標題: 你經常光顧的食店, 最近有咩問題? [打印本頁]

作者: hamsubboy    時間: 2010-7-13 06:59 PM     標題: 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....4 V$ n! B1 k' Z
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....
$ a% R- g0 P. Z$ u$ |! b; K張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
$ Y8 g4 I: T' u" x8 g) l, x拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條鋼線咁樣, (驚"倒瀉")......
! }2 N7 ?6 ?  ^" P6 z& Y* `0 a5 o. i# N; R
當然, 我都年青過, 我亦同意給年青人機會.....7 v, e5 s9 I7 C  d: D
但係果d"炸炸帝"唔想做, 扮睇唔到個客叫, 怕做錯怕污糟....就真係想d9佢!
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-13 07:14 PM

間野噤多新人
4 y' v) M4 ]& {& x0 R& d; C你見佢攞住滾野好快d閃開喇
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 07:17 PM

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....
* q0 S& _. n8 f( x想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵)....." B. P5 T' d7 Q5 Z0 k! z6 L: [/ L2 G
張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....: e9 \) T! A0 j
拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條 ...: y( n% v2 Q0 m# z! m5 ]8 @6 P
hamsubboy 發表於 2010-7-13 06:59 PM
/ G! f5 n+ v0 |2 ^明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-13 11:06 PM

5 v( n3 q. v5 |
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!* Q6 n. b* ?" V- ~. U
goodnicelady 發表於 2010-7-13 07:17 PM
我都知我地呢一代好唔掂嫁啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 11:32 PM

我都知我地呢一代好唔掂嫁啦1 A" G0 n+ z: s* Q+ U8 s: R+ v
自由神 發表於 2010-7-13 11:06 PM
又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-13 11:45 PM

又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
" W- \5 a. X, \3 {0 A9 h8 g' pgoodnicelady 發表於 2010-7-13 11:32 PM
我知係我有份啦!自己知自己事啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 11:50 PM

我知係我有份啦!自己知自己事啦9 U  @& Z: ?+ ^( `; K
自由神 發表於 2010-7-13 11:45 PM
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:07 AM

咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!# W; ~, Q) R7 Q- s3 x* C1 @
goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:50 PM
自屈,係一高學問
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:10 AM

自屈,係一高學問
' G: N; S" b7 H1 }) y1 r( D, f自由神 發表於 2010-7-14 12:07 AM
巴閉咯!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:16 AM

巴閉咯!, h! I. M! A. i
goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:10 AM
但我唔係好識
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:32 AM

但我唔係好識
6 j. C3 ]: {# B4 q8 u) H$ U1 e, E自由神 發表於 2010-7-14 12:16 AM
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:33 AM

扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
4 ~2 C% i7 V! T5 B8 \4 y1 D9 i  I6 Vgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
加油呀~靚花
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:35 AM

加油呀~靚花
$ k$ D+ M/ I2 a7 |& l# C1 D# @自由神 發表於 2010-7-14 12:33 AM
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:38 AM

o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
: A# O& W% V! P) X$ Y4 ngoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:35 AM
乖啦去訓覺啦家姐。
$ `( ^7 U% \3 R3 S3 d4 N聽日好早要起身呀
作者: 月亮說    時間: 2010-7-14 12:59 AM

l3 K" F9 R6 z+ U7 y9 s5 ^goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
) a4 M+ N3 G( E
$ T  J6 m8 z: t( Q! _% ]宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 04:43 AM

乖啦去訓覺啦家姐。
+ m, U# ]: d5 `: w: x, A9 x( v+ k聽日好早要起身呀
7 f! P) N& ^& u  P  t* Y/ O自由神 發表於 2010-7-14 12:38 AM
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 04:46 AM

' F; I4 \( |3 m' X/ G: b  [, B* `! ]8 n
宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生/ j$ o; [# ]- c! _- u
月亮說 發表於 2010-7-14 12:59 AM
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
作者: 月亮說    時間: 2010-7-14 08:30 AM

