標題: 撚狗- 我最近的玩意! 大家都鍾意嗎? [打印本頁]

作者: hamsubboy    時間: 2011-5-24 04:12 PM     標題: 撚狗- 我最近的玩意! 大家都鍾意嗎?

4 G3 [% ~% Q  W4 Q/ B; }* r2 C
我最近覺得撚狗玩狗好好玩, 大家都喜歡嗎?* K5 I5 U1 z# F# j
% K' F. A( e2 \- S
我想搞旺個MARKET! 同大家分享"撚狗"心得......
) S  U0 C. \3 `但又唔想去寵物區.... 因為隻狗唔屬於我的, 不是我的寵物
作者: jojojojoj    時間: 2011-5-24 06:26 PM

隻狗濕嘅? 唔通落咁大雨佢都要出去散步?
作者: KNY    時間: 2011-5-28 03:02 AM

我最近覺得撚狗玩狗好好玩, 大家都喜歡嗎?
9 B1 ^: }! }# U$ F$ ^6 k
$ m/ l, ]/ S) w; M1 K6 B6 B我想搞旺個MARKET! 同大家分享"撚狗"心得......! j8 w) J8 z/ Y$ b/ i0 U" ~
但又唔想去寵物區.... 因為隻狗唔屬於我的, 不是我的寵物 ...0 q  _9 H: Y9 v0 b
hamsubboy 發表於 2011-5-24 04:12 PM
2 v4 W' J) D3 @8 l

$ c& ^4 a/ c" @& E) @. d神唔神, 狗唔狗,  一隻笠左面具既狗,  明明俾人認出都屎口唔認,  既然唔認,  一於就唔駛當佢係狗....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0