標題: 肥媽考慮參加補選 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-3-6 02:52 AM     標題: 肥媽考慮參加補選

政治小丑
$ H; T+ T, ^9 J# f1 v
! T8 o$ H! ^, E" h. k1 }% A3 ^1 |[youtube]kYdLMuJScjs[/youtube]
作者: toy828toy    時間: 2010-3-6 03:58 AM

我係新界東選民wo
! |; j) k. F  I
7 p/ R* B2 H2 i3 I/ G.....但肥媽當初暫別Cable時段由青姐暫頂
. w6 G2 w+ W5 w6 Y  M3 Y8 o; S, s2 N: n8 o9 Y& A; A
如果肥媽真係當選,青姐咪有可能講完炒股, 再講精算, 最後講埋炒餸
作者: bobo21    時間: 2010-3-6 04:24 PM

2# toy828toy
4 T9 s8 [7 k6 Z" X( a; D, j
" w& h" L3 d% [0 Y 湖盂汀教炒餸, 包唔包埋如何整大閘蟹呢.
作者: bobo21    時間: 2010-3-6 04:26 PM

肥媽參選新界東就係_政治小丑.
, _1 K- @. {- a' Y" H$ X8 ]

作者: 中國心    時間: 2010-3-6 04:32 PM

唔係乜都有佢份下嘛?
作者: 打狗棒    時間: 2010-3-7 12:06 AM

阿肥媽, 妳一把年紀咪咁蠢俾人擺上枱, 專心做妳嘅評判、煮妳嘅私房菜, 政治唔啱妳, 算把啦, 妳老公叫妳返屋企煮飯呀!!!
作者: 中國心    時間: 2010-3-7 12:29 AM

新界東冇人喇咩?
作者: bobo21    時間: 2010-3-7 12:38 AM

7# 中國心
2 ]6 W" P$ J5 {6 J# K3 J
( ^' {) O( H1 P 咪講笑, 你當長毛係籮拔咩, 佢屆屆都係新界東出選, 兼屆屆嘟贏出咖.
作者: 中國心    時間: 2010-3-7 01:09 AM

8# bobo21
1 P- P' D, m3 O' c; ]0 u1 n& n講緊新人呀
作者: bobo21    時間: 2010-3-7 01:28 AM

9# 中國心
- q4 V( o- a/ Y/ h( j
3 J' R+ I0 k! E4 }" e 阿心請明白 :-
3 G- x' q5 d# p+ A" Q3 m' ?9 C+ H, z+ h7 b0 S0 e
1) [[新界東冇人喇咩?]], 你喱句無提到係新人, 舊人定乜人喎.
# z' S% X2 ]7 G* ~- E- p8 t$ s) w$ B& a
2) E+連選舉提名期嘟未開始, 除了長毛外, 又點會知道有咩野人會出來選呢.
/ m# {% a: N4 I- I2 m4 x3 o: c% u% B8 o" M6 Y
3) 北方E+開梗[人大大會], 某部份想參選人要聽取大北人的睇法, 諗法後, 才會出來表態嘛.
- w# ?$ _5 w8 y) p+ A
/ w9 [$ H: z9 ?. d完了.
作者: 中國心    時間: 2010-3-7 01:33 AM

10# bobo21
5 M8 o; f8 x" h4 M+ _7 D4 g* @呢位熱心政治動向既市民好用心回應呀,
作者: kuru    時間: 2010-3-7 01:36 AM

佢做得議員, 咁我選阿媽去做仲好
作者: bobo21    時間: 2010-3-7 01:37 AM

11# 中國心
5 ]7 n( Z& y7 U3 v$ A, F9 ^' z  j: Y) A3 j6 @, K4 F
噤, 啫係友矛芬嘉啫, 吾該.
作者: bobo21    時間: 2010-3-7 01:50 AM

12# kuru 8 X: `) [+ b% L, D, V/ Q1 I
6 k' k4 f  \  i7 p4 u$ P1 A. Q
絕對係呀, 佢成日教人煮餸外, 仲成日講_佢同佢它公點樣點樣, 又話要睇住啲仔同心抱, 要照顧啲酸仔, 成個典型阿媽+師奶噤, 所以佢選得耳圓, 相信你媽媽嘟得, 我蒸臣尚之持梨吓, 十仆, 十什. (只係個難gag)

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0