標題: 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防 [打印本頁]

作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 02:55 PM     標題: 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防

憶述當年,本人是任職保險營業主任,因應一位相熟的朋友,被要求到他府上講解保險……當他行開時我就欣賞屋中的盆栽,不一會,他靜靜地在我的後面作一個熊抱,下意識從後一抬手就推開他,再回頭望,他竟然脫了褲子,當時一下間嚇得我不知如何是好,但稍刻就意會到甚麼事了,於是就急忙飛奔往門方向走,隨即拿著鞋子當防護武器道:「不要過來!我大叫架!」就因這句話,他就軟化了,並對我說:「好!好!唔好咁大聲!會嘈到隔離隣舍架!大家都無老公老婆,妳不需要咩!點解唔可以喎﹖」!我即回應說:「不是這個問題,無老公唔等於要隨便!你當我乜野﹖咁你女友點呀﹖」xxx不理他講甚麼xxxx二話不說xxx隨即我就開門急急腳走了!以後我就在電話中刪除這個人了!真的無諗過和他交往頗熟稔,他居然有這個歪念!幸好他沒有再進攻,否則我都不知是否可以逃得出那個門口!原來這個世界有些人似熟賣熟,唔熟唔食,熟人都要防,只怕防不勝防!所以請各位女仕們,凡事都要小心!
作者: 魚佬    時間: 2010-2-24 02:58 PM

親身經驗 ?
作者: e_e    時間: 2010-2-24 04:02 PM

: W5 O% T8 J1 {2 ~5 ?; n; C6 @7 q1 I( U' V
留言文字不當,現在重想當中,若己造成樓主不快,在下先行扣罪。。。
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 04:33 PM

本帖最後由 goodnicelady 於 2010-2-24 04:39 PM 編輯 * M& e! I3 d2 `5 y: I! w

0 \& \+ R7 w0 e) \- H
留言文字不當,現在重想當中,若己造成樓主不快,在下先行扣罪。。。
/ K# d$ q( R- \+ ?; Ge_e 發表於 2010-2-24 04:02 PM
he!你都好有誠意喎!不要太言重啊!我怎會不快﹖怎會怪你呢﹖似熟賣熟不是罪過!只是我漏左無詳細講清楚,因我曾對佢講過從不上單身男家中!而佢話咁熟不怕啦!加上我曾經幫佢和女友搞好誤會,而且我大佢成十年,我是不能接受細我咁多的男人做伴侶的!其實佢都算靚仔和有錢,如果細過佢不防可以考慮,但最難令人接受是佢有女友而且我大過佢好多,而最大關鍵加上佢的性格鐘意花心玩女!所以我不會相信佢會搞我這個一把年紀的女人,於是疏於防範,才相信佢先惹麻煩!其實佢都有向我表白,話鐘意我生得後生又幾靚、有女人味、又成熟、善解人意……但花花公子的表白都相信得過咩﹖簡直痴人說夢!!﹖我認為他只是找性怑啫!﹖我的所謂當年是幾年前啫!但我接受到現實的,我又的確是中女了!你追不到女仔﹖講笑咋﹖見你好多時出post都有講女友喎!我個人可能要求不高,所以我認為好簡單,誠意、真心、細心、胆大心細面皮厚……
作者: e_e    時間: 2010-2-24 04:45 PM

he!你都好有誠意喎!不要太言重啊!我怎會不快﹖怎會怪你呢﹖似熟賣熟不是罪過!只是我漏左無詳細講清楚,因我曾對佢講過從不上單身男家中!而佢話咁熟不怕啦!加上我曾經幫佢和女友搞好誤會,而且我大佢成十年,我 ...
( Y, I- H- P8 H  E( o1 E& L% _goodnicelady 發表於 2010-2-24 04:33 PM
2 [5 `: u1 x4 D
我D POST話我有女友??? 真係連我自己都唔知喎 ...# c" `$ a$ P! i+ J/ n
(我係全26FUN最著名既青頭仔 , 問是但一個資深會員都知)
( F* Y& N/ f: e' s9 M0 E# e" a- I# f" M& b2 c7 K6 N
唔 , 我今晚遲D可能會寫上年既一件事 , 你睇下有無時間 ,
, j# G6 Q+ B" j3 }$ c6 B  w睇下我對女仔係咪基本態度或溝通技巧有問題丫~~
作者: WP61    時間: 2010-2-24 04:51 PM

