標題: 香港警察做野真係.... [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-1-20 02:24 PM     標題: 香港警察做野真係....

話說我係動議高鐵通唔通過個日下午一點係立法會附近見完工,有個交通警因為指揮交通,係度fing手,我以為佢叫我過,點知又拉住我話:紅燈呀!尊重下法律呀得唔得呀!!佢講完哩句,對面馬路十幾個市民就紅燈都照過,個交通警即刻擰轉面,扮睇唔到!!8 Q* j  s+ A4 _, m6 f, k1 u
真係好想嘈個警察!!!
作者: vbvb    時間: 2010-1-20 03:16 PM

怕人多蝦人少
作者: 魚佬    時間: 2010-1-20 05:04 PM

怕人多蝦人少4 m1 I. v. B% Z# c( k
vbvb 發表於 2010-1-20 03:16 PM
% l1 A' M4 v, E" @3 {9 u4 i
! ^5 i+ {3 ?, n, A4 n# N+ Z9 s+ _同埋恰 d 弱少社群
作者: vbvb    時間: 2010-1-20 05:14 PM

$ e" ]9 y* m$ j3 p1 l
2 ]; W+ ^+ p$ _& k8 r
同埋恰 d 弱少社群
3 r: _6 C( }+ A# v$ D魚佬 發表於 2010-1-20 05:04 PM
咩心態呢請問?
作者: kuru    時間: 2010-1-21 12:59 AM

個人問題,未必關警察唔警察問題
作者: vbvb    時間: 2010-1-21 02:09 AM

個人問題,未必關警察唔警察問題, t7 B, @5 ?* e) ?$ D- o
kuru 發表於 2010-1-21 12:59 AM
個別例子
作者: CK銘    時間: 2010-1-21 11:25 AM

個警察肯定都好無奈....................
作者: 魚佬    時間: 2010-1-21 03:33 PM

個人問題,未必關警察唔警察問題
3 u0 u/ `/ J2 |& r8 s) a; pkuru 發表於 2010-1-21 12:59 AM
/ s; v; n6 U, A- o5 a
# m( f' w$ t: _/ W8 v, v0 N
而家已經係大勢所吹啦
作者: vbvb    時間: 2010-1-21 08:18 PM

: D' W+ V) U3 ]# D+ s$ r! F% C, }: r7 a% v* S
而家已經係大勢所吹啦 : {4 Q/ a: V: W0 f( _
魚佬 發表於 2010-1-21 03:33 PM
係指咩勢呢請問?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0