標題: 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身! [打印本頁]

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 02:55 AM     標題: 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!和我們這班大帝吹水呢﹖嘻嘻!
作者: selena127    時間: 2010-6-6 02:48 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 03:26 PM

還未出現﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 08:40 PM

你們不出來睇場既﹖
作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 02:43 PM

証明你無追開港男區.....
; Y- {# F' b9 p, g, `' E1 ]6 ^有線人講佢地去左渡蜜月呀麻
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 08:06 PM

証明你無追開港男區.....
+ d: G, {! T6 g, d; V$ B4 T有線人講佢地去左渡蜜月呀麻8 V; Y1 V+ T5 L9 h9 K; K$ Q1 C
ATX 828 發表於 2010-6-7 02:43 PM
噢!咁無人來比分咯!
作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 08:18 PM

噢!咁無人來比分咯!" _+ H! T- }( O6 s
goodnicelady 發表於 2010-6-7 08:06 PM
6 l2 }" Q- l7 ?6 A
, L; S# l6 k$ L
要點樣, 先可以賺分.....
( _' s9 D/ h7 Q* ~, W9 y" M7 W2 G相信你一定叻過我, 唔一定要版主加o既
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 09:17 PM

$ A2 S( m, I7 B, D$ }- g6 S6 u  t. Z  [' g) t- r0 ^- P
要點樣, 先可以賺分.....
8 l- e* Q' ?1 t; D+ K相信你一定叻過我, 唔一定要版主加o既
$ H) E4 |; ]. Y- r3 wATX 828 發表於 2010-6-7 08:18 PM
賺分是講笑啫!想見佢地,見到佢地係度講野就開心咯!因佢好幽默喎!
作者: 自由神    時間: 2010-6-7 10:12 PM

掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!和我們這班大帝吹水呢﹖嘻嘻! 5 [$ H" j; e/ J- j
goodnicelady 發表於 2010-6-6 02:55 AM

作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 11:04 PM

賺分是講笑啫!想見佢地,見到佢地係度講野就開心咯!因佢好幽默喎!( g6 F- F7 u2 @- O6 U3 r8 G* Z
goodnicelady 發表於 2010-6-7 09:17 PM
+ [# D3 X! Z1 n) G$ `4 x* @+ [7 Y# }4 ?4 j, n) E- e  f) n$ x
哈哈! 8 k+ w3 G& c4 J; r4 ^0 `
港男區無左佢, d 大哥都少出現左...
+ Z+ y" J/ _$ a: J9 @不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....- e% h/ i/ K2 J2 S& e
係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:11 PM

" q+ S) Y4 f: r% B) Q/ g自由神 發表於 2010-6-7 10:12 PM
唉唷!你出現呀﹖在大陸上到網呢﹖真好啊!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:12 PM

# R2 b9 X* [* S. e) ^2 d7 J
2 c% y. e  ]) d; Y: [
哈哈! ! j! K, ?5 _0 e5 B% }. x
港男區無左佢, d 大哥都少出現左...
4 s5 a; b; g# C- a4 B, R/ {5 @/ I不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....
& j0 z# r2 C9 T) Y係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先
5 `' y/ e8 H0 _. q/ ?ATX 828 發表於 2010-6-7 11:04 PM
加唔加分唔緊要!見到佢地出現就開心啦!
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-7 11:32 PM

FUN ...........!!! 大王........."蕃萊味"??
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:37 PM

家FUN 呀...........!!! 大王........."蕃萊味"?? 9 Y2 b$ A, V8 T# l5 a
vv1668vv 發表於 2010-6-7 11:32 PM
見到佢地就有好多「安多fun」咯……
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-8 12:13 AM

見到佢地就有好多「安多fun」咯……
8 ?) {, T5 ~+ C% Hgoodnicelady 發表於 2010-6-7 11:37 PM
+ d1 o: s6 Y8 l/ Q

3 U) D7 [7 q7 c* s" g- G1 S6 e( ^- V  T

: k/ c- ^- X2 O0 e/ |7 _  Kd “勃個卵” 畀 距拉............??  
作者: 奉命    時間: 2010-6-8 12:16 AM