/ K+ }7 U- }8 \" f/ F
但係咁喎,溝女唔係靠似熟賣熟女,咁應該點溝???( _! t% {. ]  H1 O2 u( ?
我當然唔讚同佢拉,但平心而論,如果佢無女友,又唔咁激進,# [& Z. e* ?( Z9 W
3 j- b+ o& E/ z邀你上樓只係表白,咁你覺得點???3 J2 W& C) r) y$ V; f5 p1 H+ J, G  |9 O# g
# i/ `  C3 g  m+ L6 r2 s) d7 c1 @8 y- w  }/ r4 A; E
我唔係玩野,只係我仍然係一條溝唔到女既可憐蟲,# B4 n+ ?: O( n+ h, M: f5 c8 S# p2 j9 X$ W$ ^1 y3 e. A
突然見你話似熟賣熟好唔要得,我一時間有時迷途,
& ]3 |, \6 p( b3 f! y7 A到底女係應該點溝???希望大姐姐你賜教~~, |+ B% W  M8 L6 P" F6 G4 i; h; ]- C
(姐姐滿口想當年,是不是己是中女???3 j! K1 O* i# S# B
2 w$ q( k0 X- s6 l' L。。。。沒惡意的,不要打我。。。。)那人不是想追樓主,是想玩性咋!是佯裝講買保險,其實另有居心!!樓主意思是以為熟就可以亂搞性咩﹖!不是因為熟而追佢呀!
/ v0 U6 P: I$ n) f1 z! p- q
& ^# E8 o) l7 Q
% k/ O* y! E6 ^

- y& p8 g% I5 K
0 H/ p' ?2 X, H' l" P8 u& s2 ^

# M7 [2 F3 _2 h
: H/ Q; Y( N5 L% i5 V1 S! P- ^7 r, n0 K# Y0 @

1 c/ S# Q4 ?! g/ k/ J
! X* y: G- o9 U% w1 \5 g7 @4 W

% m3 R- e0 \& O7 ~% y; D: u2 i. V2 [6 t3 m# X. X; G7 `

& B1 z+ a8 N5 ?
1 u5 i, M0 i- G! D1 G! Y1 Q5 w* }/ m% \* D6 }9 @
$ ^& {3 x, X- A6 @) O$ L

9 ^6 E: S  r7 @& X' r6 A2 o1 m
( F6 p* e& m* l" u  S
+ Y. R9 g5 S, e% c: c, K
+ i8 @1 b/ b$ P' X$ x
8 B8 \. f& i& ]. u: i* z

/ {' M2 g, \/ S0 t8 r) ?( {4 ]' m
. j5 B' x- l6 p. A* h) ^, d

1 c" X( Y/ _) h" K" Z# ]
/ T( n5 f: t" [' N' s8 ]4 z1 p8 r( \
) }: A3 d  U9 M9 `/ a! |! K

+ c7 K! K7 v& M- e, a) Q
8 N" H1 l2 P) S! ?4 ]7 l) w/ S8 T$ l) _! Y( D7 _
& R# `6 I% g/ y: ]

0 G9 D0 b+ U7 ~+ f- k+ ~8 w

I7 f; }' n; Y# ^4 Z6 p% w8 m! Z; y: n& \: Y2 ?0 P$ r
' d5 T) P. G" h! G

) o* X1 I2 w- v4 J/ P. j1 P
& n' n. Q+ _! K

6 O& s* h9 O/ _( r( g  _
. `" t' D# U2 ~( [5 P7 k
: t2 s) v! s- s1 O+ E2 Q* x0 V7 A1 f
" s4 ^' \$ s5 i8 U% Q  D2 y! f
. O' x+ ~/ O, G$ ~

