標題: 英格蘭世盃出局 [打印本頁]

作者: kuru    時間: 2010-6-28 12:17 AM     標題: 英格蘭世盃出局

最慘上半場比個黑哨判唔入, 以卡比路性格, 下半場實會守到加時踢12碼
作者: infjlam    時間: 2010-6-28 12:50 AM

香港人對英國波有情意結o者...
: E. K9 m) ^. F2 Z9 [( t8 R& C3 |
英國波掂唔掂,大家心裡有數喇
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-28 01:21 AM

16強   見真章    
作者: ericliu    時間: 2010-6-28 01:37 AM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐
作者: yakyi    時間: 2010-6-28 02:22 AM

they always cannot beat germany
作者: selena127    時間: 2010-6-28 07:57 AM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐
6 o( Q, ?- D3 z: p( N6 M: Bericliu 發表於 28/6/2010 01:37
- V% b/ X4 y" v( }( ?
0 L( ^6 m8 p  h- ~9 B
又唔係 ge , 可以激勵士氣 !!
作者: mnbvc    時間: 2010-6-28 08:20 AM

叫左d fd米買英做冠軍
3 r: t; g$ [* z結果真係捐晒比9會
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-6-28 10:37 AM

界界都話熱門 , 近4界其實最多入8強
作者: 殺破狼    時間: 2010-6-28 11:30 AM

最慘上半場比個黑哨判唔入, 以卡比路性格, 下半場實會守到加時踢12碼
1 g$ L6 ~3 |+ Ukuru 發表於 2010-6-28 12:17 AM
' |  |& V& t  u5 z$ m; }後防線不穩,中堅成日出錯,咁守法都係輸
/ ~) ~. a& h( a射12碼,英格蘭幾乎次次都輸比人,都係輸
作者: 費事高    時間: 2010-6-28 02:16 PM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐# {1 }5 u' M" D0 W3 ?/ M6 @: @2 w
ericliu 發表於 2010-6-28 01:37 AM
' e8 W* |- {; u  w% X6 u4 r$ N

3 w( \' Z$ s: a( c, H從32強開始,我一早都唔睇好英格蘭,2 l& c' s7 _3 ~" S6 T1 Y3 H
但講說話要公道一點,上半場可以追到2:2,
$ N8 a6 j) Q% ?% t  m0 ^下半場打法又會唔同晒,但比我估結果的話...
$ \! {3 ^5 a$ J4 I" Y0 p: W) K我都會估英軍必死無疑...捱到全場打和,再捱加時...比你又打和...
' y1 s6 [0 T5 q7 g到生死時...射12碼決勝負...一樣都係要...死
作者: chewlun3    時間: 2010-6-28 02:25 PM

始終大賽.........
" m' b  I, y8 `加番龍门視線旁證好好多.....8 b$ H& p9 L. f5 }0 z+ Q) Q* r
排球、tennis.....% G3 ^1 a) o; Q- p7 p
好多視線員

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0