標題: 你有冇沖涼唱歌習慣? [打印本頁]

作者: 中國心    時間: 2010-3-4 04:43 PM     標題: 你有冇沖涼唱歌習慣?

密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲7 D7 f4 M1 q9 S2 }! W
係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~
作者: £isa    時間: 2010-3-4 09:05 PM

1# 中國心 + d% b/ v/ X1 X) L. I
唱咩歌?
作者: goodnicelady    時間: 2010-3-4 11:21 PM

密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲
- ?/ |  ]& u; u* A$ _( l係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~
' B, U, [5 o: a7 r/ U中國心 發表於 2010-3-4 04:43 PM
沖涼唱歌反映開心……好事…
作者: Winters    時間: 2010-3-4 11:27 PM

密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲
; H; ?; w# {4 w5 T0 H) V( ]- i係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~/ F- u% V0 r2 G9 j6 L# b0 E: U' G
中國心 發表於 2010-3-4 04:43 PM
, o4 Y0 Z6 T" I8 G) i" c7 U密封四面牆
+ N( A# ]& G& J3 C, N- _" w窗都無?
作者: 中國心    時間: 2010-3-4 11:29 PM

沖涼唱歌反映開心……好事…+ s+ s* H8 D& A
goodnicelady 發表於 2010-3-4 11:21 PM
自虐狂就真呢...
作者: 中國心    時間: 2010-3-4 11:30 PM

* c/ S* M! b1 ^4 O1 J  \密封四面牆
+ ^$ B0 C. B0 Q( O窗都無?: b/ {" {. O- ?. p5 B8 m  e( b* N
Winters 發表於 2010-3-4 11:27 PM
只打開少少窗免露屁股俾人用長鏡拍到嘛
作者: 艾官    時間: 2010-3-5 07:20 AM

有~唱得好大聲添~
作者: 魚佬    時間: 2010-3-5 09:52 AM

我諗唔太多人會囉
作者: Winters    時間: 2010-3-5 01:04 PM

我諗唔太多人會囉 ; I% R5 F7 g+ D4 U/ b
魚佬 發表於 2010-3-5 09:52 AM
# j( M+ R: f% v, s: T9 p
但係我同不少朋友都有咁嘅習慣
作者: 12d3    時間: 2010-3-5 01:31 PM

有冇諗過合唱?
作者: Winters    時間: 2010-3-5 01:33 PM

有冇諗過合唱?2 ?" L0 T2 Q: n& m
12d3 發表於 2010-3-5 01:31 PM
: {/ Z1 q7 ^6 X% d% z8 w- _
合唱不如合奏,一個負責吹...
作者: 中國心    時間: 2010-3-7 09:54 PM

U8 P8 z& V" q$ v; `+ S% F( _6 B* b合唱不如合奏,一個負責吹...$ \/ }% _0 C3 I0 i+ ^$ ?0 A
Winters 發表於 2010-3-5 01:33 PM
我揀race合奏
作者: CK銘    時間: 2010-3-8 01:12 AM

開心咪會唱囖..................

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0