標題: 特快報導!包致金姪女襲警案維持原判![有片] [打印本頁]

作者: Geohot    時間: 2010-8-6 05:10 PM     標題: 特快報導!包致金姪女襲警案維持原判![有片]

n5 p5 K7 r$ A) f) d/ U  Y& Q# O) b; A. j* \6 [9 F* l
有片:
" z6 T' k$ U" bhttp://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=339212
4 k; S7 y" I1 b. F% ]1 Z% ^" \& G" B

* [0 N% u) D. t+ q1 K6 T! K+ E( Shttp://rthk.hk/rthk/news/express ... 00806_55_689104.htm
! i0 s8 l: ]/ |$ a. E+ F4 }' |
0 s# `  ]& i) L1 ?" x終 審 法 院 常 任 法 官 包 致 金 姪 女 襲 警 案 的 覆 核 在 東 區 法 院 進 行 , 控 方 指 出 , 被 告 並 非 初 犯 , 之 前 曾 犯 過 同 類 案 件 , 已 被 判 社 會 服 務 令 , 法 庭 已 經 給 予 她 改 過 的 機 會 。
9 S7 v2 F9 _1 Z- [- U$ T控 方 又 表 示 , 被 告 的 感 化 報 告 顯 示 , 她 在 事 後 仍 然 對 事 件 感 到 憤 怒 , 又 不 承 認 自 己 當 時 醉 酒 , 認 為 被 告 在 事 發 後 沒 有 悔 意 。 & |! j" ]1 B+ ~2 S5 L9 X
6 F9 E) |; o5 h
而 辯 方 就 指 出 , 被 告 有 精 神 及 酗 酒 問 題 , 即 使 她 是 普 通 人 , 亦 應 該 給 她 康 復 的 機 會 , 又 說 , 被 告 並 無 以 她 的 家 庭 背 景 , 作 為 抗 辯 理 由 , 如 任 何 人 認 為 , 她 的 家 庭 背 景 會 影 響 裁 決 , 是 侮 辱 法 庭 的 決 定 。
4 i! v- X: q) p. e
6 j# G5 ?! C: L, X) ~: r裁 判 官 阮 偉 明 在 庭 上 多 次 反 問 控 方 , 是 否 需 要 判 被 告 監 禁 才 滿 意 , 控 方 沒 有 正 面 回 答 , 強 調 今 次 案 件 嚴 重 , 一 般 來 說 , 被 告 都 被 判 監 禁 。
+ H& R3 R7 j* k3 w# X9 o. c6 f( z$ c5 U0 x* D1 m
吊那媽!阮偉明你升官發財啦!
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-6 05:12 PM

岩岩想出,俾你快過我tim
作者: 自由神    時間: 2010-8-6 05:14 PM

裁 判 官 阮 偉 明 在 庭 上 多 次 反 問 控 方 , 是 否 需 要 判 被 告 監 禁 才 滿 意<---有無搞錯!!!咁很寸既條友仔!
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 05:18 PM

有無搞錯﹖佢食左幾多茶禮呀﹖
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-6 05:20 PM

我以後唔洗再驚飲酒揸車喇
3 @* \' L  I3 v9 c6 I0 j我以後唔洗再驚吹波仔喇. |+ R+ H; r7 g$ d# s
我以後唔洗再驚打差佬喇
1 ?) W: W: A8 r4 u4 v5 E
/ j) O1 v6 a( c7 U" i1萬幾千我俾得起
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 05:21 PM

我以後唔洗再驚飲酒揸車喇
/ K9 J+ ]9 T  Q我以後唔洗再驚吹波仔喇4 Y& G8 r" o# e& e- X. _; ^3 ?! h
我以後唔洗再驚打差佬喇
: a( l* N/ N3 N" A  Z2 C0 [' _$ {' r
9 B0 |3 S" q  o0 i; z- b# j1萬幾千我俾得起6 s9 V' J5 k2 l
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-6 05:20 PM
你係咪有錢同有好既家庭背境﹖有好學歷先﹖同人唔同命呀﹖朋友﹖
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-6 05:28 PM