邊個搵我啊
作者: kalos    時間: 2010-6-8 12:28 AM

邊個搵我啊
" b. T3 X) |4 F9 h8 b奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
/ s. d9 W1 L1 o* |) B我搵你呀~
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-8 12:30 AM

邊個搵我啊
0 J7 }: o( Q1 Z2 Q/ W: b- S奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
/ n: {- s1 m1 w
, f( [" o7 U6 C  b- v
- Q1 r6 C# o# n& @. T+ a想想地...又唔系好敢.....
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 01:37 AM

邊個搵我啊
( L1 R/ \5 W$ K* F奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
你不是BOYDWAN 和婦夫人的分身呀﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 01:39 PM

返來未呢﹖掛住BOYDWAN 和婦夫人你們呀,請速速現身啦!去左邊呀﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 11:19 PM

仲未見人﹖ 望穿秋水…
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:31 AM

邊個搵我啊- j4 O) s( E9 f( ^
奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
- {9 r8 ~! V4 b2 [6 h/ o

L# c+ d5 c" v* }% q) ]  ~揾你過頭妹
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:32 AM

你不是BOYDWAN 和婦夫人的分身呀﹖
9 S- h& z: L' m  X7 j* Bgoodnicelady 發表於 2010-6-8 01:37 AM
- e9 M8 M( R* r4 R/ ^8 z  t9 Q& m. J
Not
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:32 AM

( ^/ a3 L- c) L5 P: ~! j6 m
0 B7 o0 L1 q2 v* h- d
哈哈! " }6 A& t( B6 T8 @0 S
港男區無左佢, d 大哥都少出現左...% V8 |3 ~; k( g1 J: B+ |" f- N
不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....# r+ N' s0 p5 K
係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先
& [  q. `1 F7 eATX 828 發表於 2010-6-7 11:04 PM
; y, Q' Y" D6 G
# g$ c% R: q6 d8 ?/ z5 \" i假828
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-9 12:57 AM

本帖最後由 vv1668vv 於 2010-6-9 12:59 AM 編輯 / O4 F, W6 _  g' a3 Y

- f& j" q3 a7 Y; q24# toy828toy # q" J+ b7 Q% D$ D
: E7 e+ ]0 ~$ m

1 l( Z9 W  o# ~( s假   胎
作者: mycar422    時間: 2010-6-9 11:35 PM

無人搵我……
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-9 11:53 PM

還未有消息﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-10 08:24 PM

一樣還未有消息﹖

作者: d228216    時間: 2010-6-11 01:06 AM

一樣還未有消息﹖
1 |& I( n2 P: e8 i- h: A: ?goodnicelady 發表於 2010-6-10 08:24 PM
歐遊中
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-11 07:58 PM

歐遊中
4 J5 S4 R5 `0 G4 S0 Td228216 發表於 2010-6-11 01:06 AM
你點知呀﹖佢話你知呀﹖
作者: d228216    時間: 2010-6-12 05:51 PM

你點知呀﹖佢話你知呀﹖; j, ?/ M2 H  `+ I
goodnicelady 發表於 2010-6-11 07:58 PM
傳聞
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-12 11:36 PM

傳聞( ]9 F5 w7 |5 e; ]1 _
d228216 發表於 2010-6-12 05:51 PM
希望傳聞話你知佢就快返黎啦!
作者: d228216    時間: 2010-6-13 01:35 AM

希望傳聞話你知佢就快返黎啦!, B0 B3 o& b: W: n- |  m; v
goodnicelady 發表於 2010-6-12 11:36 PM
7月
作者: 大邪神    時間: 2010-6-13 02:02 AM

7月
; j! L! }0 Z% l0 d) }d228216 發表於 2010-6-13 01:35 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-13 10:30 PM

7月" @. J6 ]. J# F, q& X
d228216 發表於 2010-6-13 01:35 AM
7月﹖即是下個月咯﹖
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-6-13 10:32 PM

