標題: 你地接唔接受到女朋友著得太性感? [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2011-4-26 04:42 PM     標題: 你地接唔接受到女朋友著得太性感?

我覺得著得太性感,人的性格唔會保守,做老婆唔會安份,唔會節衣縮食,所以須要慎重考慮,同時,太性感會被其他男人係咁望..自己接受唔到..: I2 v% k5 j7 U; G) `: z) Z
7 z/ e( V5 G! g7 \" `, w
不過又有人話當然接受啦!佢地話呢個世界有幾多個女人唔想自己身材又正又性感?而且如果有條件的話點解要收收埋埋啊?女人性感,都系想得到別人噶讚美同欣賞喈(除左D鹹濕鬼啊),而且帶女朋友出街都應該有面子啦,亦都代表你有眼光,穩到個甘索噶女朋友,其他男人恨都恨唔到啦!不過如果你唔想俾其他人睇的话,可以叫女朋友以後只俾你一個睇噶!哈哈~~~2 H$ o( J8 t* _$ U

. h1 B0 \- V4 O大家又有什麽意見呢?
作者: mnbvc    時間: 2011-4-26 05:08 PM

我接受到人地女朋友著得太性感
作者: 盤神    時間: 2011-4-26 05:33 PM

我一定接受到你女朋友著得性感, 有冇圖?
作者: tlkwan    時間: 2011-4-26 05:47 PM

我一定接受到你女朋友著得性感, 有冇圖?
) Y, x( [: P  Y: N( S' }1 f/ b盤神 發表於 2011-4-26 05:33 PM
3 ]( s7 r2 P4 U: x
& |& u/ ?; V! z# R. T' I6 y! C
' m0 V/ `( e0 I9 B% l我有都自已睇啦,我接受唔到公諸同好呢加嘢................

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0