你係咪有錢同有好既家庭背境﹖有好學歷先﹖同人唔同命呀﹖朋友﹖: T6 o6 {# J' [, d% @3 W1 y" s7 c
goodnicelady 發表於 2010-8-6 05:21 PM
有案例已經夠晒啦,打官司都係打點
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 05:31 PM

有案例已經夠晒啦,打官司都係打點  ?2 Y) k6 w) ~( z7 Q  p9 J0 b
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-6 05:28 PM
話啫!你有無抑鬱狂躁病先﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 05:33 PM

有案例已經夠晒啦,打官司都係打點# P: B' C: \6 _' F9 t
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-6 05:28 PM
有案例﹖咁你即是有好背景和好學歷喎﹖更加有抑鬱狂躁病﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 05:43 PM

諗吓又係既!法官無理由自打咀巴!去推翻之前判決﹖那豈非話自己判錯﹖點佢都要堅持原判架…只是我地太期望公平而無法接受啫…睇開d 啦…我地呢種香港窮人…
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-6 05:43 PM

有案例﹖咁你即是有好背景和好學歷喎﹖更加有﹖
* n. A; ]/ P# a& X6 f& ~, Jgoodnicelady 發表於 2010-8-6 05:33 PM
我緊係冇抑鬱狂躁病啦,有冇性病就唔知
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-6 05:47 PM

諗吓又係既!法官無理由自打咀巴!去推翻之前判決﹖那豈非話自己判錯﹖點佢都要堅持原判架…只是我地太期望公平而無法接受啫…睇開d 啦…我地呢種香港窮人… .... n  Q* h4 W' L7 B. q. t, [
goodnicelady 發表於 2010-8-6 05:43 PM
其實佢地一早都估到,,但又唔知道點解仲要o係court仔上訴,,都明知咖啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 06:15 PM

我緊係冇抑鬱狂躁病啦,有冇性病就唔知, M" P# `2 p& [
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-6 05:43 PM
所以你一定不會好似那個包包咁好彩得到輕判咯…
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 06:16 PM

其實佢地一早都估到,,但又唔知道點解仲要o係court仔上訴,,都明知咖啦9 ~0 S% a4 d- T" c$ o
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-6 05:47 PM
唔做場大龍鳳點叫人順眼喎﹖
作者: infjlam    時間: 2010-8-6 08:02 PM

「華人與狗,不得入內」現實版!
6 [/ e* f/ A! {' W權貴同有錢人絕對大X晒,你地班蟻民,同我死開一邊  
( M+ o5 u  ^# q, `8 R$ a' l6 ^7 Phttp://p.yoho.cn/8586464.jpg
作者: Winters    時間: 2010-8-6 08:30 PM

諗吓又係既!法官無理由自打咀巴!去推翻之前判決﹖那豈非話自己判錯﹖點佢都要堅持原判架…只是我地太期望公平而無法接受啫…睇開d 啦…我地呢種香港窮人… ...
  }( @7 p2 z' O1 ], @! \goodnicelady 發表於 2010-8-6 05:43 PM
. ~: A0 `" H2 m7 o無錯,係意料之內.3 P8 c% K) s9 J: R* [) b2 v! a" V+ s
原審法官推翻原判,即係承認自己係錯判.
# h+ P* h- @) n& L, }% p* _) v不過我覺得咁樣仲好,雖然我都想佢坐監,但如果法官係受社會壓力或者輿論而改判,都係一件好危險嘅事.
$ ]0 c0 e  \$ X6 l, U$ C而家律政司又再上訴,希望佢最終可以受到應有嘅懲罰啦!
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 09:27 PM

