標題: 天下最賤 ... 燒若元 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:43 PM     標題: 天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!
# T% @% \6 x) i+ L, L又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
作者: Winters    時間: 2010-9-10 10:52 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:55 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
, X) B$ a5 z$ RWinters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
; a) h. L( @, h& i& U  s佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:03 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
3 [3 i/ P; h6 v* B( x  H# v9 t呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
5 D. k% @1 i/ j/ W  k  [若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:05 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
& O6 Z8 I  Y& p; k, }4 j, K呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
2 b+ {+ m; R1 \; U若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
7 |6 c3 _5 ], E9 x* E# J. Q7 K7 Rinfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
0 O* `6 |/ @& A- x1 x
你可能覺得D賓妹懶???
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:08 PM

+ X+ F% a% s4 b2 c! |' N你可能覺得D賓妹懶???
3 ?4 a7 y- }! `" C  ^2 x9 v" r迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
5 G- l; _3 S1 }3 A$ W你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:14 PM

1 e4 b4 ]2 z! O: A/ j( J# I
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
( c& q3 c- c1 yinfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
' |9 J. g; [" x1 r: b8 [% {6 C4 q我唔識d賓仔喎 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:32 PM

; N4 h4 Q4 ]( M: B; W# s4 ?1 r我唔識d賓仔喎 ...
* |# @' U' N1 H迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
" x! I, |& z1 ~8 d
* o& j: _6 t9 T0 K6 S  j8 Y
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?- ?1 T- G5 b6 y8 U( z/ x# y/ [
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?) k; r1 p! l3 f/ j6 \, O' n5 D

2 |* z" y  D$ Z0 u6 C! n& ^講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
* c  B5 ?: r- v' P說明一下,
$ X! ^. @. I- L/ u. q7 X我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
4 Q# n  \6 ]: h/ G( r) G  f活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
作者: alan3015chan    時間: 2010-9-10 11:48 PM

; m4 ?/ T9 L: Z& p  I) D' g" D8 x( B% q! F# L- ~
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
; R& ^: e4 q- D2 F3 \成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?. Z3 G7 z; M1 a6 {2 K' ~3 g, h4 R4 N

$ p' o, `% T% W- I' Z講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
" ?- X5 l; G4 n: x3 {" W說明一下,
% `3 C5 \" j  Y1 W我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
- o3 Y# V! o" E  E活在 ...
" e, P6 T* Q: @; i$ ]+ a- h0 Sinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:49 PM

* Q$ d) F2 ^% I$ Q/ X4 G
9 i' \. A9 k2 L8 z: l1 ^, @呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?/ ?1 x- K6 w6 N; g; a" i+ }
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?( Q, ?8 j7 }1 m2 B

) o" a7 M) f6 S% \講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!. K8 L$ i2 I( B' L# y
說明一下,
- |0 l' h' k: S6 C3 J我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
. L5 W4 S: W+ z" v" H: D, ?1 K活在 ...0 u6 H! p" u% n' ^# e% Y, v- T# u
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
$ k1 \: b. g1 r; q4 x. w# V所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,: W; g& N- J# ^. S2 c! W( `* c: h) w
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!5 X# p' S3 x! l6 \" \9 X& ~

3 \; f! R# Q* r! Q8 q: r- k/ [* E: k5 n正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:51 PM

係,菲律賓人就係咩都係求9其!- B, D( j; F7 q' _: v
alan3015chan 發表於 2010-9-10 11:48 PM
! {7 Q7 L0 f( X. W" o, x+ J
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:58 PM

% Q# m$ t: c0 r所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,' C3 y: P3 Y# S$ p2 n- ~0 E' L7 L
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!( F( K% P2 ~% l: m0 x: Z
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:49 PM
' S( F& y& o9 c! G6 S
) [  r8 @$ z* @1 ^
我睇法係:
- g( j$ U% J. P, K6 F- F9 V很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),; ?  `0 M, V4 U7 c& l0 c; U
當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,+ t" T. t+ T# O1 J/ V
請舉例說明之
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:02 AM

- c4 K" V0 A( u: C2 ~. h; c6 K) S8 a; y! ?" W2 r$ I+ Q4 _7 G. [
我睇法係:
) }, U6 B, a( i/ u! X很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),; b/ W, W/ D: h8 D. ~
當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,
; d! Y9 E. v  t+ e但請舉例說明之 ...
+ a) M5 [. k5 x- B$ z) C+ J  jinfjlam 發表於 2010-9-10 11:58 PM
4 Y* G) j5 u. U6 P, ~& h% S
我咪問你點解釋賓妹羅 ...
* z- G* M) y, x' ?唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???2 H8 Q4 p$ a+ [! L
定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:08 AM

