標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-10-22 12:38 AM     標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒

不撚知所謂   
* H' I* y8 L2 M3 z$ n- u" _; \. ]8 \8 l1 R
[youtube]D8IPKhRedi8[/youtube]
作者: 事業線    時間: 2010-10-22 02:27 AM

九唔搭八
作者: infjlam    時間: 2010-10-22 02:48 AM

呢個豪宅盤,的確發水得幾緊要,5 `" k- h! M2 E  N) U7 n
唔計個失實廣告,唔計個樓盤地區,唔計個超貴呎價,
7 X' `  S, L' f& c: G) z5 i" ?3 [; f8 {8 i+ r
呢個豪宅,我又覺得幾靚
作者: mnbvc    時間: 2010-10-23 10:06 AM

咁政府樓好咩
2 D& n4 h1 z  f6 Q8 C0 H總係有班智障會買咪得羅 ' q$ t4 s' f9 `% x& H; ~
早年賣居屋貨尾 / V2 m) m  g6 k  |3 Z
甘既價刀有智障爭去買拉
. c# p. U+ B. Q  b" c5 t5 T3 I買前刀知有問題但買完又要嘈
0 U4 y$ X: }8 ]8 r& f( m% v9 k政府做野一向刀做d廢野架
" \8 m. ^8 I; L' b立法唔比起發水想真係多餘* n7 I) e4 A5 \8 `2 T4 g0 |
立法只可用實際面積賣樓就唔用出現而加趕入積拉
  x4 y5 {# m9 h) X) H2 o睇個勢政府就想比發展商發埋呢批水  k. L: E/ O# V# q4 e6 {# \
由起到賣點快刀要3-5年
7 H6 t& j8 ^, j$ {" D# t甘多數呢段刀唔會立法改實用面積
作者: 電梯男    時間: 2010-10-23 10:48 AM

咁政府樓好咩
/ U5 ^# S' l2 Y! w( L) \1 x總係有班智障會買咪得羅 ' {1 f( M; B6 Z+ h$ G) R4 c9 E7 Z" M
早年賣居屋貨尾 ' x; R9 \: F9 E8 V4 P% c& ^
甘既價刀有智障爭去買拉
$ `- G- {& |2 H5 x2 K買前刀知有問題但買完又要嘈 5 t+ U3 b! n9 Y
政府做野一向刀做d廢野架% P7 \8 c. p4 G" O# z* @3 G
立法唔比起發水想真係多餘
( v3 a4 Q; |; J  [* O1 I" a立法只可用實際 ...9 E+ ]7 I2 H& _
mnbvc 發表於 2010-10-23 10:06 AM
/ z" L$ ?/ S0 P  ^5 y3 k3 i
7 H' j" t1 X$ U  {9 R2 T' Q4 z當初係邊條仆街比班地產商發水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0