) Y3 v6 v( e5 {) t* k" u無錯,係意料之內.: o5 E9 B5 _& p
原審法官推翻原判,即係承認自己係錯判.4 H# ^& s* z  \5 `, v
不過我覺得咁樣仲好,雖然我都想佢坐監,但如果法官係受社會壓力或者輿論而改判,都係一件好危險嘅事.
! k; |5 w9 Z/ h, Y  j# @! }* m+ X而家律政司又再上訴,希望佢最終可以受到應 ...
; r/ U  G4 q7 x8 p# R% O1 OWinters 發表於 2010-8-6 08:30 PM
其實無人刻意想佢死!講真我地又不是佢的死敵!只是需要公平公義啫!希望在法律下人人平等!無理由重犯多次都可以不用坐牢!而且醉駕是一件十分嚴重之罪行!今次好彩無死人就叫無事!萬一下次又因她發生嚴重醉駕之禍!﹖那誰人負任呢﹖﹖一個重犯的人沒有真正受到教訓是不會痛改前非的!否則現今的所謂香港的法律方面是否真正公平﹖公義又何在呢﹖就以下的女神像就知:6 P, z/ e* B/ R/ o( r# C- s
' L! {+ v1 P' c7 U$ f5 _& u/ y
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs255.snc4/40102_10150244021305381_721155380_13966264_3932910_n.jpg
4 J9 l5 k; z% Z' F3 L' N) U立法會大樓上泰美斯女神(Themis)雕像。泰美斯是希臘神話中,代表正義和法律的女神。女神蒙上雙眼,是否代表無眼睇呢,右手所持的天平,是否用來衡量罪惡輕重﹖如果罪及當誅,是否又即用左手所持之劍殺之。總括而言,公義雕像是香港法律精神的象徵……
/ b$ K9 V4 f1 T1 ]1 l+ q1 @8 k睇下遲些係咪真係又維持原判咯……否則以後有類似的情況,人人作為依據,斷章取義!那香港的法治精神就好弊咯…
作者: Triangel    時間: 2010-8-6 09:27 PM

- h: ~$ u! M+ P) R# A5 A9 c  X9 `7 D% l7 O; \' f2 D
有片:1 h7 R" b. O/ ?5 L7 t7 }
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=339212# p2 c; B! t6 o9 v! N( F8 M
3 M* N$ D4 \4 q' B8 k
- `' p/ O+ y( g/ t
http://rthk.hk/rthk/news/express ... 00806_55_689104.htm# E3 p2 z( b) X% ]  v
& a+ U5 P& Y4 ?: Z$ E7 ^5 U
被 告 並 無 以 她 的 家 庭 背 景 , 作 為 抗 辯 理 由 , 如 任 何 人 認 為 , 她 的 家 庭 背 景 會 影 響 裁 決 , 是 侮 辱 法 庭 的 決 定 。
8 n+ d% }# K' \% Z$ lGeohot 發表於 2010-8-6 05:10 PM
! g1 Y' A! y7 c! S

3 M; s% \. o. C( u8 m& Z( ^
8 x# i2 f; X5 \4 G+ l2 S8 y4 m. v
/ M' e( |2 V$ g1 C! ^+ q# O
Butt Shit.... 之前大大小小以她的家庭背景做左幾多功課影響裁決,人人佳知,呢d功課是否應該列入侮辱法庭的決定呢
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 09:36 PM

8 s0 Y4 i7 A% e3 b7 W& c. v+ h
8 Q/ U- U: q# N. d
4 K, y+ z/ d3 P2 r, Z. P; u9 z. r+ c* _) U
Butt Shit.... 之前大大小小以她的家庭背景做左幾多功課影響裁決,人人佳知,呢d功課是否應該列入侮辱法庭的決定呢
( K) g7 k0 |8 k% r. ?Triangel 發表於 2010-8-6 09:27 PM
呢度無引用她家庭背景及良好教育!法官再用呢招一定被吠硬!但之前有一篇報導是講述有的…要搵番那篇報告做理據對比是否真係無先…
作者: Triangel    時間: 2010-8-6 09:41 PM

4 ?* {9 }. b6 i2 K7 N  d! P
/ t* f' Z6 g* a9 t  o7 e+ t4 ?' h
其實無人刻意想佢死!講真我地又不是佢的死敵!只是需要公平公義啫!希望在法律下人人平等!無理由重犯多次都可以不用坐牢!而且醉駕是一件十分嚴重之罪行!今次好彩無死人就叫無事!萬一下次又因她發生嚴重醉駕之禍 ...
5 |4 s2 E1 ^, H( agoodnicelady 發表於 2010-8-6 09:27 PM
( ]/ G5 Y* u. }. A8 X+ x

