標題: 史上最凍晚上 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-2-19 01:11 AM     標題: 史上最凍晚上

荃灣只得六度牙  / ?" F- J+ O# q* I2 ?$ k

- |3 o( I1 V9 r. m+ ~" ][youtube]1XV3do7C-D0[/youtube]
作者: vbvb    時間: 2010-2-19 01:12 AM

落雹未?
作者: kuru    時間: 2010-2-19 02:40 AM

應該唔係史上既, 其實國內好多地方, 只得2,3度, 有d仲零次十幾度,咪仲凍
) I7 x& Q- `: y3 w4 f6 u0 u7 d' @香港算溫暖
作者: selena127    時間: 2010-2-19 03:42 AM

應該唔係史上既, 其實國內好多地方, 只得2,3度, 有d仲零次十幾度,咪仲凍
/ q: `' J1 g% a& n香港算溫暖- y/ a- V6 c. c$ u6 g  a$ w4 {
kuru 發表於 19/2/2010 02:40
: }( J, Z1 N/ J/ G0 e& E
) F! h: `/ t7 J7 B4 h4 {/ @! g講緊香港 , 關大陸鬼事 ??
作者: 費事高    時間: 2010-2-19 03:47 AM

我算身體好,好少會凍到雙手不受控制,呢兩日真係震到貓王咁款
作者: 131313    時間: 2010-2-19 04:21 AM

Too Cold , Not want photo star
作者: 艾官    時間: 2010-2-19 07:19 AM

真係要兩張被先夠...
作者: 魚佬    時間: 2010-2-19 10:32 AM

今朝又創新低
作者: skyhookii    時間: 2010-2-19 10:35 AM

It's not that cold... I'm still surviving with a T-shirt.
作者: bobo21    時間: 2010-2-19 12:15 PM

唔係掛, 又話史上最乜乜, 乜嘟用_(史上最), 真係啞, 我記得香港以前試過凍到至有4, 5度(係講市區溫度), e+嘟唔係香港有記錄以來最寒冷的天氣.
作者: CK銘    時間: 2010-2-19 02:22 PM

都仲顶得住................
作者: 型爆    時間: 2010-2-20 12:30 AM

乜最凍唔係0下幾度咩. B8 E* I5 ?7 b; u3 N
記得早年有結霜
作者: wmcsll    時間: 2010-2-20 02:38 PM

唔係掛, 又話史上最乜乜, 乜嘟用_(史上最), 真係啞, 我記得香港以前試過凍到至有4, 5度(係講市區溫度), e+嘟唔係香港有記錄以來最寒冷的天氣. $ i+ G6 P% c" T0 X; X) R: ~
bobo21 發表於 2010-2-19 12:15 PM
對!試過4-5度!所以今次不是香港史上最凍!
作者: bobo21    時間: 2010-2-20 06:25 PM

對!試過4-5度!所以今次不是香港史上最凍!$ P1 I+ k) Y' n& U8 b, s
wmcsll 發表於 2010-2-20 02:38 PM
$ w8 ?3 B7 m0 d. n+ M+ I& S. d; n: D1 n
乜鬼嘟用[史上最_乜乜]做標題, 真係唔得佢屎呀.
作者: 中國心    時間: 2010-2-20 07:07 PM

對!試過4-5度!所以今次不是香港史上最凍!8 J6 Q& K2 Y5 [+ D! G8 g$ s$ F0 Q
wmcsll 發表於 2010-2-20 02:38 PM
樓主可能未出世呢?話佢自已有史以來最冷

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0