標題: 有無師兄知道天水圍,元朗,屯門邊到有啤牌買? [打印本頁]

作者: 費事高    時間: 2013-11-25 03:56 AM     標題: 有無師兄知道天水圍,元朗,屯門邊到有啤牌買?

我唔要鬼佬啤牌尺吋,我因工傷斷了左手第二隻手指頭,截了3份一個指頭,我依家無無聊聊想學下玩魔術,但鬼佬啤牌尺吋,就算我唔係斷了左手手指,
我都玩得好辛苦,邊可能啤牌大過我隻手,何況我斷了一截仔,我左手跟本捉唔晒副牌,
請問各位大哥大,大姐大,知唔知上述天水圍,元朗,屯門,有無合適香港人手掌既啤牌尺寸能夠在這三處地方有幸能買到呢?
勞煩各位師兄師姐幫幫忙,若無的話,而你地又知係邊區買到的話,歡迎大家順道講埋我佑,唔該晒各位
作者: 中出男    時間: 2013-11-25 10:20 AM

我唔要鬼佬啤牌尺吋,我因工傷斷了左手第二隻手指頭,截了3份一個指頭,我依家無無聊聊想學下玩魔術,但鬼佬啤牌尺吋,就算我唔係斷了左手手指,
我都玩得好辛苦,邊可能啤牌大過我隻手,何況我斷了一截仔,我左手跟本捉唔晒 ...
費事高 發表於 2013-11-25 03:56 AM
天水圍,元朗,屯門香港東北三省牙
作者: 殺破狼    時間: 2013-11-26 09:20 AM

天水圍,元朗,屯門香港東北三省牙
中出男 發表於 2013-11-25 10:20 AM
西北黎喎
作者: 自由神    時間: 2013-11-26 12:34 PM

我都玩得好辛苦,邊可能啤牌大過我隻手,何況我斷了一截仔,我左手跟本捉唔晒 ...
費事高 發表於 2013-11-25 03:56 AM
bicycle魔術啤牌?
作者: 中出男    時間: 2013-11-26 12:44 PM

南京條約再續999年牙
作者: 費事高    時間: 2013-11-28 03:19 PM

bicycle魔術啤牌?
自由神 發表於 2013-11-26 12:34 PM
No...盡能力我都想學純技術,
魔術本身都係掩眼法,再用埋魔術啤牌,
玩到曉飛都無用,只要人地一拎副堅野比你玩,
就會由何其威猛,立刻變成無牙老虎,
雖然真材實料又真係幾蝦人玩,
起碼學識一個戲法,個戲法就永遠都係你,
唔會因為啤牌既問題而令你玩唔到,
我已經學咗幾樣,但某類我想學既玩意,
由於我缺少了一小截指頭,所以標準啤牌對我來講,
變相就成為一副好大既啤牌,所以我想搵啲細少少尺吋來玩
作者: 中出男    時間: 2013-11-28 04:45 PM

No...盡能力我都想學純技術,
魔術本身都係掩眼法,再用埋魔術啤牌,
玩到曉飛都無用,只要人地一拎副堅野比你玩,
就會由何其威猛,立刻變成無牙老虎,
雖然真材實料又真係幾蝦人玩,
起碼學識一個戲法,個戲法就 ...
費事高 發表於 2013-11-28 03:19 PM
乜野工傷咁大鑊牙
作者: Winters    時間: 2013-11-29 09:04 PM

上淘寶搵吓??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0