標題: 請問點樣先可以增加 "魅力" 啊? [打印本頁]

作者: simon_nt    時間: 2010-9-25 08:24 AM     標題: 請問點樣先可以增加 "魅力" 啊?

請問點樣先可以增加 "魅力" 啊?
2 G6 E3 u0 P2 x6 W; q' h望有能之士賜教
作者: hamsubboy    時間: 2010-9-26 09:06 PM

打扮、 談吐、 說話內容、話題、 表達技巧、 眼神、笑容... 都可以增加1 c' @2 c% ]& r5 t6 m3 x9 F
但第一點係"檢討自己"9 S: I& y! k) ^$ m, G: m. Q
第二點係"認識自己"
1 G  @4 Y) O( L! `0 p8 I) y1 u* j
請問....為何要增加魅力?
作者: 自由神    時間: 2010-9-26 11:06 PM

打扮、 談吐、 說話內容、話題、 表達技巧、 眼神、笑容... 都可以增加& C5 @  d/ A+ t
但第一點係"檢討自己"* C4 s4 {& ]: N/ r. C
第二點係"認識自己"0 R1 p$ O6 \/ v! j$ }

5 \1 J- j5 f5 |1 i  t5 m% R. R請問....為何要增加魅力?
1 F- B/ p, p5 f  Khamsubboy 發表於 2010-9-26 09:06 PM
笑死我
作者: hamsubboy    時間: 2010-9-27 01:35 AM

笑死我& o* {3 q- n% B( ^  O- B6 C) T7 d
自由神 發表於 2010-9-26 11:06 PM
# d( V5 N! V2 z! {: r6 d* K; H
點好笑法......
6 o( J  P( S" D3 E% c' {" }- x我係唔係將魅力同吸引力混為一談?
作者: vv1668vv    時間: 2010-9-27 01:57 AM

打扮:一條具有深度事業線型; I- y% f2 K$ i# s1 n5 l+ L6 R9 z* _
談吐:“掉轉”就罰千五蚊!3 _7 n, I# b( Y6 z: p
說話內容:充滿問候
' Y: a) c, H7 C; g  {  S話題:長期“補欲”意義
+ _/ a* T5 m, V3 m5 p表達技巧:“講式”或者加錢升呢“自游式”...過夜唔駛登記身份證
7 ]$ g, m5 p: D) w" ^眼神: S兩棟0 k8 u/ a% Q2 G* P% `
笑容:非劣賓雅居樂衫制式
作者: simon_nt    時間: 2010-9-28 11:35 AM

多謝各位版友回帖.
: e6 p5 b& V5 j& a$ i" Q5 `/ ?但各位版友是真心回答還是在尋小弟開心呢? 3 _" k& |: K8 m. B4 @
實不相暪, 小弟正在尋找增加流量的方法, 請問各位版友有何高見

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0