7 w7 n$ N% H0 g% x   
* i% v+ L1 o8 p& I

作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 06:09 PM

( r  q& W6 `& _+ r6 F1 |/ T: M我D POST話我有女友??? 真係連我自己都唔知喎 ...
% Q7 @+ o: u6 W7 V3 h(我係全26FUN最著名既青頭仔 , 問是但一個資深會員都知)5 a2 I# i. C: @! z5 }  q7 f) X- s9 u
唔 , 我今晚遲D可能會寫上年既一件事 , 你睇下有無時間 ,
2 F/ o8 q- S7 A睇下我對女仔係咪基本態度或溝通技巧有問題丫~~ ...
! i7 ]2 j, u- h( ^0 C% M- Le_e 發表於 2010-2-24 04:45 PM
以下是你之前貼的,這個post不是講你的心聲嗎﹖
/ q- I- D; U6 |2 Ihttp://www.26fun.com/bbs/thread-220534-1-13.html
$ S# x# r: a. }! s初戀女友與現任女友的差別9 g. V  n+ A# d: d
  X/ g- F: |: Z! `8 G# C' `, y' L. c7 D5 o1 s
/ T初戀女友與現任女友的差別) H& u8 \- F8 R. L3 [/ d5 w  I4 ~: @0 _/ [: n+ s6 {  ]
我的初戀女友初戀時19歲.
8 q  @7 a" w6 ?3 }$ v我的現任女友初戀時16歲.
( Q8 C/ J* e1 t, R4 L# q我的初戀女友是我的大學同學. 3 t2 q7 T* G! e# ~% Y- [6 D2 @4 X) o+ F& H% h
我的現任女友是我在泡吧時認識的. 9 q0 q; Y1 n5 v" L, t; c' |
8 ~1 V3 x- _; j  n( ^我連哄帶騙花半個月後與我初戀女友發生了關係. & _; p" _/ Q9 }4 Y& M+ e
與現任女友認識的當天就在一起.
5 Q/ y5 Y; t- t2 U" {3 e! f  k我和初戀女友發生關係的地點在我們宿舍.
% d9 _$ e; `" ~0 k. n# w我和現任女友在四星的酒店開房. + S5 u5 Q; S" r9 @) G; f- |& [9 o# ~0 L! Y
, S" w2 ^! l) w4 m3 j. u5 W
5 t; B4 C/ c7 S4 e4 P; A" k! o第一次和初戀女友約會.吃的是二塊錢一碗的刀削麵.她說吃不了還夾了一大半給我. $ M0 y: S6 m4 ^3 I% ^; l" ?
2 Z, @0 H$ Y4 C5 ^# s第一次和現任女友約會,吃的是八十八元一份的西式牛排.完了她還要了一份水果沙拉. ( U; [( p( p" t1 w( L% Y! q8 S7 M
第一次走路送初戀女友回家,她神采飛揚.笑個不停 ' Y; u* M( P9 B6 Y4 [; ^, h( f' v" u/ \' \( v5 W3 [1 y& M  I% F
第一次走路送現任女友回家,她說我小氣,怎麼不打的. 9 A9 ~2 j0 g2 E1 F
2 }5 j) K. k, O1 h3 W* I" W+ Q/ {: t' H) j4 A- A0 A8 e' {6 b
送初戀女友一個“史盧比“她高興好幾天,不停得向她室友 炫耀. " b# k' C7 ^0 N  M5 \5 m" \. o- ]% L4 R# M3 F" e0 k
送現任女友一個鉑金戒子.她看了兩眼,放近抽屜.原來是 嫌它小了.
5 s# c& ~2 @+ n  F" ]9 i! P初戀女友買衣服時,逛的大型批發市場 * z: {5 [- M/ W% t4 w( L2 z3 B* ~; P% ~( G# G
現任女友買衣服時,逛的是品牌專賣店
  A+ g  _" e6 Z" d: j! s
與初戀女友吵架,她邊抽泣邊小聲問到:“你不愛我了嗎?” # B, r8 i' a) \; x# y
