標題: 這麼功能主義 , 還是愛情嗎??? [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-1-29 11:37 PM     標題: 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???

我係台灣成日見到有賣 "把妹學" 既書 , * ?$ ~6 J' s/ r6 ^& i
我本人覺得如果成日算住算住 .... 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???
' a' p8 d) c. t+ ]6 I+ C% P+ I5 D" h6 y2 l
係我心目中既理想愛情 , 其實係無 "追" e樣野 ,$ e$ g) J) c* z3 B
即係點樣呢??? 我覺得可以由朋友 , 當然可以有欣賞既人 ,+ @7 a' Q2 n. C$ T) m# |6 D) [
也當然可討好對方 , 但只係討好欣賞既人果種 , 唔係追果種 ,
6 _6 f9 V+ k" i4 E. K# ^$ W係會先了解 認識左對方先 , 先互相吸引 , 我覺得 "追" e樣 ,
" ?  E1 ~9 d3 m/ b% C' Z一來就拍拖 , 我反而覺得好奇怪~~
作者: vbvb    時間: 2010-1-31 01:35 AM

我係台灣成日見到有賣 "把妹學" 既書 ,
( N) ?/ H& M8 _: Y  Q1 Q% O$ l我本人覺得如果成日算住算住 .... 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???
+ @6 w! v$ `4 ]8 w
  ?! C5 Z% r% S6 V+ J- u  D2 Y% n係我心目中既理想愛情 , 其實係無 "追" e樣野 ,
* W7 R* K. X+ a$ w4 n- O$ x即係點樣呢??? 我覺得可以由朋友 , 當然可以有欣賞既人 ,
4 y/ {0 y8 O$ m# ^. } ...
  z1 `2 {1 V% c) }" U  Z% `/ R* k3 ue_e 發表於 2010-1-29 11:37 PM
同意!讓愛自然生長吧
作者: kuru    時間: 2010-2-12 02:24 AM

唔"追", 可用"溝" 都得
作者: vbvb    時間: 2010-2-12 02:27 AM

唔"追", 可用"溝" 都得, {1 x7 L8 ^3 Y
kuru 發表於 2010-2-12 02:24 AM
太俗氣

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0