4 B1 i  D1 Q( P- L6 H[否則以後有類似的情況,人人作為依據]6 P% B& g5 M# i0 w/ s! K
靚花姐,接受現實啦。所有利益都歸有錢人,所有有錢人都對賽果都吾知幾開心同滿意,因為事實再一次證明,錢是萬能的,他們都吾想因為呢單case 失去咁好的優惠
& K9 F2 y$ D- V6 ^; C: a2 G5 @7 c9 a6 [
再者泰美斯女神(Themis)雕像 是否係有錢人捐出泥都吾定
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 10:12 PM

+ z4 i9 i/ K' R
6 z4 M& Z% @) ?. }, E+ l  G
[否則以後有類似的情況,人人作為依據]! X! x$ [/ P1 Y+ q8 z5 ]. C) u
靚花姐,接受現實啦。所有利益都歸有錢人,所有有錢人都對賽果都吾知幾開心同滿意,因為事實再一次證明,錢是萬能的,他們都吾想因為呢單case 失去咁好的優惠( |9 F. r% v2 d+ K! K3 D3 \  f+ g
/ |8 v6 s5 S6 }
再者泰美斯女 ...- a; ?) {* w8 m. k
Triangel 發表於 2010-8-6 09:41 PM
你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……
作者: d228216    時間: 2010-8-6 10:33 PM

你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……
: B4 y7 u2 E6 Ogoodnicelady 發表於 2010-8-6 10:12 PM
. v9 F! g/ I* g% m" Q# M. T9 C
: {# k; b7 k0 b; W& Z" C: b1 i咁多年來, 佢打過舊男友、的士司機、女警、男警, 次次自己都無乜事, 宣判完就笑笑口
作者: Triangel    時間: 2010-8-6 10:37 PM

你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……, x1 ]0 g9 m. u' _9 x5 M
goodnicelady 發表於 2010-8-6 10:12 PM
, x/ `# {. H+ o6 p4 Y$ }
: T" i, U7 a2 q0 u駛乜話當年呀,依家都得啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 10:39 PM

: [  ]$ y) ]; ^8 w
! _/ |. o6 z8 z& b5 U2 R
咁多年來, 佢打過舊男友、的士司機、女警、男警, 次次自己都無乜事, 宣判完就笑笑口5 Q* A( i) @1 p2 ~
d228216 發表於 2010-8-6 10:33 PM
嘩!咁多新聞架啦﹖我真係唔知喎……那佢係咪真係無暴力傾向呢﹖打過咁多人都算無暴力傾向﹖佢果d係咩醫生和法官黎架﹖有錢雖然是可以逍遙法外!但遲早被佢自己有錢所累…因佢從未知做人的道理……也從未有悔意!否則不會有咁多打人紀錄﹖…噢…無眼睇…
作者: d228216    時間: 2010-8-6 10:49 PM

嘩!咁多新聞架啦﹖我真係唔知喎……那佢係咪真係無暴力傾向呢﹖打過咁多人都算無暴力傾向﹖佢果d係咩醫生和法官黎架﹖有錢雖然是可以逍遙法外!但遲早被佢自己有錢所累…因佢從未知做人的道理……也從未有悔意!否 ...
! I4 s$ c1 I1 Jgoodnicelady 發表於 2010-8-6 10:39 PM
丸官說: 佢因為病而打人, 唔係壞人, 好人係唔洗坐監.
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 11:05 PM