( q% X. W0 n; P與現任女友吵架,她坐在沙發上指著我罵道:“你們男人沒一個好東西”" B" t- L( l" s
與初戀女友在一起時,她把家裡每個月寄給她的生活費存到我的食堂飯卡上.
& |. M6 d5 \( w- }與現任女友在一起時,我每個月的工資存到她的存摺上. # k( T" _- v% ]* [/ B: B
+ r1 Q" @  z' c0 F' t* {6 y1 j8 u: m* i: ^8 H2 z0 K3 k% v% L
與初戀女友在一起,早上我醒來時候,她已經買好了早餐等我起來吃. 1 f& J8 X3 s6 r& E0 O4 d- m% O$ n; f! V% d4 M) E9 Z
與現任女友在一起,她躺在床上對我說:“老公,我餓!去給我買早餐.”  q- y, G3 a" F. g
5 ]5 L7 X/ v6 i! z& V) b, D9 k3 Z3 v6 X* U8 b
% g, c4 J2 {$ q, g7 a1 ?9 [8 p初戀女友下課後在我教室門口等我一起去食堂吃飯.甚至有時打了飯送來給我吃.
% P' @  s( G6 t5 e! s, @+ M* b% c現在我經常下班了回來買菜做飯等現任女友回來吃.甚至有時還得給她送過去. & S1 Z' h" n* c* v& c* \# W9 x5 [+ S( Y, z' s* v9 ?4 J
初戀女友經常坐在我身邊陪我上網到天亮,最後她伏在桌子上睡著了. 3 Z+ a7 W& T& K
, Z5 n0 a* M7 S# e' N1 V; ~現任女友經常打麻將打天亮 ,我坐在旁邊看著,最後我坐在凳子上睡著了. - W5 N' `8 {9 `8 M2 m, J( j$ a9 n5 X8 b+ W1 C5 s. M7 s& u  d) U
初戀女友聽見我和死黨們說黃色笑話會臉紅. , |7 H- f* u% Q+ E" n4 B
" z2 V3 G( g( t  @/ B現任女友經常把她手機裡的黃色短信轉發給我. - R7 U3 G0 U$ H- P' K, M8 c# z: @1 b
第一次牽我初戀女友的手,她的手心在冒汗.呆呆的她任由我牽著(準確說應該是任由我拖著)
# x1 a8 J+ w- U第一次牽我現任女友的手,她自然的把手指反扣過來,牽著我 5 ]8 |' y( g% q# n: D6 ^/ ^2 a
第一次與初戀女友接吻,她全身發麻.傻傻站著,發不出聲音.
: X- ?6 B/ O% ^9 V第一次與現任女友接吻.她把自己的舌頭伸向我的口中. # V) z6 A. ~) `  d. w; z
/ U+ w6 B# y0 [0 d' e7 J5 H$ _5 }
' M' U4 D- |$ K第一次隔著衣服摸初戀女友的胸脯,她啊的一聲大叫.跳著跺開嚇的全身出汗 ! H+ S+ }: S$ Y. H7 ]( t/ C) D
8 m. ~/ ?7 J; l# a( @3 c! Z第一次摸現任女友的胸脯,發現她乳頭已經硬了起來. ) R1 b$ ~  Z. a9 U  x7 x3 y7 u% r& G5 s) R& ?+ x* P
第一次與初戀女友發生關係時,她遲遲不肯脫衣上床.
* p4 ?: t# ^: ^- @+ x' f# t0 Q第一次與現任女友發生關係時,我們一起洗的“鴛鴦浴”% q( I; o' [( T, X. f. G1 \( p2 Q
第一次與初戀女友**時,她傻傻的躺在床上,嘴裡叫著: “輕點......痛” - g* k. j& O4 H- ]: W9 j6 `8 J7 H8 e/ [% }+ I; H1 B0 ]% b5 J3 M8 C
第一次與現任女友**時,她雙手抱著我的背,雙腿夾著我 的腰,嘴裡叫著:“恩......快點”  X6 I- Y( {9 S
第一次與初戀女友**時,她出的是血.
% H7 X6 D* g, X) a4 J, e0 T第一次與現任女友**時,她出的是水 6 X9 a0 z( x5 \$ {# Y
我現在好想說:曾經有一份最真摯的愛情擺在我面前. ..."% h$ W3 B9 b) P, h( }7 l6 G% v
一聲嘆息中
; J0 J, n" ^4 x+ w

