標題: 美國人俾d骨氣啦 [打印本頁]

作者: cool_lam    時間: 2010-3-26 06:06 PM     標題: 美國人俾d骨氣啦

5 S; _0 j2 @+ N* o( x* D, H1 F
0 e, [. N1 K! u* Q0 ^9 O自己攪屎自己又攪唔返掂,又唔肯認自己衰左,仲賴人,夾埋d 傳媒日日講,係咪傻ga!?
+ W- ~: [4 S1 ?" ^4 q俾d骨氣啦,美國人! 依家升值會幫你創做就業職位,解決貿易順差? 咁大陸d 窮人點呢? / B# T' E+ G1 d, B: A& m
大陸自己都未攪掂,一推就散o個隻,大陸剛剛先有d起色,想一野攪掂大陸,一拍兩散?
5 d; A3 z* \3 e; y你想得美! 日日自說自話,好煩!! % m& D  v, R% f) R

" [0 a) P1 B+ G2 |3 ~! }美國人真係低低地,想改善貿易順差,竟然唔係去增強內需,而係攞枝鎗指住人地個頭黎叫人地貨幣升值。. Y2 ]( C4 z% ~0 O6 j" O
做慣惡霸,以為到而家仲係大佬,唔睇清楚下而家個勢係邊度。3 ?9 _% u8 N. K! D  V  Q
$ y9 f& o* I& W
The US government, you are annoying!
作者: Winters    時間: 2010-3-26 08:30 PM

無錯!
) Z- m; i, w- d" A8 b美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
% b, x  T) N& e$ D邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
作者: skyhookii    時間: 2010-3-26 10:16 PM

If China strengthens, the world is over.
作者: 打狗棒    時間: 2010-3-26 11:51 PM

何只美國佬要有骨氣, 身為最大貿易輸出國的中國人更加要有骨氣,
1 N3 Y, r4 L" |, ?- `既然美國佬要實施保護貿易政策, 那麼中國就應該跟他們幹到底, 將原本運往美國的貨品改售往北韓、古巴、伊朗等兄弟國,
" m1 I$ O& e  U從此只輸出中國人, 不輸出中國貨, 看看你美國佬又能如何?
作者: hei3001    時間: 2010-3-27 04:02 PM

中國都要有d骨氣啦,強硬d
作者: kuru    時間: 2010-3-27 04:41 PM

中國幫美國買晒債券後即刻現晒形,
0 Q  G( r3 h% M/ O! e" W根本唔應幫佢地
作者: 淫慾無間道    時間: 2010-3-27 09:27 PM

無錯!
! o, P# X0 r  }5 V/ d美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,  @+ ?% ?7 w, d/ {
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
$ ]( w! |+ e: V- s6 N; kWinters 發表於 2010-3-26 08:30 PM

作者: 打狗棒    時間: 2010-3-27 10:34 PM

無錯!
2 S9 U* L1 m: p+ z4 q美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,1 U+ d( U" M  Y
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀% H2 b, y# I8 ~$ S
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
( @; \$ N7 M! _* }; _* U% C5 u
哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!& e3 a2 U# w7 `$ F: x( X# \4 A6 ~) a
中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?
0 a3 @" {! X3 M5 L真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自己國民相提並論? 正所謂「虎毒不吃兒」, 中 共比老虎還要兇惡萬倍,
; |. K* |+ \; M* c% i* O飛彈、坦克、機槍只會向著同胞, 看見侵佔我國國土的俄人、日本鬼子屁也不敢放一聲, 龍的傳人真的窩囊得很。
作者: Winters    時間: 2010-3-27 10:43 PM

" T+ j/ Y3 f# \, _6 G哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!
4 |7 H' }  N( l中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?. a5 T1 s0 F6 y. n& H8 k
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自 ...
0 J4 A* P3 w" I! s( ?$ A" S打狗棒 發表於 2010-3-27 10:34 PM
6 z0 N# _$ m. {
你唔係當我讚同樓主呀?
作者: pp137pp    時間: 2010-3-29 12:32 AM

中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, ' c% x9 r0 x3 F, G# y$ A
根本唔應幫佢地
1 ^- J3 i! q, Z6 r4 U  qkuru 發表於 2010-3-27 04:41 PM
同意,笨左了~
作者: andyho    時間: 2010-3-29 01:29 PM

對,美國人已經無骨氣啦,
0 q8 r. ?5 M! g' D$ i+ r- m; c但稍為有錢驚有日被批鬥及抄家的中國人又爭住移民美國,因有法治有人權。
; \& U. w2 ^' \0 M" h9 r: Y+ o香港人又成日幫襯麥記,睇荷李活片,崇尚美式文化,
2 U' i2 n7 L% i6 |/ s以後唔食麥記改食叉燒包,以後唔睇荷李活片只睇開國大業呀、孔子呀等愛國教育片得唔得呀?
4 V# Z( w. r+ x5 D中國人及香港人,俾d骨氣啦!
作者: 打狗棒    時間: 2010-3-29 10:51 PM

對,美國人已經無骨氣啦,
+ |6 Y/ |. D6 ?+ A) ^/ h! _& F但稍為有錢驚有日被批鬥及抄家的中國人又爭住移民美國,因有法治有人權。/ M5 Y2 h1 j7 J) X3 \& B
香港人又成日幫襯麥記,睇荷李活片,崇尚美式文化,
: }! f) [! ?! i1 ]以後唔食麥記改食叉燒包,以後唔睇荷李活片只睇開國大業呀、 ...% Y0 D) E) ~0 s0 [. Z5 U
andyho 發表於 2010-3-29 01:29 PM
/ R" J7 n/ G+ z  {
仲有, 中國果個不知甚麼山, 在美國片"阿凡達"大賣後立即改名, 唔知邊個冇骨氣呢?
作者: gt2686    時間: 2010-3-30 12:57 PM

我只可以話美國唔想中國強大過佢地,才無聊發埋呢d無聊言論。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0