標題: 日日講僭建下台, 一D建設性都冇, 香港陸沉 [打印本頁]

作者: 浪子    時間: 2012-7-5 11:54 AM     標題: 日日講僭建下台, 一D建設性都冇, 香港陸沉

日日講僭建下台, 一D建設性都冇,
昨天中午TVB有個阿伯講得好正

點解只識叫下台, 唔叫普選? 因為泛民已經人同中央講好, 不想破壞承諾

點解社民聯今年唔訓馬路(個阿伯話好尊敬呢個行為)賴落雨一早走晒? 因為阿頭過多2個月要選立法會入左去坐就唔選得

今日美心食早餐時又聽到隔離台講, 成日拉布醫院擴建都要延遲又要增加幾多個億成本, 幾多人因為咁要受多D病痛節磨什至死左, 大把社會基層事務要解決, 過多2個月投票拉布咁過睇下你地點實要還
作者: wip77    時間: 2012-7-10 10:47 AM

作者: bobo21    時間: 2012-7-12 10:52 PM

大眾的敵人是地產霸權, 唔係梁振英政府, 做市民可以做的事, 9月踢去班所謂民主派人事, 特別係E+咖民主黨, 倒米多過幫到市民, E+咖民主黨實在令人失望.
作者: hamsubboy    時間: 2012-7-12 11:08 PM

bobo 哥, 我撐你!
作者: bobo21    時間: 2012-7-12 11:52 PM

bobo 哥, 我撐你!
hamsubboy 發表於 2012-7-12 11:08 PM
一向刀支持喱班所謂的民主派人士對抗所謂的建制派, 包括民主黨在內刀係支持, 旦, 今次佢哋為打擊梁振英而打, 連打擊的對口單位刀搞錯, 實在失望.
作者: hamsubboy    時間: 2012-7-13 12:17 AM

我就中立, 總之唔啱就0要出聲罵.....
作者: hamsubboy    時間: 2012-7-13 12:19 AM

日日講僭建下台, 一D建設性都冇,
昨天中午TVB有個阿伯講得好正

點解只識叫下台, 唔叫普選? 因為泛民已經人同中央講好, 不想破壞承諾

點解社民聯今年唔訓馬路(個阿伯話好尊敬呢個行為)賴落雨一早走晒? 因為 ...
浪子 發表於 2012-7-5 11:54 AM
好!
作者: d228216    時間: 2012-7-13 03:55 AM

傳說: 星島何丶大孖沙一有上任名單就去查三世書, 小學出過貓都要屎, 再夾埋立法局內應, 全面癱瘓政府運作.
作者: J.T.    時間: 2012-7-13 03:05 PM

明顯隻豬唐搞野…

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0