標題: 打機打到識楂車 講就低能 信就智障 [打印本頁]

作者: 屎上腦    時間: 2010-8-3 08:35 PM     標題: 打機打到識楂車 講就低能 信就智障

玩咩game可以玩到楂到車出街,第一次就楂到仲要劈完酒後,講個個就低能,信個個就智障,肯定之前楂過係無撞 ' t) R' K) ^& p+ j! X  ^. }1 q+ H& v( m
個官罰佢一年內唔可以考牌同停牌,但就要3個月內上駕駛改進課程,改進課程唔知洗唔洗楂車,但一個上完改進課程要一年後先可以楂車,上個課程真係有用咩,定有咩其他目的   f7 a6 [/ I) g
要咩智慧先可以做法官,用物理邏輯點都解釋唔到http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=153395&size=middle
作者: Geohot    時間: 2010-8-4 12:24 AM

玩咩game可以玩到楂到車出街,第一次就楂到仲要劈完酒後,講個個就低能,信個個就智障,肯定之前楂過係無撞 ! X1 W8 F' @/ q
個官罰佢一年內唔可以考牌同停牌,但就要3個月內上駕駛改進課程,改進課程唔知洗唔洗楂車,但一個上完改 ...' I. M8 g3 K; k  F2 L1 z: T" _7 u. h2 [8 o
屎上腦 發表於 2010-8-3 08:35 PM
4 h& k! i$ B4 n7 k  i, Q" ~& \
  _2 y& Z( X3 p, b; S3 g! o
老細你個名同我地一位會員mnbvc好夾
作者: jojojojoj    時間: 2010-8-4 04:10 AM

牌都冇上乜鬼駕駛改進課程, 晒氣
作者: infjlam    時間: 2010-8-4 05:12 AM

牌都冇上乜鬼駕駛改進課程, 晒氣/ }0 @$ ^+ t$ g% E2 [
jojojojoj 發表於 2010-8-4 04:10 AM
  ?  o, h# N7 N
" K9 g8 M" n$ L+ ?7 X依家D法官,真係食得屎
作者: mnbvc    時間: 2010-8-4 10:10 AM

: I' [4 n* ?- D/ y& P: `0 U
0 m* ]1 K2 R. J+ \7 J6 l' R老細你個名同我地一位會員mnbvc好1 Q1 Y6 `- }' J1 Z4 Z& I
Geohot 發表於 2010-8-4 12:24 AM
" N) V9 k2 O1 k% G夾你條noon

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0