* a1 i$ Q1 o; ^5 L7 [8 B4 |& e+ L8 j8 T3 |7 R
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
2 ]2 M3 c1 c- a: `  u, g# _  J9 F$ @goodnicelady 發表於 2010-7-14 04:46 AM
& b0 m% [0 _- u0 ?8 J' L

; S3 W$ z1 k" `8 J您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:04 PM

你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
8 y0 D' o: q, q" ^goodnicelady 發表於 2010-7-14 04:43 AM
唔哄你都唔願去訓呀
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 06:31 PM

" F& D$ K0 L- f' h$ V, F! t9 [

+ x6 Y/ N* U5 G8 Q" x  Q2 D. p您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
. b) c) V) [  M7 h" U月亮說 發表於 2010-7-14 08:30 AM
傻妹!多謝你呀!你乖咯!無法!地方窄聲浪就自然大..我成日晚上都被返夜班的人嘈醒架!可能我太好脾氣!所以佢地都忘了我的健康咯!
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 06:33 PM

唔哄你都唔願去訓呀6 |1 `" _, w# h0 C, W5 z! A
自由神 發表於 2010-7-14 12:04 PM
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 09:02 PM

你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
6 ^) @; F6 o* o8 g! hgoodnicelady 發表於 2010-7-14 06:33 PM
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! : j3 P# S; T% }4 s, U
女友?有算啦~! \5 E/ z# v; ]3 v; {) ]) s+ J
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
作者: hamsubboy    時間: 2010-7-14 10:02 PM

間野噤多新人
8 Q2 E2 H/ c) ^* ]你見佢攞住滾野好快d閃開喇7 [4 n5 Y" ^3 S4 \8 ?# d
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-13 07:14 PM
; D% Q" j* B  k! T) x
- d* E- M- K8 D; i% W' D果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,
# o2 w6 i- t' l+ @9 O; m/ Q個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:06 PM

咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬!
7 y2 T6 Y: _1 [. m, p5 q女友?有算啦~" v7 H. |9 H% v* {9 H" l$ o3 u* f
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎' N% u2 E, t6 H
自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
機乎晚晚都嘈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:10 PM

; P1 d$ y1 Z* e( @
/ P" y% w% K; i7 t- q
果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,( Q5 s6 M/ N$ {( z& r
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
2 L; I6 ]; I: @hamsubboy 發表於 2010-7-14 10:02 PM

作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:11 PM

機乎晚晚都嘈!
6 b# j0 a! i8 S% Egoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:06 PM
So poor...
0 L% L1 O  @+ t7 n- uHow U doing today in hospital??
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:28 PM

So poor...$ l; u" L7 w( E5 q8 P
How U doing today in hospital??
5 f0 a/ J! `( d& l, p, F- M9 _. m; Y自由神 發表於 2010-7-14 10:11 PM
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:47 PM

辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
7 d% g9 l2 @! v: R& ygoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:28 PM
好辛苦呀
0 @; b  ]8 N; o+ p2 u2 a  [Take more rest la...
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:53 PM

好辛苦呀* ]  C: P0 n8 H* [9 p
Take more rest la...  M% o/ a: [% u/ h
自由神 發表於 2010-7-14 10:47 PM
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 11:02 PM

我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye, Q! _4 m! B  L" F) p' `
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:53 PM
gdnite
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:11 AM

咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! 8 r9 R2 J2 w# d' v1 n
女友?有算啦~1 Y* K( d. q4 m( J; H
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
7 I. O. b/ `# E& z; e7 [% {, l自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!
; L' m8 ]1 U" F7 A* F: W* |我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:22 PM

正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!
( P7 t, K/ B- @& y6 B0 n5 ]. I我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!
8 |; J; T9 [$ R/ a' ]goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:11 AM
哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?# B9 X$ ^* u( Q( F; _# B# E! F
再者~唔係哄,係講事實姐。 $ C) X5 e/ n' l! x5 U; g
我都係八十後~可唔可以入住嫁?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 09:29 PM

哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?2 }( {8 c# w6 W. H/ B  U: d
再者~唔係哄,係講事實姐。 ' ~# }4 j! d8 ?$ `- c
我都係八十後~可唔可以入住嫁?. _1 `4 s' [/ ~. [% i/ m
自由神 發表於 2010-7-15 09:22 PM
佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死……佢話用一生去內疚都無法補償....
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:39 PM

佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死 ...
2 H, ~9 i5 }% L# _; U- G/ ogoodnicelady 發表於 2010-7-15 09:29 PM
我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?
) n- J" v$ T0 q我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 09:42 PM

我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?5 B: y% h; x9 W- U6 k" a/ T, u
我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
" W7 m$ c1 P0 j% {1 ~& {) Z自由神 發表於 2010-7-15 09:39 PM
我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:48 PM

我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!8 K' _; _' N1 {/ j/ |0 Y
goodnicelady 發表於 2010-7-15 09:42 PM
哈哈~我最中意講笑`
+ S/ w5 l5 Y  f/ h邊個“佢”?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:34 PM

哈哈~我最中意講笑` + b% U- q+ J: Q; U! p* k" z
邊個“佢”? / _6 h6 [$ F5 P& i
自由神 發表於 2010-7-15 09:48 PM
剛才有一個post!你睇就知啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 10:40 PM

剛才有一個post!你睇就知啦!# \3 [* q9 o7 C9 L. |7 A9 S0 ?% c; S
goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:34 PM
係真唔係呀?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:47 PM

係真唔係呀?
- Q! q6 H( B( J) f5 b6 w( r/ f& n2 H自由神 發表於 2010-7-15 10:40 PM
你合唔合眼緣先﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 10:59 PM

你合唔合眼緣先﹖8 H( V6 J4 e8 B! S( p" s* v
goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:47 PM
靚得黎唔妖艷喎~( Y, N5 s9 h' v7 y2 g! \# M: }* G$ s
咁靚都唔合眼緣就死得啦~
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:01 PM

靚得黎唔妖艷喎~
5 S$ Y( k: u7 p- s" D  E咁靚都唔合眼緣就死得啦~
, H7 }% a) x* R# n! D自由神 發表於 2010-7-15 10:59 PM
咁即是想識佢啦﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:13 PM

咁即是想識佢啦﹖! f0 Z( ?2 J( ]' I6 L
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:01 PM
邊有男人唔想識靚女嫁?但要識到先得嫁
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:17 PM

邊有男人唔想識靚女嫁?但要識到先得嫁; g3 \8 J: @9 q, M; f* y
自由神 發表於 2010-7-15 11:13 PM
首先你知唔知佢係邊個先﹖估到唔好出聲住!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:20 PM

首先你知唔知佢係邊個先﹖估到唔好出聲住!7 x. z: T) S' F6 O4 e
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:17 PM
唔知
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:21 PM

唔知( p$ z" J( e' e4 y
自由神 發表於 2010-7-15 11:20 PM
咁你刮吓佢料先!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:28 PM

咁你刮吓佢料先!
: v/ c9 Z' M( [1 C* _1 N) [goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:21 PM
Color Keung
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:29 PM

Color Keung
7 J) H: p# p3 h" ?9 \自由神 發表於 2010-7-15 11:28 PM
好野!勁!叻!你睇到幅相既﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:30 PM

好野!勁!叻!你睇到幅相既﹖
- T- \  Y- J1 d: L, Sgoodnicelady 發表於 2010-7-15 11:29 PM
嘩`佢好靚喎
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:33 PM

嘩`佢好靚喎
. |2 @2 s( W% p自由神 發表於 2010-7-15 11:30 PM
你的眼光幾好喎!但係佢是否你想要的那種類型呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:40 PM