丸官說: 佢因為病而打人, 唔係壞人, 好人係唔洗坐監.
% \/ F7 |* Z# J$ k/ {d228216 發表於 2010-8-6 10:49 PM
刁蠻任性成日打人、醉駕、危駕當然在佢地被錢蓋眼的人唔係壞人啦…不過係犯法的人麻……
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 11:13 PM

m: _" m6 h. D4 C" |" }* s! }. n/ p
5 {) u! o! v* j0 F3 b; |
駛乜話當年呀,依家都得啦# w5 ]9 I3 b9 b) d4 @# k& _8 N
Triangel 發表於 2010-8-6 10:37 PM
好!我依家去嫁個有錢人!又去飲酒!再試吓逆綫行車!你地要行開九丈遠呀…唔係睇吓邊個唔好彩呀…因我都有抑鬱病架!再被人激親又多埋狂躁症!實行個個都掌摑幾吓…睇吓好唔玩先……不過依家先做有錢人遲唔遲d呀﹖都無好背景,又無良好學歷……睇怕依家都唔得咯…
作者: d228216    時間: 2010-8-6 11:19 PM

刁蠻任性成日打人、醉駕、危駕當然在佢地被錢蓋眼的人唔係壞人啦…不過係犯法的人麻……2 y$ h$ j3 o$ h2 ~: \* u( R* {
goodnicelady 發表於 2010-8-6 11:05 PM

圖片附件: 40367.jpg (2010-8-6 11:19 PM, 33.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1759797&k=8267b95bfc285e8369605e688c6edb87&t=1726911818&sid=8Tz2a5

作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 11:20 PM

$ j, k. v# m- \2 O& Y- ud228216 發表於 2010-8-6 11:19 PM
吓﹖咁都搵到呢d搞笑野﹖
作者: d228216    時間: 2010-8-6 11:24 PM

吓﹖咁都搵到呢d搞笑野﹖7 I) u& S  e2 g4 f- ^7 y. n
goodnicelady 發表於 2010-8-6 11:20 PM
, a3 P* G  `; {9 ]3 q[youtube]rfsArA8GAHs[/youtube]
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-6 11:38 PM

/ B: [3 ^' B* E) ?; W* Z
rfsArA8GAHs
, Q6 Y- Y( F- id228216 發表於 2010-8-6 11:24 PM
唉!真搞笑…咁多人惡搞呢件事…可見太多聲音是不能接受呢單野的判決咯…
作者: andyncs    時間: 2010-8-7 01:06 AM

有d吾公平-_-"幾次都打警 都甘輕!!!
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-8-7 01:22 AM

唉!真搞笑…咁多人惡搞呢件事…可見太多聲音是不能接受呢單野的判決咯…- ~0 ]) X; Z0 P" v9 g
goodnicelady 發表於 2010-8-6 11:38 PM
記唔記得上次happynewyear條友點判啊
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-7 03:40 AM

記唔記得上次happynewyear條友點判啊9 u8 Y8 |% C' `$ G; Y0 a6 m8 y
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-7 01:22 AM
唔記得你講邊個呢﹖醉駕撞死6個人果個﹖
作者: 電梯男    時間: 2010-8-7 07:55 AM

個PK法官之前又話犯人有良好家庭背景係減刑理由. J1 {$ a% R3 m

( X$ o& M/ e3 E8 i2 ]: H衣家又話同犯人有良好家庭背景無關  E7 k# }& S4 I& P; ]5 ~, p

6 }4 j7 V% J/ h! Z: O9 n$ Y乜刀up撚晒啦
作者: infjlam    時間: 2010-8-7 08:10 AM

, M; @' A( X: P( W4 N/ I% g) w- g; o4 y$ F: Q
個PK法官之前又話犯人有良好家庭背景係減刑理由
3 ?" N$ k, ]% s/ |: R6 c+ Q" Y8 o  S  [1 P/ k5 D/ M
衣家又話同犯人有良好家庭背景無關, \0 U2 i- X. d" P& h0 Y0 o

; F- }7 m9 A8 B8 O; b乜刀up撚晒啦 8 ]. F8 H" G% ~, O
電梯男 發表於 2010-8-7 07:55 AM
: E; u" }  F+ M1 y3 k2 W9 M  Q
8 I7 a, T2 X1 [8 B& j條八婆不知悔改,仲好X串,話like a zoo~,他友人隨即回應話:dirty animals
. d, ?& C/ R3 m. i人神共憤!
作者: 電梯男    時間: 2010-8-7 08:55 AM