本帖最後由 infjlam 於 2010-9-11 12:18 AM 編輯 ' y- n5 f3 I* D" B( {0 K' ~1 [

- T" N' `$ k/ e5 y- h% X7 c% \
' U7 Y0 d+ p* \# c
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...
( W% d( i3 b- o$ b4 W4 Z4 ?迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:51 PM
3 t( G6 R8 C( [, j6 z+ Y" i( U# y- n# R; I8 H! {' y
黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,
% ?8 B$ A6 r; J! y) W基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)0 @( ~7 w  ?5 f1 @3 J0 F
中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:16 AM

7 O+ ]1 R% u9 ?: ]. _( @我咪問你點解釋賓妹羅 ...# r& E- G8 W" O* Q# M7 d
唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???
9 u  _- ~) C' p定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???5 c9 Q) N# `/ M& n
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:02 AM
0 F  z& q, y4 k  P6 M: X2 ^7 S/ Q$ Z: k
就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)
4 x* C8 U. ^/ t. m. w根據蕭若元《演化心理學》所說,
' R/ Z) u9 |. g. B生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
2 H) Q3 ~. k) M0 y) v當然,這個理論,信不信由你(我亦有若干保留),或有其他因素未定
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:24 AM

2 n: F0 B# V, F# v9 n: w( J/ _! J. s( ^$ q0 N# }6 s
就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)
4 s* c9 B9 ]$ C! K根據蕭若元《演化心理學》所說,
& ?" M7 p# k7 f生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
4 W3 I  _6 K0 @! ~: S當然,這個理論, ...
/ J2 q) ]  h& h6 X! N( n: L% |4 Binfjlam 發表於 2010-9-11 12:16 AM
. F4 |  M" \! k: p$ E) p* g我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 , ( ~- O2 o9 z' Q# Y, R( E, A' e
又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~# P- w+ Q; p2 c
) ^9 ]* k7 g8 Y  i5 W1 g
燒若元係我心目中 , 地位並不高過陶杰 , 一樣係文壇騙子一名~~
0 N  d  y$ _: g5 b# U* }) k  D係既 , 香港係文壇騙子都出唔到好多過 , 呢樣我認 ...5 \2 f  y+ p, s- l
(其實仲有一個 , 係26fun活躍 , 姓打而家中排名第9)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:28 AM

& T5 v7 w! S  D9 |9 y  ^# {% L; _
9 @) F: R$ h6 H) j1 `8 m8 _
黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,
8 O; H* G. q2 ~基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)' l* {  P! m/ Z  d$ f1 g1 |
中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實 ...
0 `! J) h; V' W- [infjlam 發表於 2010-9-11 12:08 AM
. `! ^* r4 R* O& M1 a; y如你肯認去比較下普遍黑人生活環境 , 仲有整體社會文化環境 ,% w: d2 ]  Q# j7 n
同中國人 白人既分別 , 你就會明點解黑人做果d所謂智商驗試 ,
" u) N& f, j* P; R% C0 U, B9 g7 Y% m7 ^成積會比較低~~
: `4 e! q0 d# ?" x% S1 K9 t* @! m3 `  M5 D. G! Y
我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,
& M2 y! A/ q# j0 Q否則會壞腦~~
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:36 AM

1 t5 W5 V5 P. w! Q$ N
我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 ,
7 M0 P0 J" L7 A! e又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~. T+ p: \7 j$ e2 Y+ \; c
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:24 AM
% _: X4 r+ w: K) W' W$ C
* x! K  e: K7 m0 n8 }6 l$ c5 S# d$ U. P& z8 w! ?( W
你有語病!都唔知你講乜Q
& G/ v0 W4 s' `) Y" O! q- J$ j$ T, n! F4 G
[youtube]8zsXMQlUlMQ[/youtube]
& g* y  P; M3 H) Q1 {$ k) L6 j我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁 # T5 `3 V) C3 _+ {' K) Q1 F, v

* W5 r# d4 j5 t4 j
  S$ t% Q7 A) B1 c/ p
! c2 g" z) M9 ~5 z另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,% D& y. [  _# P* u$ \; w9 I
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計落你都算賤
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:42 AM

1 }( b! U' |, Q& A! _; t
我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,; S9 Q- ?4 g3 N. Y' f
否則會壞腦~
1 i. ?& k  V% j1 V- ?迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:28 AM
. X  J2 L2 ~6 X% Q6 \0 Q
; i/ T& [+ D9 L+ Zp.s.乜野叫忍下?( _3 A5 d  p& x1 b! ~7 d

3 F: m/ d1 P: G% {壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,& s; u  T) R, E8 w( a# N8 a9 p2 Q! N% p
不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:59 AM

