標題: 菲律賓人中國販毒判死刑香港只需十零月 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-2-25 12:43 AM     標題: 菲律賓人中國販毒判死刑香港只需十零月

特衰販毒天堂  
, I" C! i1 l$ E! A6 @$ _, l. D9 N
( e5 p+ D+ H5 j) {& _; P[youtube]DeKuK6QJdwI[/youtube]
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-25 09:52 AM

梗係啦, 香港人冇老豆老母唔緊要, 冇賓妹就大Q鑊!!!如果重判, 一陣個甚麼阿基佬三世恐嚇要「撤賓」, 你咪死得?
作者: hihihelloar    時間: 2011-2-25 10:24 AM

我睇唔出佢個樣有幾後悔
作者: K2K    時間: 2011-2-25 11:31 AM

宅男們得閒多d了解事情先講啦,  乜野都知d唔知d就亂呔,  
( M7 L3 w9 c# ?; s2 G香港人聘用菲傭既數字已經越來越低,  賓妹最希望想到既地方亦已經轉為係歐洲地方而唔係香港,  香港人聘請外傭既首選已經唔係賓妹喇!   
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-25 12:37 PM

香港的外傭仍是賓妹佔大比例, 有d不孝子屋企請阿差做野為首選, 就以為自己的狀況代表一切?
作者: K2K    時間: 2011-2-25 01:21 PM

淨睇數字,  但忽略留意個數字增長定係減少既因由,  更加唔知實際情況,  * l5 W2 ?; z, c, Q& p& X' X
呢D咪正宗日日喺屋企打飛機,  不知天下事情一路變,  地球一路轉緊既標準宅男囉...     

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0