標題: 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖ [打印本頁]

作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 04:30 PM     標題: 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖

, L3 S  A: F; Q6 S; M7 z6 u2 ~* k. x* e, @& e8 [. H# J# y' c* p3 [
惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖
, P" ~- H0 P' h5 Jhttp://hk.dv.nextmedia.com/template/dv_channel/index.php?fuseaction=dv15.player&mode=section&range=d&dv_iss=20100802&sort=view&id=4104&iss_id=20100802&sec_id=4104&art_id=14302058&av_id=14302208( t0 A9 N: {2 E6 C
三個都變左公眾人物!被大肆渲染在所難免…這新聞的報導又怎會放過她們呢﹖
作者: 打狗棒    時間: 2010-8-2 05:24 PM

兩個都值得原諒, 因為她倆都是對著一群擁有貪婪DNA的中國人;
+ r6 j3 A% [) C惡導遊每天要應付一群只付出600多元到香港玩4天3夜的同胞.......' `+ U% R' n6 F+ _" y3 j
而八達通一姐更要應付250萬每天參加「日日賞」貪小便宜的港人;
7 X' C( O- W5 p  D怎樣能做到收支平衡, 我想已經夠她倆受的, 請問為何不值得原諒?
作者: d228216    時間: 2010-8-2 05:41 PM

惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖6 w! s8 a3 G$ ?
goodnicelady 發表於 2010-8-2 04:30 PM
) O# \3 {0 i. q& Y2 ~& X# W0 g
( t0 Z9 \. \! c' j2 j! @$ B+ Y打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 06:05 PM

, l5 n$ l3 O! g
5 R; g& a9 G+ z# Z打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???" `" m, B6 l& T8 o2 a$ w0 J
d228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
講得好呀…何罪之有呢﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 06:07 PM

, L, w+ f6 {7 I$ y* _/ P
! n  t! F8 j# G0 K# l
兩個都值得原諒, 因為她倆都是對著一群擁有貪婪DNA的中國人;
& U4 e" h2 u2 `! X5 z& ~惡導遊每天要應付一群只付出600多元到香港玩4天3夜的同胞.......0 z7 x+ r6 F8 i
而八達通一姐更要應付250萬每天參加「日日賞」貪小便宜的港人;3 T! h0 I* |5 d' u
怎樣能做到收支平衡, 我 ...
  i6 [- J6 L* E% d7 d! |7 ~打狗棒 發表於 2010-8-2 05:24 PM
其實每一個做錯都要原諒………試問人誰無錯﹖
作者: 電梯男    時間: 2010-8-2 06:11 PM

惡導遊、八達通一姐、包致金姪女邊個值得原諒多d﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 06:23 PM

惡導遊、八達通一姐、包致金姪女邊個值得原諒多d﹖ , x! u, P  b/ W0 m
電梯男 發表於 2010-8-2 06:11 PM
即刻加多個啦…
作者: 電梯男    時間: 2010-8-2 07:12 PM

即刻加多個啦…
& T* Y8 }$ ^/ X1 G8 a: Z7 fgoodnicelady 發表於 2010-8-2 06:23 PM
: n( R, i. F) A4 m6 s
% u4 @  M7 D0 h
惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿邊個值得原諒多d﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 07:19 PM

0 f4 k5 E2 ^# d  y* d: Y/ }, ]" `! z$ u+ v; x
惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿邊個值得原諒多d﹖
- f, ^# y8 K( r4 A: m電梯男 發表於 2010-8-2 07:12 PM
又多一個﹖
作者: d228216    時間: 2010-8-2 07:49 PM

又多一個﹖/ d5 Q! d3 W: Q4 Y# B+ B
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:19 PM
5 g$ W% Y$ ?6 b9 B- \1 _

+ r: u, k3 _3 Z惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 07:53 PM

0 O& y" m4 T6 y  y' k
; s" }; c- c) i& \惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖ & V. y8 m/ _7 E  M0 g
d228216 發表於 2010-8-2 07:49 PM
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…
作者: d228216    時間: 2010-8-2 10:57 PM

乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…7 |# C/ m$ y+ p4 }5 S
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:53 PM
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-2 11:54 PM

冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒  R7 v4 s" d: m* B2 M
d228216 發表於 2010-8-2 10:57 PM
# x* W+ B+ G( U  i9 d/ `# E$ E- @% b咁都得﹖玩捉字失……
作者: ATX 828    時間: 2010-8-3 07:41 AM

% C( A( d, `) f. H

0 l) c6 h$ R# u  N  T; `打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???
8 }$ U  B! x' E( x4 r' N) ld228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
! Q3 Y7 Y& u  O1 z  \8 b$ t* @- t1 z  l: u( \9 L+ P0 \: ~' B2 M" B' d
如果, 比人打一巴有8千蚊....." w" I  s) [+ D
咁我又想扮 _ 佬比人打下....6 {4 \, u$ S" M' I$ ~: W
8蚊我都肯
作者: Triangel    時間: 2010-8-3 10:31 AM

& Z8 k: Y# ~2 l6 r1 G3 L7 S咁都得﹖玩捉字失……
- V, y/ k$ a2 R1 Q: W4 ~8 _goodnicelady 發表於 2010-8-2 11:54 PM
" P( ^9 ^2 I" n* @
/ g2 q* S* q. q& ?靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
* b) m& G- k; @' y; ?9 Ld佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
作者: 打狗棒    時間: 2010-8-3 12:22 PM

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
& ~1 q/ P& B% ]因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
/ U" R4 f. z: F1 j  }; w" i% ^而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可以做到乜?
6 e6 N- q. K3 i3 w所以, 佢最值得原諒!!!
作者: d228216    時間: 2010-8-3 12:38 PM

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;' ~( x2 X) L) ~; Q; ?, C
因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?* u) K3 W' \8 p- P) |* K; b% D
而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可 ...
1 Z) x# y8 A: j" H: o5 V" T打狗棒 發表於 2010-8-3 12:22 PM
" o6 w* u6 j* L. y( H% w8 c
  c; n' |1 \" Q) R咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
作者: 打狗棒    時間: 2010-8-3 01:34 PM

" {8 w$ i* W, O) J, J
0 z$ a! y7 L* r' f* p" k* h& ~
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
- U5 F# h( k0 p3 P5 U! dd228216 發表於 2010-8-3 12:38 PM
$ U# S/ h1 R7 k& C; g. a
金包皮先有用, 包皮甘把x.........
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-3 01:38 PM

6 }' R/ g4 k# @% `8 Z5 ^  d
8 N$ T8 f5 O; j靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,8 `: V: x3 B4 @3 N
d佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅/ n9 {1 r3 t& o/ m' t, o' {
Triangel 發表於 2010-8-3 10:31 AM
妳窒佢地呀﹖笑死我…

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0