歐遊中
& e1 c/ X5 G$ v, N3 Rd228216 發表於 2010-6-11 01:06 AM
8 z( j8 w, w1 T& \! S唔係南咩???
作者: d228216    時間: 2010-6-14 12:26 AM

; f, t  K/ w1 M# P( L, E* v
唔係南咩???
3 u2 \5 u9 [( t1 m迦樓羅女王 發表於 2010-6-13 10:32 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-17 11:22 PM

5 A( t  D+ y) _' W
唔係南咩???
( ~  ?" R& n% x; P6 {5 Q迦樓羅女王 發表於 2010-6-13 10:32 PM
咩意思﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-19 11:56 PM

還未有消息﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-22 03:15 PM

仲未見人﹖
作者: RUBY_B    時間: 2010-6-25 12:27 AM

http://img696.imageshack.us/img696/8563/hellon.jpg, r; @4 k9 C2 u
How'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D
作者: 奉命    時間: 2010-6-25 08:27 AM

- }& L" A) x  K6 NHow'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D
3 @" b* S+ }5 ?RUBY_B 發表於 2010-6-25 12:27 AM
老婆baby
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 10:38 PM

2 z# y: i5 s" M+ |- mHow'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D
2 q) ^. a5 ^$ w) g5 _) zRUBY_B 發表於 2010-6-25 12:27 AM
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 10:39 PM

老婆baby2 C6 m" o( M- D" Z& M
奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
你真係BOYDWAN版主﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-25 11:22 PM

你真係BOYDWAN版主﹖ ) s) i) @: R: B/ ]6 L) X' X
goodnicelady 發表於 2010-6-25 10:39 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 11:35 PM

1 `  s$ E8 \  _  T, M' S4 W大邪神 發表於 2010-6-25 11:22 PM
你笑乜野呢﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-26 12:35 AM

你笑乜野呢﹖8 r8 m3 V( e# d, P2 h
goodnicelady 發表於 2010-6-25 11:35 PM
笑你可爱
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-26 12:03 PM

笑你可爱
! R6 f& d% O+ k' v! {8 H  R8 `大邪神 發表於 2010-6-26 12:35 AM
你都答得好可愛喎!
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:15 PM

老婆baby
& }( e) c) V* y' I* V7 J奉命 發表於 2010-6-25 08:27
% j5 Z" y7 t; L  m' V2 ?
* h# j- J1 f6 }. L3 w* i, d
8 |' Z8 O% a& }/ O
吓!? 佢係你老婆咁我係佢邊個?!
0 Q  h1 e4 n1 }/ O# m$ A咁都有老翻, 好嘢呀吓!!!
作者: d228216    時間: 2010-6-28 03:29 PM

2 i* m4 j% x7 T* h& l" h; |( G1 o. {9 V, @& o" P/ e

7 S- k8 C1 M5 W& F吓!? 佢係你老婆咁我係佢邊個?! $ {! G) O) x3 F
咁都有老翻, 好嘢呀吓!!! 1 s: M$ B! O+ f3 l0 B5 P, \; H5 a
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:15 PM

作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:33 PM

親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
7 j& U, t5 \, L6 `% o1 N8 Wgoodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
" t) T# ?* F$ _+ c
/ R9 k0 b7 d7 m* K; x
* b8 x! n6 j5 Z
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
& a' s( @+ D5 p我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! 6 J0 z0 p$ {$ ^7 z8 o
我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? ! y# [7 E5 ~+ O- v- X# O; t9 I
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
, a- t; |; r3 b不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
$ y6 W9 D2 Q, {) m如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:38 PM

& a/ p  K5 l3 }" v3 B3 l, i1 Zd228216 發表於 2010-6-28 15:29
) p4 g) m: Q4 ]; {9 {$ ~  I
+ a; ~# i, E2 p5 O9 Q4 n0 l9 X0 m5 p3 |8 y
真快反應, 一回就咁快見到~
作者: d228216    時間: 2010-6-28 03:43 PM