作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:14 PM

以下是你之前貼的,這個post不是講你的心聲嗎﹖
" u$ z; V' z5 `% v2 L8 l- @; nhttp://www.26fun.com/bbs/thread-220534-1-13.html
" a& _) E, t5 W初戀女友與現任女友的差別
  b% Q: a% T$ V# c% y  X/ g- F: |: Z! `
  x* I, t& ?( O5 e& [/ T初戀女友與現任女友的差別) H& u8 \- F8 R. L3 [/ d
5 j, c# E* r9 m6 D, S2 u* W4 M我的初戀女 ...
/ {7 j; e) y7 lgoodnicelady 發表於 2010-2-24 06:09 PM
8 \% P  B& h. }, @) \. v+ d唉 ... 一睇就知係網文轉貼拉 , 我懶 , 無打{轉貼}二字姐
- g  t* J" J  s$ b2 W/ V4 Q(不過咁 , 我第一次玩LINE , 對方把聲超似阿SA , 佢話我唔似第一次玩 ...
  f8 w# d; e3 m/ J唉 , 我ED正一鱷魚頭老襯底)4 A8 Z1 t6 T$ {- f! U2 Y  e

作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 06:24 PM

+ W6 p- {( k' M' f9 j唉 ... 一睇就知係網文轉貼拉 , 我懶 , 無打{轉貼}二字姐* p% T/ L$ z5 Q, Q
(不過咁 , 我第一次玩LINE , 對方把聲超似阿SA , 佢話我唔似第一次玩 ...
/ ^2 I1 m# ^- P1 E+ |+ ?3 {唉 , 我ED正一鱷魚頭老襯底), x5 `9 b8 w, z" T, F4 P; a
...
0 I% J; q2 J$ L4 U( Z' b1 T! ~e_e 發表於 2010-2-24 06:14 PM
噢!明解!咁以後唔好咁懶咯!你突然講玩line﹖好好玩0既咩﹖你個樣好差咩﹖乜追女仔咁難0既咩﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:30 PM

噢!明解!咁以後唔好咁懶咯!你突然講玩line﹖好好玩0既咩﹖你個樣好差咩﹖乜追女仔咁難0既咩﹖
! _9 |, B: K/ Ggoodnicelady 發表於 2010-2-24 06:24 PM
$ P' U& @& }. i& @1 H" k$ X我都唔知點解 ... 小學初中都好地地 , 到高中就開始有 "恐女症"
# b! j" B) x, t9 R6 p8 n搭巴士執邊果個係女 , 我都成個貼晒玻璃咁 , 見到女仔仲唔曉講野
# J9 _/ l# s% L8 d" X$ z慘就慘我又係花痴 , 日日幻想D愛情故情節 , 睇晒D台灣愛情劇
: q: V$ K! {' x8 W8 L+ R希望有個好似ELLA咁既愛心小天使來照顧我 ...
* e) i; J( P6 H3 p: L# i7 j(我係咪好宅??? )
作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:33 PM

我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~# x& F  J% _9 H0 g: G
(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:13 AM

( o) A6 t( h4 K$ ]2 z# f# y  n$ |( w# P我都唔知點解 ... 小學初中都好地地 , 到高中就開始有 "恐女症"3 ~  m( x, w8 z8 z0 Y
搭巴士執邊果個係女 , 我都成個貼晒玻璃咁 , 見到女仔仲唔曉講野6 z  F; Z2 ^- A9 c
慘就慘我又係花痴 , 日日幻想D愛情故情節 , 睇晒D台灣愛情劇) f# X' ?0 K1 U7 I' ?8 b
希望有個好似ELLA咁既 ...
! X1 w) s  L' Z) ?& J0 je_e 發表於 2010-2-24 06:30 PM
恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:15 AM

我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~
5 U$ t; L* E! T! K1 D, r  f9 r(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
2 c' K5 v' [* H2 S& O7 k5 b* ?e_e 發表於 2010-2-24 06:33 PM
幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:20 AM

幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!
  u! H: p! {" y: V5 @7 h7 ]" ugoodnicelady 發表於 2010-2-25 12:15 AM
( u2 V- s, Z7 b9 ]' v  F0 h2 j
我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗), {2 D1 f( d" X& t! M, V
沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ...
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:22 AM

恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!9 C9 [. u, }  h% v1 j
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:13 AM
( ~5 r% c. l6 d. ?+ U4 J. ^也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:25 AM

