標題: 四川地震重建房屋繼續豆腐渣工程 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-5-1 07:35 PM     標題: 四川地震重建房屋繼續豆腐渣工程

人人刀係艾未未牙  
* w, V& r' D  B, I; w% C2 c5 [- H" F) E& E& Z% |* b5 m! {' l8 Y$ Y* b
[youtube]K33ju1mZFD4[/youtube]
作者: 盤神    時間: 2011-5-3 02:34 AM

哈哈哈, 我代各位貪官污吏們多謝你們白癡的香港人!!!
作者: jasden    時間: 2011-5-3 01:22 PM

這是中國的習慣
作者: 費事高    時間: 2011-5-7 08:07 PM

過水唔濕腳...就唔係大陸特色啦!
% o6 e1 Y; Y- u( M不過...應該唔止濕下隻腳咁少,
7 L' O- p; r* h; }$ U應該用"飛擒大咬"來認容先貼切
作者: 共青團    時間: 2011-5-23 10:19 AM

人云亦云 你們這些反對派誰去過四川實地考察過災後重建工作?以我所知 重建後的房屋 可以抵擋萬年一遇的地震 0 o' U6 p! B7 A8 I3 A: e
當地的老百姓 無一不對黨的關懷感激流涕 5 e+ {1 j* q# L( M/ V! L2 B) i
你們香港人知道個屁
作者: chewlun3    時間: 2011-5-23 10:20 AM

又一共dog
作者: 共青團    時間: 2011-5-23 10:41 AM

又一共dog
3 {6 {! u" M# W" D8 X/ ?chewlun3 發表於 2011-5-23 10:20 AM
-1.6批評別人時要有合理論點,不能對版友作出無理批評,能夠溫和討論更好。" ! ?. M( Q( C: \0 Y/ Z# R4 w: Z
-1.7必須注意自己發表,不可作出任何挑釁性,誤導性及犯罪性言論。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0