% _7 g9 q3 C! m( Y+ S

1 v. `. }  h9 c) q) K$ C/ p
, G+ i, \& C1 E# c2 E/ W9 R  e真快反應, 一回就咁快見到~7 e6 D, e: I! l+ U& [" f7 u+ Z
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:44 PM

當然; ]/ j& A  ~9 q; [4 _) ~3 q% e$ o
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
; f: r( Y) Z( [5 h1 y) L0 l

$ ]' H& Y4 C* c- n0 V6 ?9 S讚你一句就孔雀開屏~
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 07:36 PM

, T. i5 T9 L0 m, s/ ~' Y9 ]% [* p+ d/ ]8 W
讚你一句就孔雀開屏~; B- n, `# U8 w7 T+ E
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   . V6 k7 R' k: s0 i8 h- S

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 08:16 PM

! e% }. D! {% x# ^; @

/ @. d- J, n+ a2 H* V) ~8 F: `; R! Z' R8 S9 N8 P2 a
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
) u. Q, m7 T* T我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...' p' p- e( L4 Q: u; F  Y% G
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 08:37 PM

唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...
8 z* K# S/ @3 Y1 I: l1 H8 h  Ggoodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:00 PM

物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar/ g4 d% ^  {* S9 G( e& S. [
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 09:33 PM

似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…) k5 I" g0 a0 s# d3 x
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
- Y  C) f4 d  f% ]I'm 自由神 Ar
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:36 PM

1 u4 P3 o( x2 m
I'm 自由神 Ar  ]# w; e) ~$ u3 `$ j
大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 09:40 PM

你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
; A! p, u" I9 T* ]$ m, Bgoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:36 PM
“奉命”就係假既, r- N* p) c0 \  C
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:54 PM

“奉命”就係假既2 F: \0 s! x5 b6 R3 @" U
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
8 V; s7 i- T  N7 w5 }, r+ p6 u0 O大邪神 發表於 2010-6-28 09:40 PM
真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:09 PM

真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!
. \# [* T& z$ P; b2 L: ^- e5 F  a8 }. ~; Zgoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:54 PM
哈!我小人物,唔使寻人% d# |# K1 a# X( ]; c
唔见左咪由得我罗
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:16 PM

唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
  K+ U; Q; G3 V; U9 K! [& {8 h- Wgoodnicelady 發表於 2010-6-28 20:16
8 `  U" m. ]8 _" D2 i8 I6 }7 M" K" f$ D

9 i; j: P% J, f/ C8 [; I; ]! w8 h嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........
7 p4 _/ p# a1 M) r小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~
4 ~) t0 h8 z6 w( V% j$ X1 S(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話要物理治療同做手術即刻扁晒嘴, 搭單叫我同妳講早日康復take good care 喎! )
# x4 N4 R2 l: x) m. i% F; J2 m6 M
3 y8 V; K& G1 N8 E- z, kruby 已經有咗件"小人蛇"成兩個月喇, 上個月check 過係件公嘅, 我就無乜所謂但係佢就話想要仔又要女........又唔早講! (不過講完我都係無計咖啦, 神仙咩! )( C/ a7 O& z# B% I% M
佢就真係完全唔受懷孕影響, "馬照跑舞照跳" (真係騎馬呀! 不過就無跑...... ), 一日食五餐! 食完就扭眼瞓, 瞓醒就話要去呢度去嗰度, 連我d 朋友都話佢"超活潑"! 佢就氹到我d 朋友不知幾鍾意佢, 可憐我就日日比佢大少姐扭計詐嬌, 每日八次每次三個鐘!   & {" l3 s/ X) Z5 e9 m9 ^" K
希望佢嘅過度活躍症會遺傳比下一代, 否則10 個boydwan 都唔掂!
4 p" P: P2 {: ~, W1 {由細到大我都好怕兼好憎小朋友, 依家要學人做老豆真係有多少壓力, 不過無辦法, 結得婚個老婆又恨有結晶品, 點都要逼自己重新接受吓.......7 F% W3 X+ ?- b5 H! f
預咗將來件小人蛇出世, 我第一句會同佢講: "嗱! 細路! 我比面你老母先比你出現呀支呀左咖咋, 醒定d 呀你! 認住我呀! 我叫做你老豆! "% Z) [8 J" }: \; A# h& X" M6 `
我同ruby 講過幾次, 佢次次都笑到跌落床咁滯......% G  q5 X2 U8 c) s1 t! b0 P5 k
其實仔都好, 起碼將來佢可以做騙徒欺騙無知少女, 都好吖~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:18 PM

