標題: 酒吧女公關勒索富商X先生重判七年 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-9-9 12:01 AM     標題: 酒吧女公關勒索富商X先生重判七年

重口味 5 x* w5 I* V% t/ Z7 P
' x- S2 R4 P. f7 [4 P' k
[youtube]ShZ9qVX3bn4[/youtube]
作者: 費事高    時間: 2011-9-9 07:41 AM

又無料,又唔x夠做
& @7 k4 A2 p. h& _1 L2 o預x咗玩火會自焚,
- c% p6 b+ P: m4 N7 t6 y' g' h* d3 L判你區區個七碌...就喊到無晒力,
2 L3 V) D9 w% H) W5 ~搏到就過億un un腳,搏唔到...你就要預咗有今日下場
- p) I% ~0 G4 b! }1 [& {等價交換...妳..............無聽過咩?
作者: 殺破狼    時間: 2011-9-11 01:42 AM

攞左成千萬,一早就應該走佬
作者: xxoooxx11    時間: 2011-9-12 02:01 AM

好衰既..
作者: 費事高    時間: 2011-9-13 08:36 PM

攞左成千萬,一早就應該走佬
# h$ u6 W. @7 ^殺破狼 發表於 2011-9-11 01:42 AM
5 x# B) g% u2 s. ~6 {/ L4 }& \! H0 X% u* h/ X+ a( Y% a
乜條女已經攞咗千萬架拿?4 q5 Q8 N$ g7 }8 {% V4 Y
又係死蠢既表表者,得一想二,) P% ]# }: W& W3 C( P# W
如果我係個位有錢佬,我都會報警,- K( B: B6 B. a2 ]8 G
先畀一次錢你,因為自己都唔想揚件醜事,( z. p4 T5 ~: [8 O0 j
一千萬...就當施捨畀大種乞兒,只怪條女太貪唔識收手,3 n) [7 q3 r; ?3 O% h
再畀...都無用,接著一樣會無止境下去,5 ~# L- P) U9 |6 L% X
一千萬換七年光陰,扣埋底實受四碌半,仲咁後生,
; r4 q( q. t/ v出返來之後,都依然係30零歲,又使乜喊到腳軟?/ t+ q! L& P0 x
老實講...畀著係我,一千萬換四碌半,我O累飯應,我畀夠齋頭五碌你,6 U3 n8 m9 y0 l* p3 s$ O8 X. E
使咩喊到腳軟?我一路跳下跳下,一路拍住手掌吹住口餿返落臭格,靜侍豬籠車來迎接我
作者: 電梯男    時間: 2011-9-13 11:48 PM

七年巧快過  
作者: 電梯男    時間: 2011-9-13 11:49 PM

應該賣去非洲做雞  
作者: 殺破狼    時間: 2011-9-14 01:06 AM

0 }* _2 B8 [4 Z; a8 E) x* e5 H& `9 O" N% n0 K+ o* S
乜條女已經攞咗千萬架拿?5 ~: X8 E0 l% ?6 w) C) {. t( X8 j
又係死蠢既表表者,得一想二,9 O1 N" [5 ?4 A$ Q$ ~; i
如果我係個位有錢佬,我都會報警,% B1 O# g8 O5 i. X% Y
先畀一次錢你,因為自己都唔想揚件醜事,
' Y: K: `4 E9 j8 I一千萬...就當施捨畀大種乞兒,只怪條女太貪唔識收手,' v* q5 \! s( V3 p2 M) T" M
再畀...都無用,接著一樣會無止 ...
; [7 v5 \' d1 s: X費事高 發表於 2011-9-13 08:36 PM
# b; ?( V2 B3 w
佢果一千萬可能充公左
作者: 費事高    時間: 2011-9-14 01:40 AM

0 K8 f' i: [- U- h/ B- H
佢果一千萬可能充公左, k4 M. w+ ^7 I
殺破狼 發表於 2011-9-14 01:06 AM
( _: z- |& `2 b# H* I6 A
! n7 L9 V  l$ i0 }哦...難怪...難怪...- ~7 z. t( f2 E3 q" `: b: D
畀著我係佢,我何止喊到聲撕力竭及腳軟,1 N% d  y4 s* i
我直情撞欄自殺(犯人欄) ,怨自己死蠢,後悔自己衰貪心,4 @! R7 f! H$ f* i4 L) A1 s6 q, a
貪勝不知輸,忘記了甚麼叫[迫虎跳牆]...
作者: gril7734    時間: 2011-9-21 03:54 PM

上輩子欠她的!!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0