@: n8 r$ L6 O( c
我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗)( i5 B' g- }& G) g) @4 x
沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ..., Y2 b1 P. m% `7 _
e_e 發表於 2010-2-25 12:20 AM
佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:28 AM

佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!- g- R0 m0 W9 k5 R, F! L
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:25 AM
& l7 L% t8 }; c8 F6 N- c- k, U咪係羅 , 聽佢地講就死硬拉 , 問女仔安全D ...
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:32 AM

! m- N8 M$ |& X$ u
也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢- y- F- O; A- Z, G2 o& c/ [3 U
e_e 發表於 2010-2-25 12:22 AM
如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:39 AM

如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖% Z2 T2 `0 s( v, q9 P1 }( ^  G2 O
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:32 AM
( a/ R7 E( Q2 d' r# o. u; }( L可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,$ a+ I# B+ F/ k3 {2 c
每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,
3 ]" a. d7 _" }一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 01:06 AM

) ?6 J% I* J. q0 z. `' z
可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,5 L8 m0 _7 y! U; H
每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,
3 {/ Y; B3 a! F6 b  n一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別 ...5 k! c1 U) q9 i- k- {( c" j3 C
e_e 發表於 2010-2-25 12:39 AM
對啊!人之常情喎!貪婪美色也是正常男人的一貫作風!但都要看自己受唔受得到!如自己的條件等……
作者: 霞o青^^    時間: 2010-2-27 01:57 PM

1# goodnicelady ( {9 X! M) l' k! \$ p3 P* L1 _
喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 01:44 AM

1# goodnicelady
) F; E7 z3 I$ P$ O' f喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
# y* T% U; G# o1 i1 o. z. s* Z9 W霞o青^^ 發表於 2010-2-27 01:57 PM
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生……
作者: e_e    時間: 2010-2-28 01:57 AM

表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生…… ...) s1 F; j  B, S  H
goodnicelady 發表於 2010-2-28 01:44 AM
, q- ^) l1 I) H9 L- v$ r
我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:25 AM

$ \# {$ W- S8 q# ]  u
我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限6 x* [3 V0 s% D& J2 @
e_e 發表於 2010-2-28 01:57 AM
偏偏我男友就負債60幾萬…
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:28 AM

偏偏我男友就負債60幾萬…
- q# b$ `, {3 \& lgoodnicelady 發表於 2010-2-28 02:25 AM
賣佢上深圳做鴫拉
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 02:30 AM

賣佢上深圳做X; t9 i- V( w- B4 Z9 l
e_e 發表於 2010-2-28 02:28 AM
喂~咪愈講愈過火~: I; ~- l7 \9 E$ ^$ R
到時焗我做野就唔好啦~
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:35 AM

喂~咪愈講愈過火~; l% i& x/ R  _( X& x. x
到時焗我做野就唔好啦~' u% n) m' K" O$ T4 `
自由神 發表於 2010-2-28 02:30 AM
哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 02:39 AM

哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……
0 r. }5 _9 H& e% [goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:35 AM
佢個底有幾花你唔知咋
0 W/ B' v& c1 u# x% n2 h% Q難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
: S+ x$ `* x: p( I' }) S' ?7 s4 P佢真係有幸運啦~
, g% f- ^+ V6 b' H$ I& F4 q1 C7 }$ _  E& K4 r/ O' X; y# Z$ K
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
. h# U* r1 F0 R7 J我實會處理嫁 ~
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:55 AM

佢個底有幾花你唔知咋
: [% e& a) y$ M/ C! N: H難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
; I3 \. p) V8 T" u佢真係有幸運啦~
8 n6 B' C6 g9 f% L
8 s  q- q" {* ]& B) X如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~& p/ {) G$ k2 t7 O1 z
我實會處理嫁 ~ ...
2 y* f. F# `" t自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 11:51 AM

無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐: z/ e/ V' k& z# y! N
e_e 發表於 2010-2-28 02:55 AM
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢 同貼D嚇到人陽萎既相啫呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 12:09 PM

頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢﹖ 同貼D嚇到人陽萎既相啫﹖呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖ ...6 V  ^5 Q! c# G! c: r  q
goodnicelady 發表於 2010-2-28 11:51 AM
Haha~You're so cute^^
作者: e_e    時間: 2010-2-28 12:44 PM

