標題: 總辭?? [打印本頁]

作者: qqwweeasd0    時間: 2010-1-30 12:21 AM     標題: 總辭??

究竟大家支唔支持呢?我就唔係咁有好感,因為始終話事既係阿爺呀嘛!!  _2 j( l2 \6 Y$ k; T+ J
同埋所謂辭唔條友就叫總辭,兒唔兒戲左d呀!!係要搞大就所有人都辭晒去!
% [) G  @0 f  X' o) N* l8 g+ w總有起咩義先得嫁??想用武力推倒政府?中央?又唔諗下無filter_199邊有依家8 w$ z) M6 g# `) o
既中國!!無左共黨,依家中國邊有強大得咁快,單靠腐敗既老蔣國民政府!!?
作者: 殺破狼    時間: 2010-1-30 12:28 AM

下下都講阿爺,即係香港永遠都唔駛旨意有民主6 Z% a1 d6 _+ \3 r  o( K
呢個運動係要做一個變相公投,以單一議題作補選議題  b! `& W' V9 z  F
假如民主派得票較多,即係說明香港人係想要普選
# |* H0 q* x8 M* k* Q透過實質既數據作基礎,先會有更大本錢去討價還價
作者: vbvb    時間: 2010-1-30 12:33 AM

1# qqwweeasd0 filter_199?
作者: J.T.    時間: 2010-1-30 03:16 AM

五毛黨......
作者: 12d3    時間: 2010-1-30 09:54 AM

我就唔係咁有好感,因為始終話事既係阿爺呀嘛!!; S8 f# O1 y# X# m' m
<= "因為始終話事既係阿爺呀嘛!!"這句話是道理? 照你咁講, 假如生於滿州國, 你豈不是會贊成華人是狗, "因為始終話事既係日本仔呀嘛!!". c! A- D8 j" x' t5 b* }

4 d0 t& y3 A, d: S! b( P; ^, Y* Q: N( b: P9 o同埋所謂辭唔條友就叫總辭,兒唔兒戲左d呀!!係要搞大就所有人都辭晒去!$ Z6 v- c( z- Z% e6 x% k+ t
<= 800人選舉就叫特首選舉, 兒唔兒戲左d呀!! 係要搞大就所有香港人都投票!
作者: kuru    時間: 2010-1-30 04:36 PM

但求安居樂業, 何必攪咁多野呢~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0