標題: 點解升 董建華 做 【全國政恊副主席】 [打印本頁]

作者: austin666    時間: 2005-3-2 12:50 PM     標題: 點解升 董建華 做 【全國政恊副主席】

做過admin的都知道啦
: `2 v, d5 v# w# T5 r5 a" O呢d叫明升暗降
$ K5 D! ?' G- R$ x& X* O, c主要用係d能力不足
  S+ r2 V$ c. @3 ^' N/ G) |而又吳炒得的人$ O+ n3 g; z$ y: K  v
等佢去左高位吳使做咁多野# S! I6 |3 F* {9 O
少做少錯
5 x9 L- p, \5 R7 e而且可以令中央&老董都可以保住面子
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-3-2 12:55 PM

其實咁做都幾好
' C/ M3 a1 a, s1 e# W3 d5 P唔駛大家難做
作者: timho    時間: 2005-3-2 02:21 PM

好事黎丫
作者: greatzelda    時間: 2005-3-6 01:03 PM

果個位冇權架,只係台前有個名牌only,即係齋坐
作者: 三仔    時間: 2005-3-6 02:07 PM

咁你地話邊個會上位做特首呢??
作者: 蕃薯仔    時間: 2005-3-7 06:10 PM

民主黨同d人唔係好想佢落台咩?
作者: Kev    時間: 2005-3-7 08:24 PM

Originally posted by 蕃薯仔 at 2005-3-7 06:10 PM:/ o9 c7 O$ t: ^3 A
民主黨同d人唔係好想佢落台咩?
9 p' Z! d. I3 z2 r- e1 i$ X

1 B1 L' z; A( B1 d- `梗係唔想啦... : I0 G2 l3 H/ M7 J& g! |
落左佢地冇野做... ' X1 o* F) ~. |' B
得返平返64..同叫呀婆上訴..
作者: cibe    時間: 2005-3-7 09:43 PM

明升暗降....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0