標題: 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍 [打印本頁]

作者: ktwu2007    時間: 2010-7-11 10:42 PM     標題: 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍

: Q$ \' b$ h; Z5 Y+ Y, |- j$ v0 O( O0 k$ }
中國女特工, 真係唔弱 , H& {( b3 `0 z; P- R
- {$ X6 X7 C( V+ D" a
[youtube]4kt2PJGdnMY[/youtube]
作者: alan3015chan    時間: 2010-7-12 12:29 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 12:36 AM

好精彩
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 12:58 AM

手起刀落
作者: head    時間: 2010-7-12 02:26 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 02:34 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插3 R5 o6 F  d, f1 k* g2 I
head 發表於 2010-7-12 02:26 AM
8 u8 y) x3 g, W  |! P: J5 }* ~) q梗係* {0 B9 i1 Z. o- f( X. V
你係個人質既話甘大命比佢救到隻耳仔刀................
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 02:43 AM

tvb淨係播頭一槍
: p! D/ H* B% L6 n4 s反而覺得個女警有古惑
6 h$ m5 R& M% Q; f1 K照片睇第一槍已經可以制止佢9 E+ m6 [% d) D1 U' M4 I
之後幾槍可以話多餘# ^; {( w, B% M0 L0 \& R
似一定要ko佢
5 g3 c6 ?1 b% T' _8 I$ L加上個賊講被逼$ B$ s5 w  x5 \
應該現場有佢識既人係到
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:06 AM

tvb淨係播頭一槍
# s& Y- ^6 u: ?6 A$ f1 q; Y反而覺得個女警有古惑
+ s: }" Q- `2 A% ~照片睇第一槍已經可以制止佢
/ C2 S! N+ c8 {, J之後幾槍可以話多餘
) |$ {; v, `8 I5 x6 }; l似一定要ko佢
  c0 w9 D% i6 r加上個賊講被逼
. H2 i* q$ k2 X; [# k4 F& N應該現場有佢識既人係到  D7 Y# F3 c2 b% n+ j3 `
mnbvc 發表於 2010-7-12 02:43 AM
會唔會諗多左啊
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:08 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插0 J2 Q, g* Y0 g) `* \4 v
head 發表於 2010-7-12 02:26 AM
HK....條女一定要退休
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 03:19 AM

會唔會諗多左啊0 T! W: r# b" j: D4 T/ P3 l1 E

) n5 L2 m- ^, W8 t9 P, p. lmK頭ck@G點 發表於 2010-7-12 03:06 AM
8 F( w# l# @, F- [3 Q' e# u/ x
唔係點解開甘多槍者
/ k+ C# c& G! }$ n' p8 n, D! M: ?唔通上面開槍唔洗報告就開多幾槍
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:25 AM

3 `* y& a* a" p唔係點解開甘多槍者3 S$ X& \* b5 ~$ u& J5 W/ e9 I
唔通上面開槍唔洗就開多幾槍
+ N& s0 ^4 T8 w2 s+ Mmnbvc 發表於 2010-7-12 03:19 AM
大陸可能真係唔洗報告,佢地覺得D人命噤CHAPE/ H, |: \! u; |# U6 s; B6 R3 C1 y6 z$ [
不過我都覺得係有D野,條友只係揸住支刀仔,無雖要4響
+ n; w6 [. b3 g/ N8 q個女警有D似我姑媽
作者: head    時間: 2010-7-12 03:32 AM

7# mnbvc
4 m, w7 O$ |7 h% m
( ?- C$ z# J9 E2 B講到個女警好可疑喎
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:37 AM

7# mnbvc ; e! s, v. V; O! y+ ~" {

- q# M9 X4 k8 a% t講到個女警好可疑喎 3 s8 _+ `7 Z& o3 S) q; F
head 發表於 2010-7-12 03:32 AM
我姑媽冇可疑啊
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 03:52 AM

1 F. U' W: D6 h  X+ \! q  b
7 O8 `' Y4 I/ G' R, J" T; n" D其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
+ ]4 C6 ~2 ]: s0 }% m6 |由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!3 T9 |, C; D8 X% Y
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢? 係有心致他死地﹖其實佢罪不致死啫!是否夾

& z, Q5 v$ O5 ?/ ^9 `( y雜著好多對所有匪徒報復心理嗎﹖又或者是大陸處理手法不容有失嗎﹖!有殺錯無放過!﹖又
* `# D# u8 u/ ?3 n$ C" Q7 A5 \或佢地對人命看得不重要及不值錢﹖
' ~1 s$ M! i& j4 F" G9 b3 M9 l- C7 \- ~" o' m0 R

% y# d! H; ~: c. H% H  A# s# m4 `: v! i
6 f8 i, j5 A* T8 b8 i- H
我覺得在人慈的角度一定不需要開4槍咯!但剛紀嚴明的中國,不容有失,更不容有人明刀明槍跟官警對峙,否則事如麻豆般都一定死硬!根本女警的出現,是擺到明要那匪徒係又要死!唔係又要死!就算在大陸本來對於鼠竊狗偷之事是不需要死的!但那賊匪居然明目張膽的與警員對峙!在視人命如草介的中國怎不唔會要他死﹖六四之事的民運那些都只不過是手無寸鐵的學生哥們!但所看到結局如此收場皆因都是明朗化的對立,才做成…死傷不少…… ! T& [9 n4 u% J4 _% H2 P' ~  Q6 q

作者: 奉命    時間: 2010-7-12 03:55 AM

其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
6 T0 {" h+ I/ Y 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
. ?5 ^! o8 a; F" w; b1 y5 W1 n) k, [1 m 咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...0 L4 f$ \8 k1 r, I/ k! A
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
有見地.........但拉到噤遠
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 04:02 AM

其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已' ?9 k# B% r+ E  U3 `
由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!: [) L2 O& `. S$ k! @7 m
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...
2 ^" Q& i$ o: q$ s8 sgoodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
第1槍已經中頭(好似),真係唔洗再開槍的
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 04:19 AM

有見地.........但拉到噤遠
7 V+ F4 X/ ?8 C# A3 N2 ^4 \  t奉命 發表於 2010-7-12 03:55 AM
因為是小妹的謬論麻!
作者: jeremyng    時間: 2010-7-12 05:15 PM

作者: chewlun3    時間: 2010-7-12 06:21 PM

呢d 挾持case.......' }& v* s/ I* o6 [, v7 Y% e6 R( i
2 I# i# I  l1 [* ]
大6做法一定KO......
+ M8 T* B7 n2 o公安開幾多鎗.....無所謂......... H& r$ [+ w; i2 q
唔會開死因庭.......
7 O' N& w: E( N/ k" t  m- L; c/ i" T* {" {8 v) b: A
法官都費事審

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0