標題: [model] 【自拍】「Marie Claire最佳品牌頒獎禮」 [打印本頁]

作者: 深圳居民    時間: 2011-3-25 02:03 AM     標題: 【自拍】「Marie Claire最佳品牌頒獎禮」

如果不是我的小型數碼相機在功能上不爭氣,我就可以拍更多台上的catwalk,不過很開心,我可以看到我喜歡的周汶錡。照片不多,希望大家不要介意

圖片附件: [有份走catwalk,自稱來自塞爾維亞的模特兒] DSCN1636.JPG (2011-3-25 01:52 AM, 1.7 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823429&k=45abb4418626e9fb2eefe0344b14e480&t=1727740478&sid=Vn2APP

圖片附件: 周汶錡 003.jpg (2011-3-25 01:54 AM, 1.7 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823430&k=edc2faca1849ce02cce28197d313f7dc&t=1727740478&sid=Vn2APP

圖片附件: 周汶錡 012.jpg (2011-3-25 01:56 AM, 1.7 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823431&k=eb02066c710da85a0118720f87621f02&t=1727740478&sid=Vn2APP

圖片附件: 周汶錡 013.jpg (2011-3-25 01:58 AM, 1.6 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823432&k=454d054c9f8971853bf9f67a540d6850&t=1727740478&sid=Vn2APP

圖片附件: 周汶錡 014.jpg (2011-3-25 02:00 AM, 1.8 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823433&k=e996326fd8d58393699ca708a19c16b2&t=1727740478&sid=Vn2APP

圖片附件: 周汶錡 008.jpg (2011-3-25 02:02 AM, 1.6 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1823436&k=05679da1962e066963c8a2af484885d5&t=1727740478&sid=Vn2APP

作者: snake50    時間: 2011-3-25 02:19 AM

1# 深圳居民
Any More?Miss Chau
作者: littlecow    時間: 2011-3-25 07:50 AM

周汶錡 008.jpg is good shot.
作者: chewlun3    時間: 2011-3-25 09:39 AM

如果唔係影到fish eye feel...........
我都好有心機睇.......
家陣冇乜欣賞指數............

食少幾條煙..........or 戎煙啦.....將d$$$$$$
買部prosumer 級以上機就影到catwalk show 啦

再唔係............
等財爺嗰$6000........

之不過.........以你咁影法style......
DC啱你多d............既方便合照....
又可(捐)格甩底......
作者: mad-dog    時間: 2011-3-25 09:49 AM

如果唔係影到fish eye feel...........

食少幾條煙..........or 戎煙啦.....將d$$$$$$
買部prosumer 級以上機就影到catwalk show 啦

等 ...
chewlun3 發表於 2011-3-25 09:39 AM
好低死

作者: hks00001    時間: 2011-3-25 11:06 PM

等 ...

chewlun3 發表於 2011-3-25 09:39 AM
作者: 深圳居民    時間: 2011-3-25 11:24 PM

1# 深圳居民
Any More?Miss Chau
snake50 發表於 2011-3-25 02:19 AM
  有,但是效果不好
作者: 深圳居民    時間: 2011-3-25 11:26 PM

等 ...
如果我的机用zoom,很多noise和focus不到。如果你用这些机,现场不同菜街,没有可能让你近距离慢慢拍,你会点影?
作者: 深圳居民    時間: 2011-3-25 11:27 PM

周汶錡 008.jpg is good shot.
littlecow 發表於 2011-3-25 07:50 AM
因为她肯停下来,让我慢慢拍。谢谢支持
作者: snake50    時間: 2011-3-26 12:47 AM

有,但是效果不好
深圳居民 發表於 2011-3-25 11:24 PM
哦...

不過你都係時候買多部新機了....
今年出那prosumer或傻瓜仔好多都可以一秒拍十張
仲大光圈...只係二千幾....進級吧
作者: 深圳居民    時間: 2011-3-26 01:02 AM

哦...

不過你都係時候買多部新機了....
今年出那prosumer或傻瓜仔好多都可以一秒拍十張
仲大光圈...只係二千幾....進級吧
snake50 發表於 2011-3-26 12:47 AM
师兄有道理,但是你觉得prosumer还是入門級DSLR好一点呢?
作者: snake50    時間: 2011-3-26 01:17 AM

师兄有道理,但是你觉得prosumer还是入門級DSLR好一点呢?
深圳居民 發表於 2011-3-26 01:02 AM
如果你預計自已將來會進軍單反世界的話,就開始買入門級DSLR吧..
prosumer就方便,最多加個外閃就可走天崖.不過質數同單反就無得比...
仲有...地震呀..hk好多知名電器店已承勢加佐價(鏡頭)..有買就襯手..
作者: 深圳居民    時間: 2011-3-26 01:22 AM

如果你預計自已將來會進軍單反世界的話,就開始買入門級DSLR吧..
prosumer就方便,最多加個外閃就可走天崖.不過質數同單反就無得比...
仲有...地震呀..hk好多知名電器店已承勢加佐價(鏡頭)..有買就襯手.. ...
snake50 發表於 2011-3-26 01:17 AM
我定必進軍單反,但是投资單反同买房子一样,省吃省住储蓄够首期,就搞了1单天灾,涨价10%,本人感受到海啸的伤害了

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0