標題: 以我比人疑似非禮過 覺得呢單係有 [打印本頁]

作者: mnbvc    時間: 2010-10-9 11:19 PM     標題: 以我比人疑似非禮過 覺得呢單係有

唔多人係甘撞人對波
( g5 {  D8 g9 N: Y: x. L5 O. l點講刀唔通羅
1 N9 _7 ~2 w; B1 {但條女就蠢/ e7 U7 A7 [& X4 g7 u2 n6 \6 x
坐對面時見條友仲撞人對波刀唔拍低去, k* W) t; W& ^% ]# S9 c4 [# v. ^. }
尾隨見到又唔影
8 j/ s9 o" o$ r; U: B+ j* M/ L. H5 _http://hk.news.yahoo.com/article/101008/4/kmcs.html
作者: 打狗棒    時間: 2010-10-12 02:28 PM

* `4 D3 m1 D4 ?' F) r% Y3 D
0 N* s" Y* @4 s+ F2 k9 H  Q! o有d女人以為自己係周秀娜, 望吓佢就話人咸濕, 唔小心撞到佢就屈人非禮? : q" r9 y8 l( k) Z  k
知唔知, 俾人屈非禮幾咁難受? 就算法庭判咗冇罪, 都會俾人當色魔, 名聲有排都唔好;
( g* E. q) x; M. k$ O3 D* s! N地鐵咁x多人, high high撞撞就梗有啦, 唔想俾人掂到, 咪去坐的士囉!!!
6 B" p  H7 r) F不過坐的士又驚撞到林過雲? 最好都係唔好出街, 除非屋企有個後父, 唔係嘅話最安全!!!
4 j( L( ~: E5 t: x* o
0 W3 p9 s7 W: z) m**本人只是希望女士們要有證有據才報案, 並不是鼓勵非禮行為。
作者: kakeidevil    時間: 2010-10-12 04:40 PM

唔出奇8 G8 g8 {) t5 @# C- w
喺街咪算好咯
0 A, }3 H' D2 e( v4 q9 I) C: @上次中國既同胞先喺海港城大便完黎7 ]2 b% b9 v8 k$ g7 u7 r

作者: 打狗棒    時間: 2010-10-12 05:26 PM

唔出奇# R. u% O1 x8 `7 m0 O: e4 i" V
喺街咪算好咯) f7 |0 C, F5 n9 l
上次中國既同胞先喺海港城大便完黎) k9 V: z9 D7 u( v6 M
- ~7 x& F$ X/ p  @+ e
kakeidevil 發表於 2010-10-12 04:40 PM
7 R" |7 L! l* }7 ]( y" o, A+ r

作者: mnbvc    時間: 2010-10-12 06:54 PM

本帖最後由 mnbvc 於 2010-10-12 06:56 PM 編輯 4 L6 b# v/ ~; p- z8 P

7 V, L- Y; M+ i2 b  G! q8 `
有d女人以為自己係周秀娜, 望吓佢就話人咸濕, 唔小心撞到佢就屈人非禮? $ N8 N- X! F, ]
知唔知, 俾人屈非禮幾咁難受? 就算法庭判咗冇罪, 都會俾人當色魔, 名聲有排都唔好;* [9 ~* U8 b- y! M
地鐵咁x多人, high high撞撞就梗有啦, 唔想俾人掂到, 咪去 ...9 h- r+ p1 l4 }* u( h
打狗棒 發表於 2010-10-12 02:28 PM
) r$ S) Z" b1 `9 r6 e我米受害者羅
6 |3 x; j- m& e人地已經好害羞 1 n) j  z! `: `' Q" F
質埋黎個時已經唔知點好
( o: X/ w0 B6 A, t5 D# r質完埋黎仲要搞到好似我抽完水甘   ~! b! ?% y7 ~
最羅命係我老闆係後面
) `( ?: S9 N. G' N: k$ t. L# d9 c唔知會點諗我架 & A# `9 \' a1 e2 n' g% _
上week收工坐地鐵比人連續胸撞 ' C& F1 c5 ~; s, S6 p
睇讀心先知原來係佢侵犯左我個人距離
% ^* q* [  j8 h4 T但最慘係佢撞完之後用雙手掩胸
% o' N+ M4 }+ z4 }0 g: `9 p; S8 D) p& C搞到好似我抽完水好唔岩甘
; D8 ^% m" C+ s) q; S( d我先係受害人呀 .... D4 S  s# e1 h+ b7 d2 ]
mnbvc 發表於 2010-10-9 11:30 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0