你的眼光幾好喎!但係佢是否你想要的那種類型呢﹖
0 r4 j+ i# F) l% {goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:33 PM
從來以前會話咩女仔先適合自己
  F+ h/ J7 c$ L而家無話Lu,根本都係睇感覺~- d. O  X5 |/ {8 a
只要心地善良,唔會為名利變得無原則  }# \8 S# j3 C4 l: D+ {* |, I
就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:43 PM

從來以前會話咩女仔先適合自己5 Y, `) o2 y, Q" U( v2 n
而家無話Lu,根本都係睇感覺~
" i8 p0 V! y4 s; P# q- b' K只要心地善良,唔會為名利變得無原則
* h' J% g$ J$ m: Q  k/ E) l8 f就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 .../ W0 i2 E4 F2 H+ j( f0 h  I1 A
自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:48 PM

你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!
9 c% O7 I' ]  \* Q9 A' C4 Qgoodnicelady 發表於 2010-7-15 11:43 PM
我無見地嫁.... " F- A9 O" r3 p8 C2 r- o8 O
其實我都唔知我知唔知呀~
+ C7 b% u9 Y% u不過是但啦,有緣就會認識嫁啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:08 AM

我無見地嫁....
, R; {$ K! k, D. m其實我都唔知我知唔知呀~0 H/ O  b  l& e  E. F
不過是但啦,有緣就會認識嫁啦
2 ?/ a& w. q) j7 A9 M: I3 Q% [自由神 發表於 2010-7-15 11:48 PM
對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:24 AM

對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!& V9 Q0 H% q$ m; L
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:08 AM
所以唔強求囉
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:26 AM

所以唔強求囉
8 c# \9 [. `4 [% q! S/ }9 o' G  [自由神 發表於 2010-7-16 12:24 AM
但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:30 AM

但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…
( S8 j9 ^# t' h$ Ygoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:26 AM
當然啦,寧失一子、莫失一先
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:35 AM

當然啦,寧失一子、莫失一先
9 a8 p! `" N4 j9 M  H自由神 發表於 2010-7-16 12:30 AM
一先﹖係乜呀﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:43 AM

一先﹖係乜呀﹖& x/ V/ d9 I/ W. a; c
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 AM
先係“先後”既先
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:52 AM

先係“先後”既先8 _; s. i) {7 N5 [- ^! H
自由神 發表於 2010-7-16 12:43 AM
哈哈!咁失子呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:56 AM

哈哈!咁失子呢﹖
2 z' i8 L0 i; R* Y8 B1 `goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:52 AM
捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 01:03 AM

捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
% S' a/ O( G+ |6 S( B自由神 發表於 2010-7-16 12:56 AM
好!好果斷!
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:07 AM

好!好果斷!1 t, G! f- c8 J8 W0 p
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:03 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 01:09 AM

% D  U/ `$ f# l! y. F
自由神 發表於 2010-7-16 01:07 AM
我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:19 AM

我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安$ n5 D2 Z7 ?: }# e( _4 R
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:09 AM
晚安
作者: 月亮說    時間: 2010-7-16 01:29 AM

從來以前會話咩女仔先適合自己
# E# j! ?; o( `/ g% ^2 F( W9 Q而家無話Lu,根本都係睇感覺~
& X! n3 I: r- f; K5 {$ e只要心地善良,唔會為名利變得無原則9 S8 E6 X1 o6 ~! r" `
就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 ..., o: T, O  X  A* _5 ]
自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
2 S: n  V7 [4 o+ p
+ d+ r5 I* f6 U9 r2 F6 z2 s苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:36 AM

6 }- m+ r; h9 q2 e  Z/ B0 y8 {6 v* j  w
苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?$ \9 p: k! \8 L. i( ^
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 02:24 AM

+ F0 w) z( T0 X. z! P- C$ W- U3 [3 [/ S- y
苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?! i* A2 b& Z, U' \* g
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM
真係咁好﹖你係咪真係宛之呢﹖我鐘意聽你首月亮說呢!唱得好好聽啊!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0