“奉命”就係假既
% Q/ D: y2 @5 O8 u: X我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份8 c' {% n0 h2 j1 ?3 f( P0 l
大邪神 發表於 2010-6-28 21:40
  h: g! N9 V5 ]
4 [* d$ p, W$ G% a" m* [  X1 b# V- x
$ p* V" {" U; A4 A' n- P# ]0 _  x話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~2 x1 V  B* ~/ Z& J7 D% D  D
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:21 PM

哈!我小人物,唔使寻人# `& W! D% V- {
唔见左咪由得我罗 / j5 O. b& s, t7 D% h- b/ b# ]
大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:32 PM

唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!! b4 l6 I0 ^; g) z6 V
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:21 PM
都是大人物
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:35 PM

8 z7 n$ m4 o, |- {8 H% ?; X

# @! d7 z' k$ ~+ q
7 B% ]3 \; u6 _7 G嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........
% _% H0 Y3 O8 U2 Z3 s1 G小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~! B/ c% T6 c. Y
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...1 b$ K# h" o2 B1 h
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 10:35 PM

3 J- d" J7 T" o3 m3 H. i5 b4 a
. p  b- f8 ?- U  H0 D* s
9 ^5 ~* j4 v8 X9 f: E9 T: \
嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........
$ f# t( g1 E$ x; q! [8 `小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~# @; J' W3 t* V3 |2 ]4 W
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...7 C' ^" z$ N0 n* w$ X3 F  R  e
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
; T7 R1 H( r& v& K0 ^' I7 f% q

$ x3 o7 q' ?3 G  @1 ?1 B3 Hboy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:36 PM

你都是大人物
8 g" ]* s5 v+ P8 ~% y1 i3 y1 ?  M, c大邪神 發表於 2010-6-28 10:32 PM
大就係大,不過是年紀大!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:38 PM

哈!我小人物,唔使寻人
$ z+ {6 M0 |% a  D1 K, S唔见左咪由得我罗
0 ?  k- Z3 ]: _; l( ?9 ]大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:39 PM

Y, R/ m  i% B2 U3 {$ R

b; |: m. V+ E5 X9 o: L& k3 X9 a* n, X. `3 y+ h: X1 a
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
: b2 w% U0 v2 S" h2 G邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
2 Y) T3 h* B# Z& O- h7 `5 Y3 DBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
我上海紧呀,七月十号晚先番香港3 |! h& d, W& d! l- }
上到黎做左组长,谂住做番个好人
" a# R$ ?1 ]* f( m0 {, C睇住七个女仔,两个男仔
+ I/ `7 w1 U6 ^0 d% ~. ]都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
4 I5 ^7 F* h0 U; w, ?# m8 ~惊佢地思乡同惊佢地唔开心
/ B" C" i3 G* O* [8 K点知过左十日就出事
; g: ~- |0 _+ m/ [组入面有两个女仔话我对某几个女仔特别好D,搞到同我反台$ s+ Z/ `' L* p6 c( U( \
都算,仲要搞到话要全组分两边,一系我,一系佢地& E% o) p0 X, h$ S; H' a
之後咪算,我叫左个男仔去果边叫做“保护” 下佢地
1 ]8 x! N5 ?( ?4 Z始终在上海,有个男生,玩得夜左都安全d8 P# a0 |3 r$ g3 e+ e
点知愈黎愈过份,果兩個女仔仲要切我生豬肉
& r4 D, p1 I7 F8 U0 Y搞到我好似魔鬼咁,最大鑊我咩都無做過!真係無囉!
: p' o' m7 Z/ O9 L  s我對佢地七個都咁好嫁!
' f) ~  Q* s' ~9 k4 i+ O( k真係好後悔當初咁“偉大” ,無條件咁對佢地好) J- C+ h, H0 c! h4 ^
而家反而被反咬一口!3 p3 E: i6 Z, S7 m) e- G8 ]6 E
你話,對人好仲要咁既下場!你話做人為咩?!) I, T+ \- }0 k
頂佢地個肺
. X4 V4 p. J+ D/ L . B- p* H4 @# x4 \+ k9 {! R

