B4 ^! a4 b0 K/ F
$ B9 w  R4 M8 B
已經捉到,
3 z8 w$ a! l6 l5 W但唔知之前果D係咪佢做
: R8 P; |( d, a5 W# C% x6 t4 r今次哩個好似弱好多
* k( M% k3 @$ M同之前計好晒果幾單差好遠
+ S% O9 \+ }; k: }0 d( Njojojojoj 發表於 2010-1-10 02:59 AM
今次警方咁有效率?
作者: jojojojoj    時間: 2010-1-10 03:45 PM

今次警方咁有效率?& F' q8 i9 F3 |* W8 ^3 S- H
vbvb 發表於 2010-1-10 02:14 PM
' Q" v& F0 h; N/ L4 [* S7 [; P  I7 K1 y" Z. V: B5 S' K$ J
今次哩個弱左好多, 留低晒証據
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 04:20 PM

9 M# R& ~( I! E5 g  ~2 K
; q6 Q( \. `4 p" B8 m) D今次哩個弱左好多, 留低晒証據) }5 S5 g" ~4 X# a0 R
jojojojoj 發表於 2010-1-10 03:45 PM
都係心理失衡人士
作者: CK銘    時間: 2010-1-11 09:59 PM

呢個世界太多d極端狂徒啦
作者: 打狗棒    時間: 2010-1-12 11:26 AM

香港警察捉民主派就最叻, 要佢地捉賊? 咪x玩啦!!!
$ n0 d1 Y! Y! _! U9 W1 z" ?, t9 l5 q捉到葉繼歡係誤打誤撞、大班被斬/何俊仁被打/李柱銘被刺等案,都查不到或不敢查主謀、公安逾境拉人又話查唔到?, @6 ^  e# ?5 W# ^
香港警隊已由1997解放前的皇家香港警察變成廣東省香港特區公安,實現珠江三角洲一體化,遲早警署要掛胡錦濤大頭相。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0