標題: 大家有無見個尼個囡囡 [打印本頁]

作者: ATX 828    時間: 2010-6-20 06:28 PM     標題: 大家有無見個尼個囡囡

佢係係觀塘o既一間叫水晶xx舖頭入面做野.
' F+ [1 n; z8 I佢真人都幾高架, 有5尺6.
1 z( s/ a: p1 B8 e個樣都幾得, 不過就好Q惡, 鍾意食貓面的朋友,  O) _; m  W- v* ^
可以搵下佢....講番正題.& _) [$ e% D1 A. t) l
今日, 去西九影美肌XXo既代言人, 影完上商場去o急下囡同秋下水,
& H, X0 B* b. d- R( v入到一間舖頭, 見到條囡好正, 色心起; 於是入去要東要西, 務必要佢com高com低,: Y  c8 o8 ~( t
見到一個囡囡大汗冧離, 內心就不禁興奮起上尼.
4 I5 F: L/ a( T5 S& }好la, 佢搵齊哂我想要o既野, 我就慢慢同佢玩, 首先, 我扮q 哂好想要咁, 氹佢 sell 我.
* R4 t+ j5 k. J6 P1 O7 N8 W& u) X又係咁係樹賺佢d貨;有幾靚得幾靚. 當然, 又要賺佢介紹得好詳細.6 Q1 I9 d' P- K6 Q. f
但係入得尼講明玩野, 又邊會使錢買野, 正當個婆娘比個優惠價的時間, 當然已經知道無得玩了.
& j8 W6 E* J  s/ J* B. _# H咁更係拎個銀包出尼, 講句:哎呀, 唔記得帶錢喎, 幫我留住先, 下次尼買過. 佢一定耐你唔何.
7 y8 F$ J( z9 q! L- O6 pps: 其實咁玩人係好唔岩, 不過可以同條囡囡免費消磨一個下晝, 未嘗唔係一件樂事.3 [; N( s+ L& p2 N/ X* R
歡迎大家一齊起佢個底

圖片附件: 11640.jpg (2010-6-20 06:28 PM, 17.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1717296&k=675605d38d78ad398aba77c24c6820b8&t=1726997404&sid=8Drjhn

作者: ardick4    時間: 2010-6-30 01:00 AM

sorry no
作者: kuru    時間: 2010-7-1 05:48 AM

痴x線, 阻住人搵食
作者: rayyipas    時間: 2010-7-3 06:11 PM

你條死仆街都ON撚鳩!!!
作者: mnbvc    時間: 2010-7-3 06:57 PM

用呢隻分身玩野
/ p+ k/ f0 N9 S. z0 y6 x4 b小心atx返黎小q你
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-3 07:19 PM

你點會有佢去wc嘅相
作者: jojojojoj    時間: 2010-7-4 11:53 AM

食飽飯冇屎柯
作者: 黑蜘蛛    時間: 2010-7-5 07:19 PM

香港人愈黎愈變態

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0