: F: ~$ Y4 L2 q' e3 s: I

3 [1 a$ S' o# N, |$ d% ]8 \條八婆不知悔改,仲好X串,話like a zoo~,他友人隨即回應話:dirty animals 7 S! a# O/ m# {2 N- Y) k; i( j
人神共憤!# T1 S$ Z. I8 h8 }' l
infjlam 發表於 2010-8-7 08:10 AM
/ g/ x* ~4 b/ a7 A
+ F; U% \  G( e) w4 i3 n0 g, f
毫無悔意仲話好人,同個PK法官簡直天生一對牙   1 a7 X. t8 Z7 Y9 ?& a+ z

3 s7 X5 v+ F; @+ W! _6 l9 z9 j  K; k結埋婚丫笨
作者: 打狗棒    時間: 2010-8-7 09:21 AM

香港自97回歸祖國懷抱後, 國家領導人經常強調「香港人絕對有能力管治好香港」.......;
! U4 J4 J' K, \; M+ v法官亦由之前殖民地時一批紅鬚綠眼洋鬼子換成「黑眼睛、黑頭髮、黃皮膚」的同胞擔任, 5 l0 o% @8 T7 [& r# u% V4 k! ~
我們應該投予他們信心, 循序漸進嘛, 猿人也要經過幾十萬年才能進化做現代人, 何況回歸只有13年, 對不對?
1 W9 e3 l; b- i( Q* v' K公平與否, 見人見智, 此類屁大的事, 相比起我們祖國法院審理劉曉波、譚作人......等案, 算個鳥事?
+ T5 O  w* o! K& o' ]; d" F同志們, 中國人有自己的一套, 不要樣樣都和外國人比較, 生活會更加開心!!!
作者: Geohot    時間: 2010-8-7 10:30 AM

虐畜都差唔多要判監!
1 o. t8 Q$ h& B% R* {但襲警就判感化!+ K: U- \; q5 B: R
1 \9 S  R3 Q- z, R! ~
香港警察,你地連畜牲都不如丫!

作者: Geohot    時間: 2010-8-7 10:34 AM

+ E) x: ?4 m5 S$ l8 C" A+ ?" k: m5 P0 O( {& j- b1 I
條八婆不知悔改,仲好X串,話like a zoo~,他友人隨即回應話:dirty animals 1 H0 C1 z' a. p
人神共憤!/ x, Y: W% q- g, Q1 W
infjlam 發表於 2010-8-7 08:10 AM
; ^% N" d: I* ?

2 r2 m, j7 m9 E( b( a條臭貨唔見棺材!唔流眼淚!
作者: mnbvc    時間: 2010-8-7 11:34 AM

整甘既廣告真係唔知好嬲定好笑
8 g. N$ z2 X, n/ ]6 ^7 Q5 B

圖片附件: 未命名 -1.jpg (2010-8-7 11:34 AM, 110.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1759960&k=f73551b81c6a5835cd905b40064eaacb&t=1726911818&sid=8Tz2a5

作者: 電梯男    時間: 2010-8-7 01:12 PM

判社會服務令、感化即係乜刀5洗負責  
作者: goodnicelady    時間: 2010-8-7 01:25 PM

個PK法官之前又話犯人有良好家庭背景係減刑理由
2 ]5 ]3 G' r( G+ ]$ ]9 }! C# E, p/ D9 b& a
衣家又話同犯人有良好家庭背景無關
, }( J3 l1 {# P5 h1 ]2 [4 e$ E
* h3 m" N, S0 m# T# h6 c& v3 _# Y* L乜刀up撚晒啦
: Z3 f! v8 V1 m. ~電梯男 發表於 2010-8-7 07:55 AM
知道果句話無說服力!講錯野仲唔反口咩﹖
作者: 電梯男    時間: 2010-8-7 04:05 PM

知道果句話無說服力!講錯野仲唔反口咩﹖  W# w; L- h8 u! e; @  d
goodnicelady 發表於 2010-8-7 01:25 PM
* v' A7 t6 v  ?4 I: l/ _" C" z1 A
- c0 E& z. ^8 Y; _8 w' S質素低劣垃圾法官

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0