標題: 蔡楓華~~經典 [打印本頁]

作者: yeahchan    時間: 2005-2-28 10:19 PM     標題: 蔡楓華~~經典

http://www.imagestage.net/files/kenchoi.wmv
作者: kenlabs    時間: 2005-2-28 10:34 PM

亂UP﹗
作者: 費事高    時間: 2005-3-1 12:08 AM

哈~高手,我成日都想睇番呢一段蔡楓華o既經典說話,9 l% D$ c2 _# P- a9 B9 Q
〝一剎那o既光輝,並不代表永恒〞,* M/ T! b& P" E3 `1 `, [
睇到盧敏儀o既反應真係嚇到佢傻Q左
作者: 天下無情    時間: 2005-3-1 12:14 AM

係邊樹呀!!好鬼正!!
作者: 'nice'    時間: 2005-3-1 01:50 AM

係未佢無獎鑼唔分氣啊?
作者: 費事高    時間: 2005-3-1 02:13 AM

Originally posted by 'nice' at 2005-3-1 01:50 AM:
4 d3 q$ _) I' ]# F. v" v 係未佢無獎鑼唔分氣啊?
  M& x& i5 Y- ]. ~6 r; C我印像當中,佢係有獎��,不過同佢差唔多時間一齊出道o既張國榮當時就紅透半邊天,8 ^' n+ r+ ~6 n/ H# ], g1 x
最慘就係佢以前係紅過張國榮好多,但係哥哥就憑一曲〝摸力卡〞彈起,
) @  {5 V% _, l! w+ u: J4 H之後就贏足佢九條街,後來蔡生唔順氣,就講出呢講令自己事業掉落谷低。
作者: 2210777    時間: 2005-3-1 11:38 AM

犀利, 呢條片仲搵到, GOOD
作者: austin666    時間: 2005-3-1 03:40 PM

Originally posted by 費事高 at 2005-3-1 02:13 AM:6 d0 k2 S8 j8 x. B4 d
7 B' t. |! u: B6 m2 i4 `1 T# y
我印像當中,佢係有獎��,不過同佢差唔多時間一齊出道o既張國榮當時就紅透半邊天,
2 G6 z+ C0 W# \% e" v/ D最慘就係佢以前係紅過張國榮好多,但係哥哥就憑一曲〝摸力卡〞彈起,
: @1 n0 g0 {  Q! k( _之後就贏足佢九條街,後來蔡生唔順氣,就講出呢講令自己事業 ...
+ t6 x* d) b9 J& k! b% \8 t. b( ~5 }( h% f
錯一定吳係一齊出道7 x. e* w$ _* i7 e- n! f
蔡楓華紅果陣
6 H0 f2 N: \1 R- d張國榮仲係亞視定麗的拍緊電視劇% ?  o# c: Y1 N1 B, r, e
蔡楓華差不多係當時最紅的歌星(年青人果批)
8 J( r4 C- _4 m3 F. B- _連 黎明 參加新秀 都唱 絕對空虛( z1 s* o* K2 `& o; N0 n
張國榮拍左幾套劇再過無線先紅的

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0