) i" k1 B1 D2 b4 n9 M' T( o

% c: s7 d; G# a( H4 x& K& v2 {1 v4 V- C/ G; E  m# c: C
你有語病!都唔知你講乜Q 1 |5 U, A# p  S* R$ @, K

' e/ }1 N7 ^; @  Y8zsXMQlUlMQ. [2 J! D4 d- Y$ e. Z9 o0 b
我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁
5 L& u& \% m% X  }/ \3 I! e1 ~* I! w- J* b+ l8 x! u& B( O
/ F; V! X& f. L4 c' B

9 g* u. Z1 Z1 F9 w4 B另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,: m2 D- h1 R: H6 r6 C5 `
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計 ..." N1 G3 @1 o/ s6 w) S  H
infjlam 發表於 2010-9-11 12:36 AM
2 X$ _, O/ c+ t5 |. l8 X9 S  X唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???+ N9 E, z! o2 s4 m3 _
定你係想表達其他野???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:05 AM

- E& y- N+ T: ~6 g
$ T! M' B( K0 ?$ P. T8 Z" zp.s.乜野叫忍下?
: b$ o/ q) N# p! B
% j- w8 p; b3 Z; ~6 X, R9 \# L! D壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,$ a4 E. Q8 g7 b0 M: _
不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...
6 F. ?5 q- x- \$ T3 Ninfjlam 發表於 2010-9-11 12:42 AM
9 x- T  v9 k& T. G1 m
哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。* G8 [9 h- s3 z. N/ W
: T0 K' R" ~! j$ N4 V
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
0 @  {! V* r' ^  J) g可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
8 T  X5 P+ p9 V) w6 n4 ~4 F因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人(或者你叫他感性),
3 S- \3 |6 |! J5 p, Z小弟近年講野雖少,但認為對的東西還是堅持會講的。。。
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:06 AM

本帖最後由 infjlam 於 2010-9-11 01:10 AM 編輯   g' j& v6 r+ n& l% N3 b: p; ^" r

3 J) |6 X- G) k' s6 Y% }
  P+ G& ~% x! q+ e+ M& _' [, y8 u唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???' F2 m( {0 d# X  A
定你係想表達其他野???4 H3 Q1 Z% Z0 g8 x9 p
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:59 AM
" ^3 P4 \! X. L% x; s( A# T+ p3 T; s! t- {
我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?),
" J4 _- M5 }: S, J1 D- M但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,
0 h$ ]  ^7 v# u8 ?9 L" E" ]6 {8 _( D為什麼你會質疑?
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:09 AM

$ O; H+ f( _" E哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。
! a/ q. f  ~- ?# l5 H! A; w. d. X/ q  G: g% ]+ b
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,7 X. i$ k6 m5 w- O- N: o5 q
可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
, u/ j6 E8 P6 l+ {5 T( N因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( ...4 L5 E+ ]; _9 ^; U, S, U/ s, L
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
+ {6 E% D7 \) H+ U1 i0 ?' ]
2 P# s; _! `& M0 I0 H7 n
難得你認係真小人...
$ Q: V- }! x8 A9 l, r  o  p不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:32 AM

6 a; D6 |' p* X5 b; @

" u5 S$ S* R, V/ ?  o9 H' A7 U0 f3 ?難得你認係真小人...  h/ c1 }# R/ |4 x  s
不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇
; D) R, j) r  m. ^8 R5 vinfjlam 發表於 2010-9-11 01:09 AM
4 \( C0 G2 h. }: N% `或者咁講 , 我對理性討論的理解 , 和主流人群有些不一樣 ...- g3 m( H( c* ^# A! O9 X
就社民連和所謂的基督右派上 , 我其實看不到任何一方真的理性客觀~~
( B1 q2 ~7 h7 Y  u9 ?2 e2 `1 L4 R2 _; @3 f  F% C) Y/ s
就普遍觀點而言 , 我認為理性客觀的討論 , 是即使和對方意見相反 ,+ a2 |5 P" s4 X$ O# o9 I
也試著去了解對方的立場與看法 , 而就上面的例子而言 ,
2 {: d9 R+ Y/ ^2 i  o' I# u我即使是社民連的支持者 , 但其實一樣看到他們這個表現 ,
+ W. x* G1 j( c: W) z: i他們只是借著一般人 , 甚至是一般活躍的年青人 , 所接受 較主流(如同性戀等)的議題 ,9 m. U" \+ W& V4 Y) D5 M7 V# M% Y
加上言語上的技巧 , 進行多數壓迫 ... 他們當是自己的觀點 ,
6 ]! ?9 t' z: z/ ]而本人亦較認同他們的觀點 , 但不應該假定對方的觀點就不合理 , 不需重視 ,# |' p  m" g' m( f3 c) C( U( Y
更重要的是他們原全不回應對方的關切點~~
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:42 AM

