標題: 我爸是李剛李啟銘撞死人判監六年 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-1-30 04:09 PM     標題: 我爸是李剛李啟銘撞死人判監六年

香港一條人命值一年 9 A) u6 z, Y, `

`1 w& c! C6 R# z: D0 U( c; Q4 z大陸一條人命值六年
5 w. `# i4 h5 i# G- i
/ c. ?9 G( q3 r4 \3 V& l/ c8 ]1 W9 p2 C' r
[youtube]imJVgpw9YoA[/youtube]
作者: Winters    時間: 2011-1-31 01:18 AM

平時幾皮野就搞得掂
作者: 盤神    時間: 2011-1-31 04:06 PM

「他奶奶的, 就我爸是李剛, 所以我才要坐六年牢; 如果我爸是胡錦濤, 那些尋釁滋事的奴才們才要坐牢!!!」
作者: 硬膠人    時間: 2011-1-31 05:26 PM

「他奶奶的, 就我爸是李剛, 所以我才要坐六年牢; 如果我爸是胡錦濤, 那些尋釁滋事的奴才們才要坐牢!!!」
: |8 P2 k, [+ f盤神 發表於 2011-1-31 04:06 PM
4 U  E  ^5 k: w6 x# }: e
  f/ `: A9 Z! c0 X0 m

# ^# m2 T9 s, p敢問一句* v+ |. X' ~9 Q( j
言下之意,是不是怪自己爸是李剛?
作者: 盤神    時間: 2011-1-31 10:33 PM

. c3 D: n2 C" R- S5 X
6 {! H. f8 L, K( c" k. p! c

& N' K8 d5 f- p5 \" U, `, b敢問一句
/ y* {9 I  S4 V; S; I; T言下之意,是不是怪自己爸是李剛?
' G. ?8 |6 |" B0 \. e硬膠人 發表於 2011-1-31 05:26 PM
  n% w0 r( @- Y' N' v李剛只是中國的一個芝麻綠豆官, 通了天的事沒本事壓下來, 中 共政治局常委家屬個個家財萬貫, 如換了其中一人出事, 消息也不能發佈, 遑論坐牢?
作者: 費事高    時間: 2011-2-4 09:15 AM

唔響朵...件事絕對有得救,暗啞底比錢了事,蟻民夠鬼膽say no
' G, l& L' z8 ?, s5 P* D9 v7 }而家通晒天,學樓上師兄話事偈,你老爸係胡錦濤就可以打橫行& Z( \/ g, v3 K0 c
可惜...你老爸"李剛"唔夠做,芝麻官一位,% P/ f4 k+ Q3 B. M9 S! J- O$ ]( d
因為你阿爸係"李剛",先判你6年,
* {* H/ n2 b$ m/ J9 a0 U! E9 ~( q" d& O唔係咁張揚...使鬼坐監咩!
; ?4 v& t& `+ X! F5 E* n
作者: K2K    時間: 2011-2-4 10:36 AM

唔響朵...件事絕對有得救,暗啞底比錢了事,蟻民夠鬼膽say no1 Y/ h1 X& e. a; F  k
而家通晒天,學樓上師兄話事偈,你老爸係胡錦濤就可以打橫行
1 n! h/ B* h2 M5 s& e' `& J可惜...你老爸"李剛"唔夠做,芝麻官一位,
  C+ G  S; k3 h8 `& `因為你阿爸係"李剛",先判你6年,
. V6 P5 W0 ]! }( P0 \4 c. ?1 J唔係咁張揚...使鬼坐監 ...3 ]4 _4 t0 m3 @2 N7 |
費事高 發表於 2011-2-4 09:15 AM
% o9 H9 e, R" @% T" g" g! M
9 l5 J( t1 P. r: f5 U/ ^& q" }呢條友,  梗係經常響老豆朵打橫行啦,  出左事,  第一時間反應咪撻朵囉,  六年算判得少啦.
作者: darkensun    時間: 2011-2-5 11:06 PM

因為老竇係李剛, 所以先判六年, 否則實要你坐成世
作者: 電梯男    時間: 2011-2-5 11:41 PM

因為老竇係李剛, 所以先判六年, 否則實要你坐成世
' @5 s. ~: T$ D1 i$ e6 vdarkensun 發表於 2011-2-5 11:06 PM
* R; S/ s& @  Y3 x6 @/ n
  ~0 w' ?! [& l因為係芝麻六豆官先要坐六年

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0