標題: 曾俊華你究竟幾時死? [打印本頁]

作者: 硬的軟不了    時間: 2011-2-23 09:56 PM     標題: 曾俊華你究竟幾時死?

作者: chewlun3    時間: 2011-2-23 09:59 PM

! T' k! L& t! ?2 e7 @# s( h! i+ ]# g$ C0 P& V( X8 |  @8 k# e
大幅加煙草稅.................9 Y; D1 I' l3 s) V+ ?$ e7 G
免死......$ D5 @) @* Q4 w9 P: f( q3 l
平身
作者: 電梯男    時間: 2011-2-23 10:05 PM

唐狗曾狗幾時死  
作者: chewlun3    時間: 2011-2-23 10:10 PM

一定做人大 lu.......( G7 e, y/ `% I( O5 h( k
唔駛死咁怏
作者: 電梯男    時間: 2011-2-23 10:13 PM

溫影帝胡皇帝幾時死  
作者: chewlun3    時間: 2011-2-23 10:16 PM

胡天又胡帝.......% W+ _8 L, c. x/ Z& M9 b3 ]' w
軟肉又温馨................." k$ i8 m! d5 [3 s# P

6 I8 f0 `( A8 h5 }慾仙又慾死
作者: 深圳居民    時間: 2011-2-23 10:59 PM

胡天又胡帝.......
; H  S6 {% a1 @2 a# n軟肉又温馨.................
% @7 R% z" T3 d+ [: V- M( j& _( a' j% x: C& ]# l& V
慾仙又慾死
( u. c: T( g4 K, J. Pchewlun3 發表於 2011-2-23 10:16 PM
是日佳句
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-24 09:18 AM

在共匪的管轄區, 死一個曾俊華, 仲有千千萬萬個曾俊華, 死得幾多個?唔好成日怨人, 要怨就怨自己條命唔好, 香港開埠百幾年, 偏偏生活在「被解放時代」? $ I; V9 N8 E. ^) X6 w- I% F4 w
若改變不了現狀, 唯有乖乖做個順民, 希望下世投胎唔好再做中國/香港人, 對嗎?
作者: 電梯男    時間: 2011-2-24 09:48 PM

第二次中風牙  
作者: 深圳居民    時間: 2011-2-25 12:57 AM

曾司長助長走私香煙
作者: chewlun3    時間: 2011-2-25 08:36 AM

車稅夠加啦.........
( u) a" E9 |5 B2 O( [又肋長走私車乎?
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-25 09:30 AM

噚日唔知點解, 無啦啦有人送咗一條黑萬俾我, 而我又無啦啦送咗$270俾條友, 所以加煙稅對我冇影響!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0