標題: 董敏莉串亞視「直頭冇收視」被王征封殺 [打印本頁]

作者: 七仔男    時間: 2012-10-3 09:58 PM     標題: 董敏莉串亞視「直頭冇收視」被王征封殺

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121003/18030466

亞視收視低迷,早排《ATV焦點》抹黑學民思潮搞到唔少網民發起罷睇亞視,就連亞視外判節目《娛樂CIA》主持董敏莉上月15日出席節目宣傳活動,被問到擔唔擔心《CIA》收視下滑時,佢都忍唔住話:「直頭冇收視。」

錄咗唔畀播

雖然董敏莉講嘅係事實,但就辣㷫亞視投資者王征,就算節目唔係亞視製作,亞視都講到明要封殺董敏莉唔畀佢喺亞視出現。其實製作《CIA》嘅傳訊媒體為咗撲熄亞視怒火,已經私底下禁咗董敏莉一個星期唔畀佢出鏡。點知前日董敏莉入大埔亞視總台錄影《CIA》,亞視高層竟然唔畀佢入廠,同傳訊媒體嗰邊拗咗好耐,雖然最後董敏莉成功錄影,但亞視堅持唔畀佢錄嗰集出街,結果《CIA》臨時搵咗另一主持路芙錄影頂替。
噚日馮仁昭向《CIA》監製鄧特希了解,佢話:「我都係臨時拉伕啱啱過嚟幫手,所以好多嘢唔太清楚,只係知董敏莉係有少少麻煩。」傳訊媒體營運總裁李先生就話:「葉家寶(亞視高層)有打嚟問過,應該係誤會一場啫。」
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2012-10-3 11:11 PM

崩口人忌崩口碗
作者: ppcat    時間: 2012-10-3 11:21 PM

X 笑死人 根本都無人睇 封殺黎托柒咩 未一撚野無人睇 wfc Monnie錄都慳返啦
王征同ATV唔好再自欺欺人啦
作者: sas    時間: 2012-10-4 02:00 AM

老實講其實呢個台不如執左佢一了百了
佢d廣台,絕大部份都係賣自已既劇集或者節目
根本就無投資者既廣告
而且一路都dum錢落去
再做落去都無意思
佢只不過係度燒$
佢一路只係播大陸劇或者韓劇
做D清談節目
只不過係一個惡性循環
作者: tom1990619    時間: 2012-10-4 02:16 AM

Thank you
作者: arsenal520    時間: 2012-10-4 10:32 AM

還不錯。
作者: freeboy108    時間: 2012-10-4 10:55 AM

thanks for sharing
作者: quick128    時間: 2012-10-4 12:45 PM

橫掂呢間垃圾台都唔知有無錢找數,算吧!
作者: chicken    時間: 2012-10-4 04:34 PM

不能說的秘密

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0