標題: facebook頭像到底怎樣才能吸引人注意呢? [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2011-6-16 03:08 PM     標題: facebook頭像到底怎樣才能吸引人注意呢?

2 T3 a( u3 O1 K# e
- B+ @/ r" V: g- |facebook頭像可算是一門學問,所以大家也花盡心思,要頭像與眾不同。但到底怎樣才能吸引人注意呢?& v8 b0 [6 W, q

; \, E2 _  P% S& q* I其實只要有創意的話,其實少少改動已經很特別,你又有沒有點子呢?放上來給大家看看吧!
作者: mnbvc    時間: 2011-6-16 10:05 PM

本帖最後由 mnbvc 於 2011-6-16 10:07 PM 編輯   o9 h1 u4 o* t, s) \
4 ?* Y* S2 r. `# S; G
facebook頭像可算是一門學問,所以大家也花盡心思,要頭像與眾不同。但到底呢?
/ v4 `$ ]7 E, u4 X) {
6 m; J7 H0 k5 _, O9 R: _. X) }其實只要有創意的話,其實少少改動已經很特別,你又有沒有點子呢?放上來給大家看看吧! ...
  M- X1 u" ]/ O/ g, Y2 x: T- ]tlkwan 發表於 2011-6-16 03:08 PM
2 B* f2 ?0 u: T* ^你自己米知怎樣才能吸引人注意" p- V" u( _) I5 b
http://www.26fun.com/bbs/thread-248895-1-1.html
作者: tlkwan    時間: 2011-6-17 04:34 PM

4 P% U; q# l4 D8 n4 M9 n7 h& E你自己米知怎樣才能吸引人注意0 m! c3 r! b, k" R% \& k
http://www.26fun.com/bbs/thread-248895-1-1.html
  o7 {+ m) r- B2 m1 K; H, Omnbvc 發表於 2011-6-16 10:05 PM
- m6 Z, P3 u" T# W% m+ Z
" L) M( X* i5 K& C5 |7 N
9 V( q3 c) X* D1 q, ?' @7 ]: X& ~! uThank you, 吸引人注意的事,是可以被人贊不絕口,也可以被人罵不絕口,明顯我那個 post 被人罵不絕口,但此post一定令人難忘,好似 TVB的劇及最近的周刊偷拍相(Yoyo & Bosco)不少人都係一邊罵,一邊啦!仲有一些人,做左好多令人髮指的事,但令到人人都識呢,咁就成功啦,例如"下胃依","白姊姊",最近官司不斷的"哨牙通"(Tony Chan)等等......1 E2 g. H4 O: |+ q* a) D9 b

' t% o7 |( ]8 d: S* HBTW, 此壇叫娛樂滿紛, 26 fun, so that my post just for fun (為大家提供娛樂滿fun) only ......
作者: mnbvc    時間: 2011-6-17 09:12 PM

講笑$ y4 k3 B# i' C( ^$ [& d5 @6 J
我個竇成日刀比人放朱排架拉

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0