" _$ G- ?7 A, ~邊隻死仔係奉命呀? --唔知
! j! _4 D1 Q: f" Z" b7 w/ N- |: V

作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:41 PM

話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
; J8 K* i# K+ y: k1 ]goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:38 PM
果期中意
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 10:43 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港. z7 N% y" H& Y- O% C* J1 c
! |  V2 c3 i0 i- ~$ a4 {) L/ B4 k8 y睇住七个女仔,两个男仔0 J; m8 r+ q0 c6 `
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
6 L  j% _/ d# ^3 t8 @' h1 W惊佢地思乡同惊佢地唔开心
" x: C9 |5 a+ x  C点知过左十日就出事. T* K' M3 q% ~6 @2 F- ~
组入面有两个女仔话我对某 ...* h+ O: z9 B  F3 T: M, e
大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
0 L5 Z( }% F* ^
" K9 R$ Z3 n; B/ }7 J& k
ef 有幾多人入港男區....
+ A3 O! L1 @3 t0 a$ x% ^! L$ t一對手數哂
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:46 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港
0 e9 C/ W% c: n, X7 G上到黎做左组长,谂住做番个好人3 f/ E4 U+ q' ]# }; w0 C
睇住七个女仔,两个男仔
! U$ M2 a& N  ~6 Q/ M5 Z都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
, S- w9 S9 ~0 g惊佢地思乡同惊佢地唔开心
: H9 |" |! {5 e/ T- k. d: D点知过左十日就出事
. ]: ]3 K: |1 M6 H" p7 \  X5 [组入面有两个女仔话我对某 ...
% h& h9 k/ m) e3 p  Z, f+ {大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:50 PM

乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!* N7 C" `, U6 l2 s$ y
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:46 PM
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:53 PM

就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
* d9 Z4 G$ e1 m( Q* B大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:54 PM

你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀!
9 k1 F: l, e  B  dgoodnicelady 發表於 2010-6-28 22:35
$ X# W7 d, u  Z3 W. Z, m3 s  I
2 k+ b! K* E7 N( H# Q0 g5 Z

1 F- z0 D, X# H$ r$ r4 `; b5 u小手術的話都無需太憂心, 當比自己休息三五七個星期就可以了, 難得可以休養生息叉吓電, 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇~. T2 p; l" @3 w+ X
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫, 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~
8 }: x8 j) H0 g(ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河.....叻呀佢! 靚花您千祈咪學佢呀! )
7 V+ d, J- ?; @& A# B而且, 呢度唔會執笠喎, 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~:F
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:55 PM

/ o/ b0 s9 O0 L3 i9 w
' f, d  A3 |# L* f, |
boy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
4 V# D4 c3 @) j  ?, Rktwu2007 發表於 2010-6-28 22:35
/ _8 Y  {( F6 ^/ _

. Q& @2 y; Q2 [9 y$ t( O; m2 {: V
8 @3 m6 M8 [( u! U3 Y' Y我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:00 PM