本帖最後由 e_e 於 2010-2-28 01:05 PM 編輯 $ L6 k" @0 `0 u' P. S3 v2 h9 W% }
& f. H' y$ k# K9 ~
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢﹖ 同貼D嚇到人陽萎既相啫﹖呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖ ...
6 s0 X0 v1 u! _goodnicelady 發表於 2010-2-28 11:51 AM
2 A" ~+ Z9 W7 W9 e
沒有拉 , 我只是貼小威廉絲 欣宜 肥田的照片 , 不知何解他們說看了陽萎
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 01:45 PM

Haha~You're so cute^^
8 N$ H+ a6 j* d4 m0 b: S! F自由神 發表於 2010-2-28 12:09 PM
thx  so much....yes! many people said I am very cute and lovely .hahahhahha.........
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:10 PM

thx  so much....yes! many people said I am very cute and lovely .hahahhahha........." q% G- @' S. g) i' d* g
goodnicelady 發表於 2010-2-28 01:45 PM
5 h, B& s0 y2 P
大姐姐唔回人家#32
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:27 PM

本帖最後由 goodnicelady 於 2010-2-28 02:28 PM 編輯 1 f/ M6 X$ s) ]% u6 n
* d9 i- ?. C& r1 h7 S
' I0 j0 R4 k8 A, ~5 v1 B- }8 e大姐姐唔回人家#329 \6 w8 m8 e* k4 [4 |+ k( I8 b
e_e 發表於 2010-2-28 02:10 PM
% E( Y* j/ l3 T4 B9 K! Y
我都係無言以對麻! 你話你只是貼小威廉絲、 欣宜 、肥田的照片 ,不知何解他們說看了陽萎﹖哈哈!即時腦海有個假設性閃片,見到佢地咁答我有二個反應,第一個反應真係笑餐死!覺得佢地好幽默,諷刺人一針見血;但第二個反應,覺得被諷刺的人就真係自卑難堪呢!生得醜或不順眼不是罪過,也不是自願想醜的!自己失笑都感到有點兒罪惡感,我何解都一般見識﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:38 PM

% ?9 U& A  g# g; j
我都係無言以對麻! 你話你只是貼小威廉絲、 欣宜 、肥田的照片 ,不知何解他們說看了陽萎﹖哈哈!即時腦海有個假設性閃片,見到佢地咁答我有二個反應,第一個反應真係笑餐死!覺得佢地好幽默,諷刺人一針見血;但 ...6 |/ g7 Y( ~0 {# z$ o
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:27 PM
5 e. u  Z$ d% t係羅 , 佢地真係好壞 , 我真係欣賞小威等人架
, w* t1 Z2 J3 U' i, q/ G) b(這也是講真 , 我係26FUN中 , 出名品味最闊的)
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:54 PM

@3 t& {/ @9 M$ r6 U& x$ H係羅 , 佢地真係好壞 , 我真係欣賞小威等人架
1 m/ D/ D  t/ b8 `- J(這也是講真 , 我係26FUN中 , 出名品味最闊的)& j' h0 C: ]9 h, S. W1 o& x4 k+ ?
e_e 發表於 2010-2-28 02:38 PM
! ^1 n* I0 G% h, H" }小威等人是誰呀﹖/ G, i( S' _  a" Q5 E; F: Y, y
, z& O3 B6 S5 I# O甚麼叫做 出名品味最「闊」的﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-28 03:04 PM

