標題: 做咩26fun 搞成咁,咁冷清 [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2011-3-13 01:54 AM     標題: 做咩26fun 搞成咁,咁冷清

以前未分entfun 同 26fun
9 P, z; U8 L5 `0 F呢個壇係我第一個上嘅壇
1 p  U3 f+ t4 E/ T以前都未識去高登去discuss去filter-056
+ v9 T$ x* l. ?, Z4 U3 g4 c, A( ^做咩呢度變到咁冷清ga
作者: 電梯男    時間: 2011-3-13 02:39 AM

三四年前好興旺  
作者: 電梯男    時間: 2011-3-13 02:48 AM

講真香港既討論區普遍刀係冷清 & o; V  G/ r) o. s7 c& [
! C0 m. y/ h4 ]' p8 q1 }' d
多數香港人刀剩係中意做CD-Rom " M$ l5 ~# H! z
* m5 a. ~7 H. B8 z. \
人地外國台灣不知幾熱鬧
作者: Winters    時間: 2011-3-13 03:18 AM

講真香港既討論區普遍刀係冷清
7 t$ @: f5 R+ W$ T
4 K( \3 e7 \/ Q3 E2 x, @多數香港人刀剩係中意做CD-Rom & {# D5 y+ k" a0 Q9 c/ I( }

. g, E8 t+ B: I人地外國台灣不知幾熱鬧 5 a4 n. b% J1 q& R5 D6 t+ U
電梯男 發表於 2011-3-13 02:48 AM
+ M1 |9 E; b# D: Z. E講真香港既討論區普遍刀係冷清<< 一半一半啦,其實有唔少人流無咁多嘅壇,發言比率反而較高
* C6 b1 Q& W3 {4 H6 d
. P- e$ I# n3 p( R. K. U5 C2 V& ]9 l多數香港人刀剩係中意做CD-Rom   A9 j. S, R9 g
人地外國台灣不知幾熱鬧 <<< 都係嘅

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0