咁不如個個都不理!欲擒故縱…0 O# {5 s" B; o. q' a( g4 f
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:53 PM
$ [& x: ?7 `. B8 j- t8 k) ?我擔心佢地安全多D
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:03 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港; \- E5 K, \2 v1 K  n/ U) ^
4 X) _3 K, U# u; ]睇住七个女仔,两个男仔0 }  h: d/ p  j- _
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
0 Q+ s2 `( I% w; w惊佢地思乡同惊佢地唔开心
0 _  Q% r, G. w& H1 r( ?点知过左十日就出事
! J  c1 X4 R% {6 N. S1 E1 q组入面有两个女仔话我对某 ...
* y) l  [: O3 K. M4 |5 ~! v! [7 K大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
$ q/ }9 G; k; V8 x/ _& p1 E; X; E% C5 Z/ V% }% ^
: j/ N& K0 b  @, m! o/ ]* ~
唉............重係未進化~* Y3 F& f+ H0 P) C" }! G( j
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.) U" p9 A. G. U5 P9 @
因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~* [  X6 d# R) @5 u0 D
有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~
8 P3 ^: f; b/ d' n3 `) o9 V呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother.
6 q: N* W1 a! f9 \
7 Q8 Z5 p. L' G3 Y: N3 I; p) eanyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~
3 `- X& E9 }2 x$ G% _+ v. Z1 B
+ L* X# @8 l* j% |6 O7 l! H(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:07 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z9 p* G$ T6 I' S+ O
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
7 F8 _$ r  j4 j, I( y0 J
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!0 L/ L. e1 d$ O6 R% D2 u
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:10 PM

! G) j( w+ d* S

0 m) c  g( v" Y; e! o: f" W& b0 [( M2 o7 h* Z; e; o0 F% O0 s' S% i
唉............重係未進化~
" g9 A6 Z: [1 ~! Q! m) K你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.8 E5 X1 W1 h7 T; n1 b& q
因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...3 ]( y% U* ^' w, u3 @; L9 T' w% _  O
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化
: m* V3 n: {5 E9 _4 N- `' n$ ]( q  e& ]
我做番自己,佢地就知死$ k( G- |; I: ]! h. N! j' R2 t- v
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!
' Z" Y) ^8 o' Q- ], Q1 Z: d我諗真係做多左
3 q/ Z% f! I  w# u2 }我的確無義務對佢地咁好
9 c: j* y* x6 Y/ w我又係人生路不熟,你又係人生路不熟3 \6 U) \0 ^1 B  {9 `
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做* Y, z: Y3 d! S. H+ b: D  q
萬萬估唔到,個結果會變成咁
- i/ w! v9 \. S: q8 @
/ }0 j( a- o: I& q我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:12 PM

* Y# N& _% v+ f2 R2 b我擔心佢地安全多D
; I3 ]6 N  ~9 y9 b$ L/ c大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 11:16 PM

0 u* k, x8 G6 q8 f
0 d$ a. r$ z. N; Z# O4 Q
% V# E& m0 E9 K) w$ N* y% ?& b) ]我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~' G5 O* o1 h/ M: m6 v* [
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
( x0 w6 ~4 y' q6 X2 m6 A. E$ ]
0 P7 K( E  H2 R% p好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:16 PM

番到香港又無官一生輕( G+ R% |  Z9 Y) P5 z" s' I
講真,我幾中意帶住一班人
6 ]& B1 u  h! t4 v) @& S至少佢地無人思鄉,又無人叫走
' M& w) c- _; `& s6 k雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧! e. S/ {- x1 i; a0 F
1 U0 o$ C7 O8 w7 v; W2 l9 `
我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:18 PM

你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
6 e% K: t0 T; A0 sgoodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:24 PM

無奈
) R+ Y& a$ Y  Y  t. K大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:31 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z/ c! Z& S; E8 b* e# c8 i6 }
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!0 x9 P" d. X. d/ ~5 q% _
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!
. o+ s) ^- E: b
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
% u9 a1 D: _7 e, o. G$ [: X8 E8 D. I  n

% |7 e" T# T& J% X唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  
8 s. n( q1 K4 M; @' E2 |! K1 f  {您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 4 ~- @2 f% b' g7 B
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~# ?7 _  Y2 w* U/ H4 {0 Y) K. |
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇...........
0 \( M; ^' H3 U% u% ~0 q2 D我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:32 PM

