標題: 港大垃圾民調 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-12-29 01:18 AM     標題: 港大垃圾民調

點解每次刀梗係大多數人支持特衰 , d  Q: n; Z9 @: C

7 G2 Y+ z+ x# l- X# I[youtube]9UQeUJIf73U[/youtube]
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 12:10 PM

本帖最後由 打狗棒 於 2010-12-29 12:13 PM 編輯 " E# D- U  }( `, y) z: q
) V( v# D4 N) E
點解每次刀梗係大多數人支持特衰
8 d! ^$ M0 l* ~( q; Z7 C- P
( O% l( e* P, g! v5 W5 [電梯男 發表於 2010-12-29 01:18 AM
當秦國統一六國後, 如當時有民調的話? 我想100%人民會說支持秦政權。) C* v; t9 x0 N: ~
現在道理也是一樣, 雖不至於全民支持當權者, 但中國某部份人種由一出世已經以當奴才為榮,
! l9 O/ A  P, d( ^1 Y8 P% N  a你睇本版就知。
作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:14 PM

的確有好多人甘願成奴 ~ 即使係一條急色虫 ~ 一個強姦犯 ~ 只要聲大大有賣點 ~ 一樣有d鈍胎視為偶像 ~ 自賤身段甘心為奴 ~ 好不幸呢個版都出現一個疑似呢類鈍胎的東西  
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:17 PM

我的確有甘願成奴 ~ 即使係一條急色虫 ~ 一個強姦犯 ~ 只要我屎忽大大有賣點 ~ 一樣任插任屌 ~ 自賤身段甘心為奴 ~ 好不幸呢個版都出現一個疑似呢類我呢種鈍胎的東西   ...1 p4 H/ g. B; q/ j, \
KNY 發表於 2010-12-29 01:14 PM
咁又唔使咁講自己?
作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:21 PM

% i8 I- m- D$ Y" i- F0 {- X, p# w' `, q9 U3 q0 w5 ]
改人留言 ~ 呢種好明顯係此地無銀既掩飾方法 ~ 自動對號入座 ~ 真係低裝到極點 ~ 諗唔到野講就收皮啦 ~ 玩埋d小動作 ~ 怪唔得d人話丐奴最大特徵係冇腦 ~ 果然冇錯   
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:23 PM

我經常發表on9留言 ~ on9到極點 ~ 我一日唔野講就收皮啦 ~ 我係都鍾意玩埋d小動作 ~ 怪唔得d人話我最大特徵係冇腦 ~ 果然冇錯   
4 ?1 h& @0 q! j) p/ J3 OKNY 發表於 2010-12-29 01:21 PM

作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:24 PM

好叻呀你 ~ 睇下駛幾耐又有人入黎玩你啦 ~ 傻仔  
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:26 PM

我好撚蠢呀 ~ 睇下駛幾耐又有人入黎玩我啦 ~ 我正傻仔  + b* t! g/ K- |1 }% h7 _& H5 M
KNY 發表於 2010-12-29 01:24 PM

作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:38 PM

對於唔啱聽既異見聲音 ~ 想盡辦法去阻撓發放 ~ 呢d咪就係你地班丐奴日鬧夜鬧 ~ 共 產 黨最鍾意既造假囉 ~  ! v% o0 i" {$ {$ I

+ G$ R4 g( c9 N! _# J0 B* f* U$ t其身不正 ~ 你班丐奴有乜資格鬧共 產 黨丫 ~ 事實證明你地自己都係咁 8 z% M0 _6 I4 g5 a2 v

! T. r4 j! H7 |' |- t' P9 w- d5 G
作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:41 PM

終於玩到狗哥冇聲出 ~ 停止留言 ~ 本人深表遺憾!
4 Z6 p8 k6 c% A, i5 w. C2 I, w6 N- r0 J9 |7 L/ z# w

1 T8 {3 @% r& I! J( M
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:42 PM

對於臭既屁 ~ 我想盡辦法去發放 ~ 呢d咪就係你地班人日鬧夜鬧 ~ 共 產 黨最鍾意既屁囉 ~  1 I, |1 X7 }# q. o
* i1 t$ f" }5 m+ _% [
其身不正 ~ 我班奴才有乜資格鬧你地丫 ~ 事實證明我地自己都係咁
  ^  q( u: h( o7 x+ a( Q
% R8 _0 R3 r) z+ \( }* f7 f& B8 j ..." t9 {2 n; Q" B0 o& i
KNY 發表於 2010-12-29 01:38 PM