# ]8 U6 Q- e0 o4 V
5 _: p8 M0 J! d% r+ R9 Q) ^4 _1 D" I
我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?),
" M3 A1 b  ~6 P但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,1 k0 m* _  @% n7 ^$ E. Z
為什麼你會質疑? .... A+ u. l7 \" o7 |: g
infjlam 發表於 2010-9-11 01:06 AM
5 m. L) w4 k, B6 S# V這個我其實並不認同 , 不要說我在原始社區看到的相片沒這種感覺 ,+ X2 D2 K; R2 `% k9 G2 z
即使看古希臘 古羅馬的雕刻 , 我也沒有這種感覺 ... 6 Y1 H! d" x8 o
本人認為男女的體形不是在天生 , 而是文化塑造 ...
- |3 |) E- S% z7 c/ N, l作個推測 , 可能父權社會文化確立後 , 男性必需塑造男性剛強的形象 ,
+ _/ W  S) }2 O* r- X. v故在審美觀上 , 形成男人以 "雄偉" 為美 ; 相反 , 女人則因此以嬌小 纖弱為美 ,
5 v" X% A5 y6 C6 E; g* K; G8 N在這背景基礎下 , 為了增加自已的本錢 , 男女相方努力去達至這種審美觀~~. F6 r1 _0 e3 Z
2 j7 ]. [! [% f1 m
或者經過數十代 "人擇" 的配種 , 可能導致現代人先天有男女體差的分別 ,* w7 ]0 d6 n% ?' q9 j* N( U7 ]
但這不是因為原本基因的差別~~
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 02:22 AM

* v! P0 [% i3 S
哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。$ Z. X7 u! Y9 s$ s" B0 @
% I9 m  y2 D# ]  b5 y# }
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
1 K' E6 E6 [4 `可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
& j8 U& J6 d7 ]) ]1 f! a) W! d$ C因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( ...% V+ }/ [- F' _
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
: A& X* l; x* s4 r( U9 l墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,
  o$ e4 @9 G8 @! y0 z/ n而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重,
+ U6 `9 i5 @  t/ ?; Q+ H" c佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「26義和團」咩? / _" A5 X8 K0 O' O" ^9 ^
我仲記得你當年失去版主之位後,5 K2 K# b4 f9 s
點樣無恥咁求果個甚麼「樂壇揸Lift人」俾你做番版主,
/ _6 e0 M/ }- z4 q& {甘生, 你都唔細, 宅男唔做得幾耐, 係時候改變一下自己。5 b; K, n4 b  z; y( K
純粹忠告, 啱聽與否? 閣下自決!!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 02:40 AM

& D& H; |# q+ o' @
墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,
  t4 T/ ~1 r! G9 y2 D4 C而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重,
  @( g3 ?- P0 D/ }4 j" \佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「2 ...7 r* {; @  @) {& s* l' ~2 I. c
打狗棒 發表於 2010-9-11 02:22 AM
- n9 r4 g2 @9 K% t( P
邊個唔知我瘀皮丫 , 但我覺得咁又唔錯喎 ... 我衰極你地咪最多覺得瘀皮 ,& B( v  C: R) n! a8 H" S% g: D
至少我講過建議都有根據 , 有人覺得我無聊 , 但無人覺得我排除異己 ;7 i6 B# I+ D7 S' ^
有覺得我變態 , 但無人覺得EF/26FUN慢性自殺關我事 ... 不過咁 , 到左E+ ,( L9 r* `; p: ?
26FUN死唔死 , 恐怕都無咩人會在乎拉~~
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 02:41 AM

支持燒若元3D肉浦團
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 10:48 AM

支持燒若元3D肉浦團 / @$ w/ ]' y  n5 q5 t1 O0 j1 e% G
電梯男 發表於 2010-9-11 02:41 AM
* q" O2 v' o6 O, ^6 j- B0 {才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。# `/ e! A( k& C( h: [* m9 U
拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供, 5 G3 B& Z  ^  o7 ^
不存在賤唔賤的問題;
. o9 ~$ U* u1 R3 e" c( b! n明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj的「拳民」強。
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 01:51 PM

9 P' {. U8 Q/ n" j' y1 ~/ m
才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。
0 V/ n* H! j. u5 |! @$ z拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供, + t1 |( r; y" B5 ~. h
不存在賤唔賤的問題; 0 e( z% b8 i& h- R% d7 S
明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj ...
2 x& _. N5 `. H6 ?) E. k: G+ `打狗棒 發表於 2010-9-11 10:48 AM
& w. g. V* i; \, Y% W* P

2 H; v7 t( W% k& r$ r' T6 i. n有市場牙  

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0