未進化
- H" t+ y. E( \& U
9 J8 n, U; k2 q, Q我做番自己,佢地就知死
) [. b, O! @5 \哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!6 ]6 w2 Z- {6 j$ n; K1 |
我諗真係做多左8 _( o, h: o' U) f2 K4 g
我的確無義務對佢地咁好: m0 B* U1 R/ B
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟# e- @) R% Y$ N7 y
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...* f- q9 n  o% G2 [6 b$ E
大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
7 f$ o% _" ?( l" _! J, j
, r4 U: w& R# `2 o
2 `, w: ^# C# p"適.可.而.止"2 i. z( W+ d- H( k- E
記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:36 PM

$ w; d2 \5 {" E
9 ~+ L( i7 u" q% w: b) W8 x
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
9 O% l* U7 U6 Q2 u& E1 Pktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
( C0 F$ l! E9 E, C$ O( }1 K0 O

! e  r7 O& m. }! j! O3 {, W% ]8 ?2 a/ A% i& }/ d" F
石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:46 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]+ k- x. J: E5 P% R: v! N# Z, m& T* R
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o6 f* e/ z  Y, F+ ^6 s' Q
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖1 ]% x* W" ]* x3 q  ?: R
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i/ R* u/ x6 Q. A
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
( q6 v2 [2 N2 U1 d( n, a9 R我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 11:55 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM3 G$ O. i0 p7 z5 Q1 y& y
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...% z: U5 T5 k) h; M# C: y
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
0 Z# I0 i( V' a& x0 Y! g
7 _( m% G' b! s2 p係咪去剛比亞
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:57 PM

2 l$ B$ _0 h8 m+ m: H. ]0 q
! [8 o1 R7 g3 ?- S- ~係咪去剛比亞
4 l) ~  ^/ T5 h( Mktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-29 12:04 AM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
' b2 ^. i: B( G/ \" d) q唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
( i2 p  f3 K+ F! l' b" u  C5 c您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
/ o, g) S) T, v0 j% n9 Q; L3 A' |1 j+ l
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
5 `, y' h3 E& b, z! x" H' j+ g您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 7 R' G7 a- O$ s* x+ c
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!1 P/ g- r$ ~- |
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
$ |# e5 k* ^7 S% R6 i
" W# a3 [9 K% i7 \$ O5 E1 X完全明白了
0 q  f( S) Q. y; t' r咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~: h: m& y* m! q. P' K# M( |
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.. @: `5 i! [) s$ }
無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.- c9 W6 o5 ?7 W& w# \
ruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.
8 J+ ^( I: y9 k我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-29 12:05 AM

+ s# B0 l$ r4 y! l% z
; l% d% ]% Y' c& u) m5 H' S
係咪去剛比亞
4 i5 X: }0 S3 w" ?' {& cktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
1 v2 t3 y, E1 ^% {  j

1 F3 j8 b: w2 O" N3 [' {如果係就真係去搵巫醫咯~+ D- c. G" p. O, E# Z
聽日見喇老友記~
作者: 奉命    時間: 2010-6-29 12:18 AM

" O1 }9 Z% k2 }" g* q/ j' h0 f) p% `( R1 Y- a9 \
- R! R3 y' P8 c2 d% X& I
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
/ c# X  C& c' K( O% \2 _+ l8 e+ v" A' t邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~) E# n4 p8 H/ u) V( @2 ]
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM

作者: 奉命    時間: 2010-6-29 12:18 AM

點解全部人走晒過嚟
作者: d228216    時間: 2010-6-29 02:01 AM

點解全部人走晒過嚟# d  s" e" A4 c+ v
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
作者: Tu-160    時間: 2010-6-29 03:02 AM

點解全部人走晒過嚟
7 X. o' A: p0 _/ [+ i0 M7 z奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
, u0 Y# _& c, X8 j/ U$ g% a2 r5 d
7 i+ A% M  V/ I* P
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 , [4 {1 p$ D9 D% ~' m# Y
+ q9 @: ]6 E& `$ F, u% k& s
, @* j5 M9 `( o$ Z
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0