作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:43 PM

終於玩到我爛屎忽 ~ 停止留言 ~ 本人深表遺憾!
$ o+ |2 ^/ Y  z( ^5 m. x$ i4 T' w4 h- ]7 o

' M; [8 z6 n: U : r+ h7 ]$ b1 L
KNY 發表於 2010-12-29 01:41 PM

作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:43 PM

狗哥為免講多瘀多 ~ 決定唔再留言獻世都係一個好辦法 ~ 請大家唔好笑狗哥龜縮!
- X" I/ F4 R5 z$ I# K- m3 C ) r& {- e8 F, i4 Y' T7 O8 Q1 }
" E. T% m/ P9 c  U& u

作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:44 PM

我為免俾人插到開花 ~ 決定唔再留言獻世都係一個好辦法 ~ 請大家唔好笑我龜縮!+ C* F2 H$ V4 p9 E) u9 [# b
, _3 G& i6 P5 Z+ G
% t. R4 \9 h* C, o0 ^3 D1 g0 A: ~
; k0 t! f6 I( v
KNY 發表於 2010-12-29 01:43 PM

作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:46 PM

大家在26fun咁耐 ~ 有冇見過狗哥俾人玩到咁盡未? 連留言都唔敢 ~ 何解呢? ~ 因為驚自己既留言會俾人改囉 ~ 放心啦 ~ 狗哥 ~ 冇人會好似你咁低裝架   
2 H! @& }, _% _7 v* J8 R8 ?3 o 5 u( e. Q* T! \; x

作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:49 PM

之前唔知見過邊位留言話狗哥既留言好有見地 ~ 我諗見過今日狗哥既舉動之後 ~ 要改觀咯! 8 m; _; K0 C: K1 O# V! g2 y

( v' {8 v0 R2 H& Z- C/ j) b
作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:50 PM

狗哥 ~ #15樓個留言仲未改好呀? ~ 出到17樓喇
作者: KNY    時間: 2010-12-29 01:51 PM

18樓喇 ~ 改好未呀? 我去做野喇 ~ 一陣返黎希望你改好晒啦!  
作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:54 PM

大家在26fun咁耐 ~ 有冇見過我俾人玩到咁盡未? 連屁都唔敢放 ~ 何解呢? ~ 因為驚自己既屎忽會俾人插囉 ~ 放心啦 ~  冇人會好似我咁低裝架   " r+ n! w1 z. ^
5 z2 Y# a1 V; d
...& q) i: Y# w9 Y! @" x$ `* Q  V
KNY 發表於 2010-12-29 01:46 PM

作者: 打狗棒    時間: 2010-12-29 01:59 PM

18樓喇 ~ 改好未呀? 我去做野喇 ~ 一陣返黎希望你改好晒啦!  
* |# J; D9 [% V6 m$ N. L4 YKNY 發表於 2010-12-29 01:51 PM
大佬, 你估我好似你咁撚得閒成日對住部電腦睇咸網打飛機咩?
作者: KNY    時間: 2010-12-29 02:28 PM

大佬, 你估我好似你咁撚得閒成日對住部電腦睇咸網打飛機咩? 7 y2 |6 [+ O% `: r2 g: T2 u
打狗棒 發表於 2010-12-29 01:59 PM
9 Z  x1 t8 e: C& w4 T6 C/ ^

) ]6 _9 i4 O* D+ K+ R0 `係囉細佬 ~ 就算係寫廢話都好 ~ 出下聲嘛 ~ 剩係得我玩你 ~ 你冇回應 ~ 少好多樂趣架 ~ 而家咁咪幾好   
作者: 電梯男    時間: 2010-12-29 05:08 PM

自從港大民調事件後鍾庭耀越黎越垃圾 . C  @4 v* ]: _& Q4 X
6 T# p+ c) y/ a9 V# f  p
成日幫特衰曾狗權造勢
作者: tonyma3729    時間: 2010-12-30 11:58 AM

馬 已 做 xdd

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0