標題: 好似現實版的大長今 [打印本頁]

作者: Amazon    時間: 2005-3-3 03:06 PM     標題: 好似現實版的大長今

睇到董建華下台, 曾司長可能做住特手先. 班民建聯自由浪就想財神上. 就好似崔上宮個亞哥咁做好多計謀. 只有上邊班 ma ma知.   下面就鬥餐死..     不如出個比賽, 睇吓邊過鬥快做好盤數, 邊過就特熟手   gg
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-3-3 08:57 PM

有時我係到諗~
( x0 H8 J1 }) ?1 w究竟係錯在邊個??唔通真係佢一個人既錯?
9 B' f* r1 @7 W) Q0 ^* ~$ V- K" R有D議員成日嘈嘈嘈....佢地又係咪真係做過野??0 i9 F" |+ g* q0 _; W% C
董生做得好唔好我唔知,但係我覺得佢係盡過力!!1 G6 q4 a) c- n. {) v
我覺得香港呢個社會係一犬吠@,百犬吠聲 既世界!!
+ A; O5 Y0 ?4 P+ o+ p唔認真諗錯在邊個?錯係邊度,就一句話係佢既錯!!
8 ?1 y1 W6 m* G真係好唔公平~!
7 ?% _$ ?  h+ S3 l佢既離任,我多多少少有d唔開心~
* {7 Z4 f7 y3 g; C希望將來社會係更好,唔好愈黎愈敗壞!
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-3-3 09:04 PM

Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-3-3 20:57:
. F) I" K/ k0 u# y% d# f' r5 l) B 有時我係到諗~: ?9 {% z5 k, p  m8 Q# C* T
究竟係錯在邊個??唔通真係佢一個人既錯?  d' p$ d2 f$ V' t4 S! O# G) L+ c
有D議員成日嘈嘈嘈....佢地又係咪真係做過野??
% M% B0 U  d/ W- P' _( l0 `董生做得好唔好我唔知,但係我覺得佢係盡過力!!
! R. L' n( |9 [9 M0 d9 q3 z! s, o我覺得香港呢個社會係一犬吠@,百犬吠聲 既世界!!( i+ f% E7 ]% N; g
唔認真 ...
極之同意
作者: s99024    時間: 2005-3-14 12:58 PM     標題: good~ar

good~ar

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0