標題: 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-1-22 10:52 PM     標題: 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,: A' T2 d( Z7 {5 w3 _) m
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
  b8 ]; H0 P: P6 k8 W9 E咁我點過日子???
作者: ilovesai666    時間: 2010-1-23 12:53 AM

搵第二個再望過~~~~
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 01:06 AM

你宅男得好緊要
作者: 打狗棒    時間: 2010-1-23 02:34 AM

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,
" D( [: r5 `& \5 {我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
) x- C2 `% {2 U. s# Q( u咁我點過日子???
5 [/ r6 @/ N1 s4 `4 P3 }5 i- qe_e 發表於 2010-1-22 10:52 PM
4 v. f2 @2 U/ r- `; o自殺恂情囉!!!
作者: e_e    時間: 2010-1-23 11:15 AM

你宅男得好緊要- S/ m( J; O$ T2 y! L9 e8 H4 {
infjlam 發表於 2010-1-23 01:06 AM
2 d+ b" {0 _# b7 J/ Y. Y9 X" _! R暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 12:22 PM

! P) `+ k8 h$ B/ J8 P; |, `7 T
暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???  x  r# }$ j# g
e_e 發表於 2010-1-23 11:15 AM
* E& n1 F+ t' M% c& f8 p. B

. j9 h0 Q3 l* u2 Z! R, p3 E吊...有女就追喇,又冇膽,
( b: y* b+ M* |/ q' B& Z. K2 A8 v學人玩暗戀,有鬼用o羊?
作者: e_e    時間: 2010-1-23 12:42 PM

- e; b. [& @5 m- f, n7 C
$ h. E7 B4 @/ C. e3 j' o吊...有女就追喇,又冇膽,5 q/ r& ?" Y' J, v7 z  z8 C* O9 U
學人玩暗戀,有鬼用o羊?9 [. {2 j- }) d# \5 L
infjlam 發表於 2010-1-23 12:22 PM
# b! u8 a! n' U, D5 v5 L, K/ w
... 我其實咪叫緊你地教路羅
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 01:13 PM

% t" x/ r6 \2 [... 我其實咪叫緊你地教路羅1 t2 }$ m& h% \4 B3 j% c; O+ S/ w  J
e_e 發表於 2010-1-23 12:42 PM
3 d1 ?% E7 r7 J* \' h' I+ l

( y# a& @; j( s6 `0 _; W% i依家叫你拍《電車男》?
作者: 艾官    時間: 2010-1-23 10:48 PM

香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
作者: ado777    時間: 2010-1-24 02:08 AM

我都日日留意M記個PR
3 x) u9 }/ _+ M0 z' [4 S呢個年紀係咁嫁啦!
作者: CK銘    時間: 2010-1-24 12:19 PM

香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
& ~2 A6 W# P) v艾官 發表於 2010-1-23 10:48 PM
哇.....妙計妙計!呢類型嘅女仔的確幾多

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0