標題: 婚後的男人跟女人 [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2010-3-17 05:52 PM     標題: 婚後的男人跟女人

男人女人/ y: n: H( L6 Y9 U/ z# q, ]
成功的男人就是能夠賺比太太花費還多錢的人  S1 I3 ?, Y( y8 M$ S$ x! k
成功的女人就是能夠找到這樣的男人" W* V. G# G- c$ o
- r" t4 P9 ]) d# M
女人期待結婚之後他會改變,但他不會, ?! Z8 K) z! H4 G/ f- @4 q
男人期待結婚之後她不會改變,但她會
8 }+ s6 V% J  b# u' M: v7 p6 i
' J- A5 M" u* [. E  ?- w女人一直擔心未來的日子,一直到她找到老公
% m  E( {) T* P0 h3 |. D2 m3 j男人從不擔心未來的日子,一直到他找到老婆) T. q0 D1 L# o

. P; g6 W. ]" Y9 Y1 Q8 B7 V$ `: m結了婚的男人比沒結婚的男人長壽,但是結了婚的男人卻都想死

作者: BOYDWAN    時間: 2010-3-18 03:50 PM

除咗加分之外........我得呢個感想...........
作者: e_e    時間: 2010-3-18 03:59 PM

除咗加分之外........我得呢個感想...........
- j2 C, V1 c0 KBOYDWAN 發表於 2010-3-18 03:50 PM
( y& r: M; M( R3 U. x
文評呀
作者: BOYDWAN    時間: 2010-3-19 01:16 AM

" H0 {: _' I# z8 ?
文評呀
- j9 C8 e7 |4 }# U' ~. u8 We_e 發表於 2010-3-18 15:59
' R0 S' L/ W( p
  @& \5 V* |+ e+ p$ y; K3 d& w' x& Z6 w5 F3 D4 C
得喇! 等多我一兩日啦甘爺, 鬼叫我隻乸中文差咩!
8 Q1 ^+ b2 E# u7 k3 q4 [+ E4 [佢連睇都未睇掂晒點講個閱後感比我知喎~
作者: 艾官    時間: 2010-3-20 05:49 AM

而家呢個時代無呢D歌仔唱喇卦~?
作者: gt2686    時間: 2010-3-20 07:49 AM

我愛你作最尾果句。
. j" J9 y  X8 I. g" B7 S+ l有時候,成立一個家庭,面對很多意想不到的問題,有時真係想死。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0