標題: 大家樂新野勁貴勁唔掂 [打印本頁]

作者: mnbvc    時間: 2010-7-29 11:36 PM     標題: 大家樂新野勁貴勁唔掂

賣下廣告之前賣38排餐刀變賣459 }7 s7 B2 K* G4 `
諗住刀係試下佢個新野+ x, k* j0 v% B) P  F& W
點知d雞肉鞋到咩2 h* G6 n% c0 D
而且而加冇炒飯跟得2張唔好食既面粉皮0 N6 I$ v" f  M4 _+ Y) G
變到甘樣刀唔洗旨意我下次幫襯食佢牛排& T  ]2 u$ k9 v) r) V" t# G
諗住出糧食豪d happy d
! e! c: O( n4 d$ D% g4 @點知換黎勁後悔同而加勁肚餓
作者: 打瓜d佬    時間: 2010-7-29 11:59 PM

29號出糧噤早
( Q$ P0 h" q2 i7 o8 f9 W& U出左糧可以去食雞喎
! }/ E- K4 O* |; o. U5 N  w# \麵粉皮
作者: mnbvc    時間: 2010-7-30 12:30 AM

29號出糧噤早
2 V+ U, G4 _; T  G7 y  X+ {出左糧可以去食雞喎
0 ?& R( a9 n# t6 Y+ f
2 M9 a( x, \/ x打瓜d佬 發表於 2010-7-29 11:59 PM
  e9 h+ r3 V5 P' n. o
好似d印度薄餅個d呢
作者: 打瓜d佬    時間: 2010-7-30 12:34 AM

' P3 L! `) k( Q
好似d印度薄餅個d呢
( [. t" |* n# o8 y, I% U# pmnbvc 發表於 2010-7-30 12:30 AM
哦.......明白晒
) b  g4 z9 R: ]$ u去唔去旺地食雞啊
作者: mnbvc    時間: 2010-7-30 12:37 AM

哦.......
% ~9 H4 y1 D* T$ X: V- F) Y2 P3 @9 p- v+ w
打瓜d佬 發表於 2010-7-30 12:34 AM
# s5 z1 q$ \8 G$ Q4 c你請就去羅
作者: ATX 828    時間: 2010-7-30 05:38 AM

唔好食咁多la....
# Q  }$ \3 {0 P# y5 O因注, 未到30~40歲, 就有齊哂d 血管病.
作者: skyhookii    時間: 2010-7-30 05:54 AM

最低工資效應
作者: infjlam    時間: 2010-7-30 06:50 AM

大家樂食物品質差晒,坐得又唔舒服,唔好去大家樂食喇
作者: mnbvc    時間: 2010-7-30 10:01 AM

大家樂食物品質差晒,坐得又唔舒服,唔好去大家樂食喇
5 a% m( u! a) U( p0 m( a9 rinfjlam 發表於 2010-7-30 06:50 AM
! F6 ]# x9 ?# v, U2大刀好削
' h0 `. f2 E# e: \之前食阿活咖哩食到嘔甘濟
9 ~* j; _& b) A) C半碟飯刀食唔到
$ Q9 Y, e% F1 G) e枉佢賣廣告勁sell
作者: infjlam    時間: 2010-7-30 12:37 PM

6 X% D8 `! Y. J! c2大刀好削% s5 ]# C" @* x1 l2 w6 H! z: m3 K
之前食阿活咖哩食到嘔甘濟
6 J. L* V# o6 ?5 T! y半碟飯刀食唔到
; l2 O' A) I9 L" C( E1 ^8 D; ?枉佢賣廣告勁sell/ K/ G$ O3 V/ R4 S  f2 V# R5 j$ j& N
mnbvc 發表於 2010-7-30 10:01 AM
( }. e) v+ F) q& |9 [, S5 T: o: V4 C5 r; O. \8 Y7 I4 U$ d
連鎖快餐店係最快對市場作出反應o既食肆,
% j8 ]2 x" h5 |& |* K食品價格話加就加,食品質素偷工減料亦係最辣最狠,9 B& L, p1 M4 ~
因為很大程度它們早已壟斷市場,附近茶餐廳唔係摺埋就係被業主加租逼遷(因被連鎖快餐店扯高租金)9 M7 f, e; L; I. K0 s' y! x- N
市民再冇選擇,局住食,唔幫襯佢唔得
作者: 打狗棒    時間: 2010-7-30 01:59 PM

香港人是一群奇怪的動物, 每天投訴電視台節目質素, 但收視率卻屢創新高;& ~0 j: ^8 U7 x6 S
每天投訴快餐店食物水準下降, 但相關店舖卻其門如市?, b& g1 K, s. H0 [* @2 ?! i
邊罵邊幫襯似乎已經成為香港人的風俗習慣, 我看不用50年, 香港已經與大陸徹底融為一體, % g! |+ ^& c9 e6 A. l0 x! V  \* ]
低品味、低要求、罵不還口、打不還手的「順民主義」已經徹底抬頭!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0