標題: 大家會入場睇翡翠明珠嗎? [打印本頁]

作者: cheapcheapcheap    時間: 2010-7-31 03:42 PM     標題: 大家會入場睇翡翠明珠嗎?

我想睇 九姑娘 做戲呀!
作者: cheapcheapcheap    時間: 2010-8-1 12:54 AM

最黎大家對翡翠明珠無乜興趣
作者: ☆C朗7☆    時間: 2010-8-1 01:07 AM

屋企電視都有得睇啦-.-
作者: jackalc    時間: 2010-8-1 01:12 AM

平時唔睇電視去睇戲就係唔想睇戈班冇演技得個樣既親生仔囡& z- T/ y, F/ M* ^1 E5 z
現在套戲都係呢班親生仔囡做. q! V0 V+ F' x: `7 g* U3 K
即係叫人唔好入場睇啦
作者: Tony Tse    時間: 2010-8-1 03:00 AM

為了小花們去觀看者留意:( D( J& y! p" O2 j1 e: R% s
戲份最多的小花竟然是婢女陳爽 (還有一個好像是樂童?),因為要陪阿sa公主遠征出嫁,而十位公主們只在頭15-20分鐘出現.
作者: 電梯男    時間: 2010-8-1 07:57 AM

爽爽牙
作者: goonejp    時間: 2010-8-1 10:12 AM

抵能片,睇都弱智
作者: yellowbus    時間: 2010-8-1 01:16 PM

單看預告已不想看, 一部戲連預告都不好看, 內容還可以有什麼期待.
作者: 費事高    時間: 2010-8-1 10:18 PM

比錢入場睇住呢班人柴娃娃玩遊戲?  r4 X: }0 {7 a/ |  Y4 f
睇無線個次既預告片段,我唔覺得佢地係拍戲,
) a6 R. }& l8 I9 d0 P- X6 v我只係覺得佢地好似係到玩緊遊戲,但又拍唔到笑片個種感覺,
. Z: r% O5 |9 f# I1 @" Q只係想昆眾班粉絲錢!
作者: halloween    時間: 2010-8-1 10:50 PM

算啦! 依家D戲唔係拍俾港燦睇架
作者: jj123    時間: 2010-8-3 06:36 AM

睇佢老x呀..日日tbb都o係度洗腦...條臭西日日都話"林峰好靚仔呀"...%$%^$#@

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0