: Y& M0 {$ L1 H( ~
小威等人是誰呀﹖/ G, i( S' _  a" Q5 E; F: Y, y
) j  V" d4 p" N" l甚麼叫做 出名品味最「闊」的﹖3 H- u9 M8 |) r6 Z' T* z/ p
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:54 PM
, d8 }; L" k: i拿 , 係你話要睇架咋
1 n; Q/ a5 f5 g9 Vhttp://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg; A" c9 F5 Q$ D. W7 B( P1 e
http://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG
" O$ J  g6 M/ w7 Xhttp://macappleboy.com/wp-content/uploads/2008/06/serena_ebony_spread1.jpg
) k6 w6 s: w. Bhttp://farm3.static.flickr.com/2316/2433776552_52a7e9e5d9.jpg?v=03 ?. a" m- W: ^! T3 _( k; g- K
http://farm3.static.flickr.com/2243/2432962139_76eca5fb4a.jpg?v=0
2 O% `' o$ w' \5 t( h0 Rhttp://farm3.static.flickr.com/2374/2432841925_aea662628b.jpg?v=0# r& u7 {1 R$ c* ~
http://farm4.static.flickr.com/3159/2433656204_af2492b074.jpg?v=0- F4 A, e0 X9 O5 m- Y5 n
http://farm4.static.flickr.com/3214/2432840379_5e9a58f139.jpg?v=0
4 O  L$ T  w% s" Jhttp://farm4.static.flickr.com/3137/2432830461_b4dca39589.jpg?v=0/ }) ]3 Q5 l2 v% y, g6 c  u
http://farm3.static.flickr.com/2121/2432836275_87d232636b.jpg?v=0
% K# ?! z1 W+ Bhttp://farm3.static.flickr.com/2367/2432838661_abb47fd969.jpg?v=0
- a: P( q9 J9 d( b  ^: Q  m; l) K. o1 H' t4 l
闊的意思是 眼光比較闊 , 欣賞較多的東西 ...
, N6 s8 g  F0 f  y* e我比其他的男人 , 看多很多美東西啊
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:15 PM

1 E  l; @( B$ |/ W/ b
拿 , 係你話要睇架咋 6 J& C3 {' T* @, L- q: n% J8 G' ]
http://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg' [' I* V: H, a' S
http://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG/ r' e- l8 W- i: G% C# w& u; {
http://macappleboy ...; l' S7 I, r2 n3 e
e_e 發表於 2010-2-28 03:04 PM
你有無睇清楚我的字眼呢﹖我都無話要睇!不過你咁講我唔去睇又哂左!噢!my GOD!睇完不能不讚嘆一句!造物者「焗燶左的黑人」都無浪費!因還有奇男子的品味如此濶!有供有求!不讓黃白種人專美!
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:37 PM

佢個底有幾花你唔知咋
* L7 B. h- n1 d( p+ t難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
4 V% u+ A/ J1 w& k, e2 Z2 m佢真係有幸運啦~ / S$ L% G5 n2 q
2 ?1 S; o/ O1 I; a# c) m
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~" s7 Y/ _6 e  A3 U
我實會處理嫁 ~ ...
* e8 A# M; {) C; ]! f9 V: d( ~自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
! Q, E- {6 \" p- l/ \1 X7 v  `
佢個底有幾花你唔知咋 哦!那你要話我知呢﹖難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” 佢真係有幸運啦~ ) w此乃得饒! J4 ]7 Q1 p* t; b8 {5 F7 G. M
此乃得饒人處且饒人呢!所謂:待人以寬,律己以嚴!
' G9 `3 _6 }0 m7 x
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~$ ?+ G  O7 I. e' \一一定會!太感謝你維護我這個苦命的小女子呢!!
4 @! ]' n' [9 y& i$ k我實會處理嫁 ~再次謝過!
作者: Winters    時間: 2010-2-28 04:06 PM

@0 b7 L2 h/ R! x( Z2 c& ]拿 , 係你話要睇架咋
1 y/ R0 l' K7 Z( zhttp://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg
" m+ {3 q2 m. C' b; Uhttp://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG9 U, C0 ]% g9 K+ E1 u3 I4 t
http://macappleboy ...
) ?. z6 L7 @% s5 ee_e 發表於 2010-2-28 03:04 PM
* X/ P* s% ]6 d3 m8 N嘩!甘生你連細威都啱...
作者: e_e    時間: 2010-2-28 05:01 PM

h9 f( \# h$ q1 |6 `
嘩!甘生你連細威都啱...
% S7 Q" T4 p1 i+ p% H, E  DWinters 發表於 2010-2-28 04:06 PM
0 F/ i8 V# r: k& q; n$ l, p* U
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~ . t) u- I2 G+ \. c
係反而唔明點解咁多咁迷D排骨 筷子 鏡 洗衫板 ... (係咪嘴賤左DD??? )
作者: WP61    時間: 2010-3-2 02:44 PM

好多時能犯此類案得逞的人都是熟人所為!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0