標題: 你地信唔信世界未日將近? [打印本頁]

作者: mk865    時間: 2010-7-19 02:21 AM     標題: 你地信唔信世界未日將近?

我成日聽到話什麼2012等年份,又見近來天氣的確反常,唔知你地點睇?
作者: 勇勇    時間: 2010-7-19 03:10 AM

我成日聽到話什麼2012等年份,又見近來天氣的確反常,唔知你地點睇?* z: Z1 x) T: L( k
mk865 發表於 2010-7-19 02:21 AM
你係唔係睇左2010套戲呢
作者: CK銘    時間: 2010-7-19 03:17 AM

唔喺幾信........................
作者: 奉命    時間: 2010-7-19 03:35 AM

唔喺幾信........................; e7 b$ Z! n2 H$ [
CK銘 發表於 2010-7-19 03:17 AM
就算唔係2012,我諗都唔等得幾耐,宜家個地球噤亂
作者: 123123ac    時間: 2010-7-19 06:53 PM

信啊6 D9 _/ _8 k' X
不過放長双眼....
作者: skyhookii    時間: 2010-7-19 11:53 PM

中國做一哥咪世界末日囉
作者: 自由神    時間: 2010-7-20 12:16 AM

信~終有一日會黎
: {/ C6 x/ U# ?3 I* V" |但我毫不害怕~
作者: sm123456    時間: 2010-7-20 12:44 AM

就算2012唔世界未日,地球都遲早比我地玩死....不斷污染
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-20 12:50 AM

我不信2012咁快!但我信呢個地球太多顛人、狂人、傻人、鐘意同歸於盡的人,佢地是旦一個會按動甚麼乜彈核彈!咁就全球覆沒…完蛋了……
作者: 自由神    時間: 2010-7-20 01:00 AM

我不信2012咁快!但我信呢個地球太多顛人、狂人、傻人、鐘意同歸於盡的人,佢地是旦一個會按動甚麼乜彈核彈!咁就全球覆沒…完蛋了……
  W2 M( C5 }0 N1 C% b9 qgoodnicelady 發表於 2010-7-20 12:50 AM
叫我?
作者: andyho    時間: 2010-7-20 01:37 AM

我小學時第一次聽見話世界末日好快到來,後來當然咩事都無。1 j& P. r: n: W9 i5 L, c
長大過程中多次聽見所謂預言,次次都係流料。) s, B- a) u9 b. [0 _
有人話過大預言家諾查丹馬斯批死地球過唔到1999年,結果呢?$ s7 E; o7 ?' ]* A: l: V# R- o
2012末世預言,我仲點會信?
作者: mk865    時間: 2010-7-20 02:31 AM

我聽到早排有d新聞成日講到國家之間的政治就來崩潰咁.....恐怕3次大戰就是結束這一切
作者: 勇勇    時間: 2010-7-20 02:49 AM

我聽到早排有d新聞成日講到國家之間的政治就來崩潰咁.....恐怕3次大戰就是結束這一切- s. o2 E3 g1 n! s! ~) ], R
mk865 發表於 2010-7-20 02:31 AM
現今各個大國領導都好醒,一定唔會發生第3次世界大戰9 k7 A; [, e/ a' b" ^5 o3 W
你不如擔心環保啦,地球遲早頂唔緊
作者: darkensun    時間: 2010-7-20 03:01 AM

6# skyhookii
4 L6 L1 \- h( H. |, ?/ k8 O我相信北韓做一哥先會世界末日, 換言之短時間內都唔會
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-20 09:00 AM

叫我?; F0 K5 Z7 {+ P1 s
自由神 發表於 2010-7-20 01:00 AM
叫你乜呢﹖顛人、狂人、傻人、鐘意同歸於盡的人無你份呀﹖傻瓜…
作者: 打狗棒    時間: 2010-7-20 10:22 AM

信又點? 唔信又點?' ^5 h( D0 g& ]. \5 i' N
信, 惶惶不可終日, 又改變唔到乜? 1 j! @- _$ B! g; x  A
命中要你死, 唔使等世界末日, 食豆腐都可能會嚥死......
. `6 g" @8 |3 s8 Y" k1 W所以做人要盡歡, 正所謂: 有食唔食, 罪大惡極。有錢就使, 有飯就食, 有女就啅, 因為今日唔知聽日事.........
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-20 10:35 AM

信又點? 唔信又點?9 ~8 h6 N& v0 i3 `- b: b
信, 惶惶不可終日, 又改變唔到乜?
5 J, x1 Z' v5 |9 x5 y6 J命中要你死, 唔使等世界末日, 食豆腐都可能會嚥死......2 {. W1 \  g" z: y6 e% u7 {( r
所以做人要盡歡, 正所謂: 有食唔食, 罪大惡極。有錢就使, 有飯就食, 有女就啅, 因為今日唔知聽日事.... ...6 H- F' _; ^1 {) {/ t1 D
打狗棒 發表於 2010-7-20 10:22 AM
狗哥總言:今朝有酒今朝醉!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0