標題: [時事] 城市論壇政改火爆激辯 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-4-19 01:19 AM     標題: 城市論壇政改火爆激辯

維園阿哥 + {$ ^  e8 L0 g( q

2 }3 v- o2 `0 U6 }9 K[youtube]4Td2HGL40yY[/youtube]
作者: e_e    時間: 2010-4-19 01:32 AM

余小姐功能式學口號 , 真係無左D神韻 ; 不過好在發夢生仲差
作者: Winters    時間: 2010-4-19 10:38 PM

片中第一個發言者講得幾好
作者: 我愛周澄    時間: 2010-4-19 11:09 PM

片中第一個發言者講得幾好. I* O: p, ?0 ]) e& F5 _# z' @
Winters 發表於 2010-4-19 10:38 PM
% C' Q- t% K* Z9 Q衰佬 , 做咩唔回我???
作者: J.T.    時間: 2010-4-21 09:54 AM

片中第一個發言者講得幾好
: B% ^$ b  F8 D+ d$ V0 dWinters 發表於 2010-4-19 10:38 PM
, K# A/ v9 l4 W1 h* o[youtube]GAmKJ7wEpIg[/youtube]
作者: amigofans    時間: 2010-4-21 10:04 AM

真係古唔到個老豆咁施文咁鵪春, 生個仔會咁"毓民"...
作者: Winters    時間: 2010-4-21 04:14 PM

5# J.T. ' l. Z; o; P; l  o! n) ?
我唔係講任亮憲,我講緊灰色衫個個人
- q5 X# [$ X- [) G' w& S+ H
) R! i  H! i7 x另外,任亮憲係香港人網自己地頭小劉慧卿,話劉慧卿鬥佢地呢班幫佢地嘅人.
9 f6 G1 U0 ]. S* B3 Q% E6 N  _: M我就覺得劉慧卿話佢地話得好啱,班友嘈到咁,仲話要討論?
作者: lv123    時間: 2010-4-21 04:39 PM

以前d維園阿伯都是這樣,又不見什麼問題,大家都是彼此。況且比個渠道給人發洩總谷埋,而大爆發仲好。
作者: Winters    時間: 2010-4-21 04:57 PM

以前d維園阿伯都是這樣,又不見什麼問題,大家都是彼此。況且比個渠道給人發洩總谷埋,而大爆發仲好。( f6 @! L( A* P" ]2 z5 g$ w
lv123 發表於 2010-4-21 04:39 PM
8 u9 X/ g: j5 H# K( |% S# B$ Z4 E
以前都係咁就代表無問題?況且,我睇城市論壇咁耐,都未見過好似呢一日咁嘈.+ r; H& m6 o6 G4 v

0 n; W" `7 T" D3 Q  w: o佢地想發洩無問題,但大家都睇到,呢一日佢地嘈到影響埋台上嘅討論.
作者: brother6    時間: 2010-4-28 01:20 AM

有討論都係好事黎既

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0