標題: 唉 ... 發文哀~~ [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-3-21 02:50 PM     標題: 唉 ... 發文哀~~

我其實一直有寫色文 , 因為和宿友住 , 所以要室友唔係到 ,8 E+ b' W# u" _9 B' D* s$ ~1 y
先寫到 ... 我一篇 "我的高質素妓女生活" , 其實只有兩日(5小時)
$ p. `- p- x* r. V9 g就可埋尾 , 但有D電腦野想問下室友 , 但我D A片同文都擺係卓面 ,
: h: @' j7 C) K( f( _+ A- I我唔想比室友知ED野 , 就放晒去 "資源回收箱" ... 點知之後拿出來 ,0 v6 X1 t* p+ L: A- Q9 I$ J
唔見左一D , 其中就包括 "我高質素妓女生活" ...9 ?7 x1 e! c+ i$ ?' v0 i

: W- K; }* i9 s1 }* D! t唉 , 我暫時覺得E篇係我寫的最好的一篇 , E+竟就唔見左 ...; {$ h3 w; {4 z6 U
(我未必唔出E篇 , 但本來寫左果D , 我真係無咩可能再嘔一次 ,
, }) C  J2 |, {7 F! A9 w4 `可能只會之後果D , 當完願羅~~)
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 02:56 PM

9 Y5 I3 B0 U, H" M2 B* ~8 j! p% o( e$ Q5 w
在 ( C: ) 或 ( D: ) 開一個檔案平時設定為隱藏,每次用時才解除隱藏,將所有私物放該檔內。   ← 用心回應  請加分!
作者: e_e    時間: 2010-3-21 03:01 PM

在(C或(D開一個檔案平時設定為隱藏,每次用時才解除隱藏,將所有私物放該檔內。
8 C/ [  u2 H5 m( H, D  K0 i( jvbvb 發表於 2010-3-21 02:56 PM
# F" w! R/ o3 a7 w, g/ \* D7 c
我第一次寫得咁夢幻掛 ... 講主角睇緊色文 , 一路睇一路比作者搞 ,$ k' a9 Y3 D' A
完全投入左故事當中~~
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 03:05 PM

: s, U4 c! O+ v- W9 y
我第一次寫得咁夢幻掛 ... 講主角睇緊色文 , 一路睇一路比作者搞 ,' K2 w6 a9 i1 U/ G9 ]
完全投入左故事當中~~& j) E- O' i6 A/ n" P' |: ]  `5 A1 c
e_e 發表於 2010-3-21 03:01 PM
自己代入劇中嘗色乃神經病患者之初期病徵,小心小心。
作者: Winters    時間: 2010-3-21 03:08 PM

自己代入劇中嘗色乃神經病患者之初期病徵,小心小心。
& t: G0 W) k, l! T5 S" C3 Pvbvb 發表於 2010-3-21 03:05 PM
  e1 ?* i- x' w3 s- U( n' I咪係
作者: e_e    時間: 2010-3-21 03:20 PM

自己代入劇中嘗色乃神經病患者之初期病徵,小心小心。7 B: j: \0 w0 |5 S  Y7 t
vbvb 發表於 2010-3-21 03:05 PM
; q& ]$ s9 f$ u+ w& V- z4 A
咁都係個角色自己姐 , 唔關我事喎 ...
作者: infjlam    時間: 2010-3-21 03:22 PM

好膠吓
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 04:08 PM

好膠吓! }6 d! m7 ?% ~/ c& ?) A
infjlam 發表於 2010-3-21 03:22 PM
佢出名叫膠甘
作者: e_e    時間: 2010-3-22 01:22 AM

正式決定不會重寫 ... 它不是我的最終目標 , 而係前往目的地的一步路 ,2 K: X& w3 p; R1 }0 Q2 b; J
它已達成它的任務 , 它曾經存在 , 而且永遠是我的部份~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0