標題: 你收咗幾多利是錢? [打印本頁]

作者: 中國心    時間: 2010-2-18 04:13 PM     標題: 你收咗幾多利是錢?

我計埋澳門親戚俾ge加埋有成千元,  暫時未用
* r. E) h: v# e1 L8 h. p你呢?你會用哂定係儲起?
作者: 艾官    時間: 2010-2-18 07:03 PM

親戚少~無點樣去拜年~數埋都唔夠500~~
作者: kuru    時間: 2010-2-18 07:09 PM

呢兩年經濟唔好, 2百幾蚊到>.<
作者: £isa    時間: 2010-2-18 08:09 PM

都係幾百( }2 H0 T% h$ r* N: z6 i3 _
買野食野差不多用完
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-18 10:51 PM

哈哈!無人少得過我收的利事!你估我收到幾多$﹖
作者: vbvb    時間: 2010-2-19 12:00 AM

哈哈!無人少得過我收的利事!你估我收到幾多$﹖- s1 s$ B, h0 k: d
goodnicelady 發表於 2010-2-18 10:51 PM
你冇乜向長輩拜年?
作者: e_e    時間: 2010-2-19 12:09 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700)
作者: vbvb    時間: 2010-2-19 01:10 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700). L% p$ w4 r0 i% f' J
e_e 發表於 2010-2-19 12:09 AM
台幣?
作者: kuru    時間: 2010-2-19 02:41 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700)- ~3 E" T' s/ Y9 {3 b( N/ L/ t
e_e 發表於 2010-2-19 12:09 AM
$ W% |/ ^2 d9 b) ]: }1 ]

4 r& ?# [/ i5 {% M5 q點樣收到2700咁多
作者: 艾官    時間: 2010-2-19 07:21 AM

/ N1 Z# K0 y' n- T
9 X( e- F6 d! q# R# ?點樣收到2700咁多
7 u  u  p4 [' u& y  ^) tkuru 發表於 2010-2-19 02:41 AM
# ]% i5 G: u. c# E4 g0 K5 v

& K. u  T0 _  e' \; d7 Z都唔係架~我有D FD係大陸有疊水既親戚~上一上去拜年加埋都有四千幾...
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-19 12:57 PM

你冇乜向長輩拜年?- @3 ^' H, P  R, x9 p
vbvb 發表於 2010-2-19 12:00 AM
無呀!因為我所有長輩都在天堂慶祝新年,唯有就只有去男友的家中拜年,即是話我收取了二封利事共$20元咁多咯!哈哈!真開心一把年紀還有利事逗!
作者: 中國心    時間: 2010-2-20 08:44 PM

無呀!因為我所有長輩都在天堂慶祝新年,唯有就只有去男友的家中拜年,即是話我收取了二封利事共$20元咁多咯!哈哈!真開心一把年紀還有利事逗! ...
. X0 J5 ]* ~$ Egoodnicelady 發表於 2010-2-19 12:57 PM
你都未結婚還很年青吧
作者: e_e    時間: 2010-2-20 09:37 PM

$ S; v9 j, S1 F9 J8 M
: q. m. F1 G7 F& j$ o! }: i
點樣收到2700咁多
% S3 Z9 H" d& N1 j( f/ f2 b: y) Y, T* xkuru 發表於 2010-2-19 02:41 AM
  f4 s/ x" Z8 r, u5 c/ d/ b果陣仲係97前 , 一年兩三個比金牛都好平常...
作者: kch123    時間: 2010-2-21 02:52 AM

300...3 Y7 }( [/ D& t+ p! g
廿幾歲人收利是既感覺一d都唔好受
作者: 中國心    時間: 2010-2-21 05:53 PM

300...
7 ^2 Y' N& J& E/ c廿幾歲人收利是既感覺一d都唔好受/ M; k' b5 c/ A! o0 @( t" L$ u
kch123 發表於 2010-2-21 02:52 AM
受得起呀
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-23 03:15 PM

你都未結婚還很年青吧
/ O$ L& H5 t" ^/ e中國心 發表於 2010-2-20 08:44 PM
( \' H/ M1 O+ q& Y# u: F. d, D+ t
未結婚不代表年青,現今好多人遲婚!再者我己結過婚架啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0