標題: 林輝同周澄 [打印本頁]

作者: ardick2    時間: 2010-6-30 01:18 AM     標題: 林輝同周澄

點睇?
作者: HansChan    時間: 2010-6-30 03:32 PM

乜嘢點睇呀??
作者: infjlam    時間: 2010-6-30 03:47 PM

兩個都係香港人,6 N  E: v0 e4 n- ]$ [
一個係男,一個係女囉 2 z8 c: h0 g- B& J6 X' Y

2 q) }6 j$ ^6 L. y! ]& P) A. I* F
+ x- s! O) h  f0 G% B5 J% L有乜點睇呀
作者: mnbvc    時間: 2010-6-30 05:19 PM

周澄之前參選個幅相正呀
% Q$ K2 p$ j( {( q1 U, M" O完左之後唔記得幫佢收返張添 ; q6 h0 `5 o" m
返正刀要搵人收 4 V7 _, h6 `- m% x1 o. I
唔收錢同佢收
作者: 打狗棒    時間: 2010-7-2 12:35 AM

我前晚先喺銅鑼灣見到佢(周澄), 真人真係幾正, 今日就爆出伊人曾經下海......." ^6 N$ q8 }9 [6 l4 a) J7 _
不過經過風塵洗禮, 佢嘅人生一定更加燦爛, 比起一些"條條fing的閹人奴才"們, 她將來一定名留香港的史冊。
作者: mnbvc    時間: 2010-7-2 12:44 AM

我前晚先喺銅鑼灣見到佢(周澄
  h/ `  s7 P3 N! i3 Z5 ^打狗棒 發表於 2010-7-2 12:35 AM
7 _- y5 a2 z2 e( Z+ O, V7 j% G
佢呢野先有政治智慧# |: o8 [+ F& V$ N- _
而加d臭狗乜9刀起到底5 }  p7 `# D2 |3 @
未比人起底前自爆左個炸彈去5 e; }( ?' T0 l% Z5 w' k
一唔會比人插
. ^' R, d1 c0 e$ |2 j1 m! s二又可以暴下光
- b( F/ |- ?+ A" V呢鑊真係炸得轟轟烈烈
作者: 奇    時間: 2010-7-2 12:46 AM

周澄之前參選個幅相正呀 4 }3 g: f$ E& v' r# w6 ^
完左之後唔記得幫佢收返張添
- \. X, R& F7 q) j: J3 y' \9 s" m返正刀要搵人收 ( t5 J7 u, Z! w' W- I
唔收錢同佢收
' t2 p( B) N2 o' x5 A; ]mnbvc 發表於 2010-6-30 05:19 PM
5 b2 L5 P0 o, l2 C
周澄成個杜斯山度士咁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0